От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 226
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
15.08. - Ден на Варна! bowuu

# 121
А защо няма да ви работят утре яслите, Смин???

Утре е праzника на Варна  Sunglasses Богородица е.
Хайде да се оправяШ  Hug Това не е желание, а zаповед  Naughty  Wink

Красе, тъй ли му викате, "да си пообЩувате", а?  Laughing

Аги, ти понеже много секс си правила и затова не си виждаш бикините сега  Laughing  Hug Hug Hug

Joy

Рени, има такива, но ми прави впе4атления 4е много 4ужденки (арабки, туркини) си воzят порастналите деца в коли4ките, не немкините  Thinking

# 122
  • София
Eхоо, здравейте! Ние доста липсвахме, дано не сте ни забравили вече.  Rolling Eyes

Бяхме мноооого време (10 дена) в едно много пусто село с Валски, на мъжа ми сестрата и племенника, който е с 1г. > от Вальо. Дечурлигата ни побъркаха - ако не бяха болни, то се биеха и беше един постоянен рев.  #Cussing out Явно от скуката много сме се смахнали, та откакто се върнахме така се радваме на тълпите, колите, телевизията и всички др. признаци на цивилизацията, които по принцип яко ни дразнят...  Mr. Green Положителното от цялата работа е, че малкия вече почти не ми търси вниманието, а и аз вече нямам търпение да идва време за градина.  Mr. Green

Аз да се хваля ли  Mr. Green  Joy имам тойка на кандидатстудентски изпит по математика, ама не се знае още класиране няма излязло-може би ще ставам студентка  bowuu
Laughing Хи, хи! И аз бях тази година кандидат-студентка, че съм решила да възстановя студ. права и да си напиша и защитя дипломната работа най-сетне. Явно годинките в Университета си казват думата, щото за 1-2 дни решаване на задачки, ги издухах всичките тийнейджъри - кака ви Рени е отличничка. Само дето сега не знам, как ще я направя тая магия със съчетаването на ясленските болести, работата ми и четенето...  newsm78 Ма то е така, който е мардосвал навремето...  ooooh!

Данчеее, ех какви спомени ми върна с тоз къмпинг, бе жена, ееееехххххх...!  Mr. Green Обожавам къмпигите и планинските хижи, а най-много обожавам начина по който всички хора се променят на такива места - стават по-дружелюбни и готини, по-добри, по-.....  Hug  Не сме били на къмпинг, откакто направихме Валката, т.е. на подобно място е сътворен нашия разбойник  Laughing

# 123
Ех, Ренка, браво за отличието Mr. Green Наскоро посещавах любимото МЕИ да си вземам дипломата, при условие че съм завършила преди 6-7 години. Двама декани са погребали през това време, лека им пръст. Добре че единия беше готин, и я е разписал дипломата без снимка, че иначе щях да чакам още 6 години канцеларките да я пренапишат. Та в тоз период доста кошмари изсънувах, как всъщност са ми загубили протокола от дипломирането и как трябва да се явявам с младежта и пак да се дипломирам. Нямаше да имам твоя кураж, поне в сънищата ми го нямах Mr. Green

# 124
  • София
Ауу, забравих!  doh

Дея, честито!  EFP Прекрасна бременност ти желая и малката Дея да е много послушна дъщеричка и кака!

Ванче, честит ви морски дом! Явно второто хлапе ще го гледате на едно много по-хубаво място!
  Peace

Вальо все още е с нощен памперс, защото на майка му не й се става през нощта да го изпикава. То не, че като е с памп пак не се буди целия мокър, ама пак е по-добре. Но и на този памперс скоро ще му дойде времето, че момчето вече почна само да си сваля и вдига гащите, което се оказа, че си има и своите недостатъци, защото успя вече да се изпикае веднъж горе от пързалката, а вчера беше свалил гащите на пясъчника, ама добре, че го видяхме навреме.  ooooh!

Янче
, брат ми още се офлянква и не е отишъл до МЕИ-то да си вземе дипломата и той наскоро ми разказваше, че е имал кошмари, като твоите.  Laughing

Енви, изтрила ли си албума със снимките ви, че нещо не ми се отваря?

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 18:04 от Renkata

# 125
Мда, изтрих го вече. Mr. Green
Ренка, на кое село бяхте, че ме заинтригува? Thinking

Мами, как съчетавате студентство и деца!? Шапка ви свалям!  Peace
Аз не изпитвам никаква носталгия по изпити и пр. - настудентствах се отдавна /преди точно 10г. Blush/ - минало!

Спокойна нощ, дами! Hug

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 21:31 от envia

# 126
Честит Имен Ден на всичките ни именици днес - Смин, Енви, Мария на Зарка (извинявайте ако някой пропускам не е нарочно, от късния час е, т.е ранния Wink)

Честит празник и на варненки (и ихтиманци)

# 127
Мила, Енви, честит имен ден! Бъди все така лъчезарна, усмихната и позитивна Мария! Много целувки и позитивно настроение днес от мен!

Честит имен ден на чаровната Мимата, на сладките Дея-Мария и Ана-Мариа! Бъдете здрави и послушни деца!

Честит празник, Варненци! И щом Деската казва - и на Ихтиманци!

Хайде сега се почерпете  Hug

# 128
  • София
Честит имен ден на безценните ни Мимета!

Честит празник на Варненки и малките ни Варненчета!
Ихтиманци май нямаше сред нас. newsm78

Енви, и двамата с Пепи имаме по едно пусто селце. Това, на което бяхме сега е Садовик (Пернишко село), а моето е Оселна (съвсем близо до Гложенски манастир и къщата ни е в гората). И двете са почти необитаеми, в мойто даже и пивницата затвориха, което е последния стадий.

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 08:49 от Renkata

# 129

Честит празник на именниците ни! Бъдете здрави и щастливи!

Това е специално за малките именници!

Варненки, честит празник! Нека градът ви става все по-красив, по-чист и с все по-малко бездомни кучета!

# 130
Адашка-Сминка, честит празник и на теб!
Здраве, много любов и успехи, реализирани с лекота мечти!
Весел ден!

Честит празник на Мими на Зарка, на Ана-Мариа и на Дея - Мария!
Здраве и безгрижие!

Честито на всички именички в априлските семейства!
  bouquet

Честит празник на всички, свързани с Варна!

От мен:

# 131

Честит празник, мили малки и големи Мимета. С най-добри пожелания и много обич Heart Eyes
Честит празник на Варненки и Варненчета и на Деска "Ихтиманска"! И приятен почивен ден!

# 132
  • София
Честит имен ден и от мен на малките и големите Марии. Бъдете здрави и обичани!
Весел празник на вас и семействата ви!
newsm51

Честит празник и на Варненската банда!
 Tada

# 133
  • София
Честит празник на всички празнуващи Мимета и на варненци  днес! Бъдете здрави, позитивни и много усмихнати!

Дея , честито ти мила  preggo. Лека бременост ти пожелавам и послушна кака  Hug

Ванче честито ви ново жилище - с много щастие и любов да го напълните с детски смях  Hug Ще ни липсвате с Юлката на софийските срещи...

smile3558 Днес ще пътуваме за Варна да си нагушкаме малкия бърборанко, който много ни липсва.
Хубав празничен ден на всички!

# 134
Честит имен ден на Смин и на Енви!
Желая ви много щастие,много здраве,късмет и много поводи да се усмихвате!Честит имен ден и на всички малки именнички!Анна-Мариа,Мария на Зарка!Все така чаровни!

Честито и на всички Варненци!
Сега да почерпя и за моята именничка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт