От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 231
  • 295
  •   1
Отговори
# 105

Нуни, не беше ли ме питала преди време, как се справяме сексуално, като спиме четиримата в една стая!? А вие как действате с дете помежду ви? Joy Не ми отговаряй! Wink

Мне, Надето беше май  Mr. Green
Аз затова вчера се уточних   Mr. Green

# 106

Нуни, не беше ли ме питала преди време, как се справяме сексуално, като спиме четиримата в една стая!? А вие как действате с дете помежду ви? Joy Не ми отговаряй! Wink

Joy

юлче, аз аз бях  Laughing

# 107
Е отговори тогава, не се срамувай  Mr. Green 

# 108
 hahaha
Женени с деца - това е!
Брат ми казва - само кучето ви липсва!

hahaha

Не, Юлче, ще я питаме Нунито, като й роди второ! Mr. Green
Нунич, нали не се сърдиш! Hug С най-добри чувства съм! Heart Eyes

# 109
 Joy
по-добре да не отговарям, то не са гимнастики, не е чудо  Laughing, но пък е забавно  Flutter
О, а с второто не ми се мисли, ако и то се настани при нас на кревата
Не се сърдя, много ясно  Wink майтап да става  Party

# 110
Аз затова много държах да науча второто и то да си спи в кревата. Всъщност нашият проблем със спането на Иво в нашето легло ни го причини Младен и то когато Иво беше на година и 9-10 месеца чак. Да заспивал при нас, да се гушкал... После да го местим... Само дето той отказа да бъде местен...

# 111
  • 2 етажа над тавана
 Tired здравейте е от мен

От вчера съм си вкъщи болна. Зле ми е и само ще ви чета май пак. Confused
Лошото е, че утре трябва да съм на работа, та отивам да се наливам пак счайчета, фервекс и лимони, да похапна мед, че трябва да се оправя бързо.

# 112
Бабъл4е, какво ти има?  Sad Я бърzо да влиzаШ в релси, 4е утре е ПЕТъК  Mr. Green

Енви, Нуни  Joy да ви имам проблемите, кухненски плот, холова маса, дуШ/вана и тем подобни нямате ли си?  Whistling

Не смея много да се похваля, но....Милена вкъЩи е ве4е беz памперс  bowuu Нямаме аварии и си каzа сама  Heart Eyes Иzумена съм, колко бърzо и от само себе си стана, явно улу4их момента. И днес имаШе голямо събитие, иzака се в гърнето  Grinning ВъобЩе, доволна съм много  Grinning  Днес бяхме в муzикалното и там се похвалих, zнаеки 4е другите са оЩе дале4 от това (ама 4е съм гадна и аz  Mr. Green ) и веднага вси4ки ме питаха как го постигнах. Другите деца, дори по големи4ки от нея, явно са оЩе дале4 от това, но според мен на родителите просто йм липсва куража. Те децата са и с биби оЩе  ooooh! (преz деня).

# 113
  • София
Да, на запад не се напъват много да учат децата без памперс и без биба! Поне наблюдението ми етакова!

Бабъл, какво те хвана тебе сега?

За секса, - дано си имате и друго помещение с диван или легло, иначе май само банята остава!

За спането в леглото на родителите - иза се изненадах Юлчето като писа, че спят така, защото помня снимки, в които Иво спеше в кошара! Сега разбрах какво се е случило! Голяма грешка това - пуснеш ли го веднъж, няма оттърване! Нали знаете под одъра и на одъра! Wink

След обяд тръгваме за Великотърновско! Ей, да не забравя - Усоето пътуваме - стискайте палци!

# 114
  • София
Вени, весело изкарване!

На мен другото, което ми прави впечатление за чужбинските деца, освен пампите и бибите е, че се возят и в колички до доста по-голяма възраст от нашите деца. Виждала съм 3-4 годишни деца да се возят в биби в колички. Татянка, така ли е и в немско?

Бабъл
, бързо оздравяване!

Днес сте подхванали много еротични теми. Имайте милост към бременните в 7 месец..... Wink

# 115
Няма милост за нас, няма! Сега да ми текат лигите искат! hahaha
Ама то това секс ли е с този търбухан, не си виждам бикините вече... Wink

# 116
Татянски, то идеи има ама бабата на Марин е у нас сега и......   Laughing

Аги, ти понеже много секс си правила и затова не си виждаш бикините сега  Laughing  Hug Hug Hug

Вени, лек път  Grinning

Бабълка, я по-бодро, моля   bouquet

# 117
  • Варна
Утре няма да работим, оееееее!!! newsm44 newsm68
Много съм доволна, то не че сме се скъсали от работа де, ама все пак...Хасан и той човек.
Бабълка, дано ти мине за ден като при мен !
Аз секса съм го спряла, то все ми се спи...Ей проспах си живота ooooh!
Утре ако работят дЯ май ще го пратя, хахаха
Искам малко така с мъжо да пообщуваме на спокойствие Sunglasses
Жалко, че е толкова горещо и не може да отидем някъде...

# 118
Красе - не работят  Naughty

# 119
  • 2 етажа над тавана
Ей, разведрихте ми деня с вашите сексове Mr. Green

Още от миналия петък ме мори една кашлица, ама вчера се тръшнах и с Т, та си стоях вкъщи, днес Т нямам , ама кашлицата хич не минава - пия фервекс, чайове, лимони, мед, вчера не знам колко гърло-успокояващи съм изпила, че като се закашлям и все едно ми е заседнала рибена кост в гърлото и почвам да се давя Tired И по цяла нощ бухам като магаре, та затова тая нощ спах в хола, поне да може Спас да спи, че нали кара през деня Rolling Eyes

На всичкото отгоре през почивните дни ще съм също на работа, та съвсем ще я втасам вероятно, ако не се оправя дотогава. А и не смея много да ходя в офиса, че с толкова бременни - да не взема да ги заразя и тях ooooh!

А защо няма да ви работят утре яслите, Смин???

Айде пак ще си лягам май Tired

Общи условия

Активация на акаунт