От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 243
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Юлче, ти си страшна - точно така трябва!

Имам питане към международните ни майчета - има ли по магазините при вас тази Томас - влака :

Пробвах се да поръчам от сайта им, но доставката е колкото самата играчка като цена! Shocked

# 196
  • Boston, MA
Вени, продават се един милион Томас-и. Дай линк, така не го виждам какъв точно е.

# 197
Вени, в Лайzелсбах, от където поръ4ахме подаръци zа РД, има доста http://www.leiselsbach.de/_py_Thomas-und-seine-Freunde/c-4-971-606-0-0-0/

# 198
  • София
Привет!

И аз нямам оплакване от нашата баба т.е. майка ми, никога не съм си взела Стаско по лигав от обичайното.

За ръкоделията Бабълчето изказа ли се колко сме захванали хеле пък аз  Mr. Green Да я похваля - тя си ги довежда до край, а при мен всичко е до средата и чака отново да ми дойде мерака. Пролетта захванах едно гобленче, мн разшивах, но вървеше, един ден майка го взела и пошила малко, това ми уби мерака, но ще се върне де  Wink

Искам да ви разкажа повече за комбинацията дете+къмпинг, но нещо ми е счупен хатъра тези дни. Като ми се оправи ще пиша и разказвам  Mr. Green

Вени,кой е този влак Томас, какво "прави"?

Мами на момчета - децата играят ли си с коли с дистанционно? На Стаско му е мн интересно, но не му харесва да управлява с дистанционното и съответно видя сметката на мн и то хубави.

# 199
  • София
Данче, това е едни влак от едни филмчета, които някой даде на линк и сега Мати само това гледа! Нали си е пристрастен към влакове ... направо му падна на сърце!

Ето го линка : http://www.hitstoreuk.com/productdetail.jsp?productPK=unittest-C … BiyDhgqN3IEb-1142

Мати скоро откри дистанционното и се забавлава, ама за кратко. Предпочита страндартния вариант с бутането!

# 200
  • София
Да споделя какви крути мерки взех - прибрах двд-то!  Crossing Arms Напоследък много взе да гледа, непрекъснато имаше пуснато филмче, непрекъснато мрънкаше за друго, очичките леко му се зачервиха, чашата преля когато / с кой акъл незнам  ooooh!/ му пуснах на рс-то Пипи дългото чорапче. Гледа до 22,30ч и с рев го сложих да спи. Вече 2 дни, Пипи я няма, двд-то също и въобще не пускам тв-то.
От малък ми прави впечатление, че като влезнеме в голям магазин за хранителни стоки, т.е. където има климатичи и хладилници с влизането очите му стават червени и влажни. Друг забелязал ли е такова нещо?

# 201
Ех,Смин стига де,хем знаеш че поддържаме един и същи режим на Ори и пак ме базикаш за коремчето,ами аз се старая ама немога да го сваля съвсем не съм била и никога съвсем плоска,но смятах че тази рокля ме прави елегантна(докато не седна де,да ми се очертаят паласките и коремчето) Blush,но това за сестричката го имам на ум,нека само да минат няколко години да се дипломирам най-накрая и да си намеря хубава работа и да се върна към някакъв нормален ритъм на живот,иначе много ми се иска да пробвам пак,то знае ли човек,да не съжалявам на стари години че не съм пробвала Mr. Green

# 202
  • София
Честно да ви кажа непослушанието на Соня не е от бабите. тя беше 3 дена при свекитата на село, а те са последните хора, които я глезят. Даже са от типа хора-"не пипай това, че ще се счупи, не пипай водата, че ще се намокриш, там ще се удариш, това не може... и т.н."
Дано да слуша, че хич не мога да й издържам на темпото напоследък, а и като почне да ми се лигави.....

Енви, мерси за този линк, не бях чувала за подобно нещо, ще го разгледам. Изглежда много интересно.Прилича на фотошоп, ама се надявам да не е. Wink

# 203
Добро утро!

Джинджър, не съм искала да те засегна  Hug Напротив, наистина си елегантна с роклята и просто отбелязах, че би била много сладка ако си бременна и с тази рокля. Понякога обаче дрехите ни правят пръсни номера, аз също имам една туника, която е с повдигната талия и ме питат дали не съм бременна като съм с нея  Mr. Green В началото се ядосвах, после се забавлявах...шантава работа.

Данче, хуабво си направила с ТВто и ДВДто  Peace Моят разбойник се начуи да си цъка игрички на компютъра, засега е ограничено времето му, но и не ми се тръшка за още, ако почне - просто "пуката" (т.е компа) ще се спира и край  Naughty

Отивам да пиша анализи. До после  Hug

Ей мама му стара, яд ме е за волейболистите   Tired

# 204
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АГИ!
МНОГО ВЕСЕЛ ПРАЗНИК С ПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ!

Рени, не е фотошоп, а точно - рязане, залепяне и сглобяване на неща от хартии. Peace

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 09:20 от envia

# 205
Честит празник Чаена!  bouquet
Много подъръци и щур купон Peace.
А Юл пък и минутка не поглежда към ТВ или Компютъра.Понякога съм се молила да се загледа поне 5 мин. ама нъцки  EmbarassedАз самата като дете не съм гледала изобщо телевизия и само търчах по улиците-да не изпусна нещо,/татко казваше че съм като на хотел у дома/ и сега не мога да му се сърдя като стане и каже "Мамо, айде наънка де!", дори преди да е закусвал.

# 206
ЧЕРПЯ!

# 207
Добро утро:)
Аги честит рожден ден! Весел празник!

# 208
  • софия
честит рожден ден Аги! smile3525 newsm59 newsm67  party023

# 209
  bouquet  bouquet  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АГИ!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт