Имам питане към международните ни майчета - има ли по магазините при вас тази Томас - влака :
Пробвах се да поръчам от сайта им, но доставката е колкото самата играчка като цена!

Напоследък много взе да гледа, непрекъснато имаше пуснато филмче, непрекъснато мрънкаше за друго, очичките леко му се зачервиха, чашата преля когато / с кой акъл незнам
/ му пуснах на рс-то Пипи дългото чорапче. Гледа до 22,30ч и с рев го сложих да спи. Вече 2 дни, Пипи я няма, двд-то също и въобще не пускам тв-то.
,но това за сестричката го имам на ум,нека само да минат няколко години да се дипломирам най-накрая и да си намеря хубава работа и да се върна към някакъв нормален ритъм на живот,иначе много ми се иска да пробвам пак,то знае ли човек,да не съжалявам на стари години че не съм пробвала
Напротив, наистина си елегантна с роклята и просто отбелязах, че би била много сладка ако си бременна и с тази рокля. Понякога обаче дрехите ни правят пръсни номера, аз също имам една туника, която е с повдигната талия и ме питат дали не съм бременна като съм с нея
Моят разбойник се начуи да си цъка игрички на компютъра, засега е ограничено времето му, но и не ми се тръшка за още, ако почне - просто "пуката" (т.е компа) ще се спира и край 

.