От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 228
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аги, честит рожден ден! Весел празник от нас!   bouquet

Реа не се разделяше с дистанционните, бяха и телефон, и микрофон, и какво ли още не. Вече няма никакъв интерес, пуска някой канал и го зарязва.

Красе, да се оправите бързо!

Деси на страхотно място сте, ние често ходим там, защото имаме приятели в Момина Клисура и Белово!

Реа е на вълна детски песни. По цял ден това слушаме, в къщи, в колата. Не разрешава да се пусне друга музика. Ние се крием и със слушалки си почиваме с нещо релаксиращо.

Моята приятелка, която роди по-рано, вече си е вкъщи с бебе Марина. Тя е толкова мъничка, главичката и е колкото юмрук, а вече е 2300.

# 211
  • София
Аги, честит рожден ден! Много щастие и уважение от тримата мъже, много здраве и лично щастие ти пожелавеме!

# 212
Много благодаря за хубавите пожелания! newsm51

# 213
Рали, браво на борбеното дете!!!! Хубаво е, че мама и тати ще го гушкат вече  Hug А за детските песнички...вече ги тананикам и в офиса  ooooh! Сутрин в колата се пускат и отделно на mp3 player-a също си пуска, различна от тази на диска и ставаш "разнослух"  Mr. Green Не знам как се казва това състояние, но се чувствам като шизофреничка ли или и аз не знам  Crazy Върхът беше като ходихме до София - само Зайченцето бяло и Войници - 5 часа  Laughing

Аз съм прибрала колите с дистанционно, след като потроши една такава  Crossing Arms Ще почака още малко за тях  Naughty
Снощи бяхме на надуваемите замъци, досега не искаше, а снощи не можах да го смъкна от там  Whistling Резултатът е, че беше капнал и спа до 6 сутринта, когато се събуди, защото леко се беше напишкал  Rolling Eyes Но така ще е то...Важното е, че аз съм се наспала, с него си легнах в 22  Embarassed

# 214
Аги, 4естит рожден ден   bouquet Жива, zдрава и оби4ана да си  Hug

Рали, много се радвам 4е малката Марина си е у дома   bouquet

И Милена е на вълна детски песни, ама от 2 месеца ве4е  ooooh!  Имаме диск от муz. у4илиЩе и всеки ден го пускаме. Знае по4ти вси4ки песни (28) на иzуст, барабар с движениета. И нас не ни иzлиzат от главата, мъжът ми ги пее под дуШа  Laughing Но нека, хубаво е детето да пее и да танцува.

За ТВ и ДВД zнаете мнението ми  Wink Милена от много скоро гледа ТВ, от 2, 3 седмици някъде и то само Сън4о zа 10 минути. Не смятам да увели4а консумацията.

Смин, и Милена много оби4а батутите   Grinning Нямам търпение да zаминем и ние на море, особено след като видях какъв хубав и огромен детски кът има в хотела  Blush

Тук времето се раzвали, дъжд вали и е хладно. На Милена й те4е носът  Confused

# 215
  • София
[color=red]Аги, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!
Бъди здрава, обичана и късметлийка!
  bouquet

Соня в ТВ-то се заглежда предимно в рекламите. И много обича да гледа "комиците", но понякога казва, че я е страх от тях. Като влизат в определени роли я хваща страх. На компа гледа само 2 филмчета, но съм решила малко да й увелича филмчета- искам да й пусна франклин.

Аз днес катастрофирах малко с колата. На кръстовището на Овча Купел спрях разко, защото вече ме беше хванало червеното докато се изнесат всички коли и спрях разко, защото трямвая тръгна да минава и един се наби отзад в мен.  Embarassed Доста се поуплаших, но ми мина пък и по колата няма нищо счупено, а само одраскано. За първи път ми се случва подобно нещо и е много гадно. запушихме цялото движение, всички свиркат, аз се размотавам с корема. Добре че Соня не беше с мен.

# 216
  • София
Aги, честит рожден ден!
Да си здрава, щастлива и много обичана жена и свекърва!
  Mr. Green

Рени, ужас! Добре, че си се разминала леко, и гледай сега да не вземеш да се откажеш от шофирането, че ще трябва да ги развозваш мошмороците до парковете.  Peace

Аз пък, от понеделник насам сънувам все един и същи кошмар - че на Вальо изследванията не са ОК и не го взимат в яслата #Crazy И за съжаление, днес кошмара взе да става реален, оказа се, че кетоните  в урината са страшно завишени. Преди малко пуснахме нова урина и нещата са значително по-добре, но пък има кръв, което с/ед сестрата се дължало на прочистването на организма. Доки каза, че като навън е над 300, трябва да пие по 2.5л течности на ден и той почти ги докарва, направо не знам как се е стигнало до такова обезводняване, като той постоянно се налива с вода и сокове. Ще се побъркам направо!  Close

ТВ-то в нас нон-стоп работи за фон и никой не го гледа. Малкият не обича никакви филмчета, единствено преди време се заглеждаше в какичките в Кой е по-по-най, но вече и това не го впечатлява.
Детски песни много обича, особено такива с движения. Преди много време го заведох веднъж на музикален урок и той се размаза от кеф. Две песнички страшно му харесаха (Въртят се колелата... и за Паячето Ици-Бици) и ги пеем всеки ден по 100-200 пъти, че и една паяжина си отглеждаме, вече ни е завзела половин стена (какъв ще е рев и драма, ако я махна, направо не ми се мисли).

# 217
Аги, честит рожден ден!

Два литра  и половина течности ?!?!?! Малее, Иво е много назад... Аз четох, че дневната норма е 100мл / килограм тегло. Моите и двамата не  покриват тая норма Confused Да не би да е имал Валката нещо стомашно - разстройство или нещо такова? А пък кръвта ме навежда на мисли за уроинфекция. Кръв изследвахте ли му?

Ние имаме проблем и искам да питам някой друг сблъсквал ли се е с нещо такова. На Иво му тече кръв от носа. Не е по много и спира бързо, но  е всеки ден,  а вчера даже 2 пъти. Не го държа въобще на слънце - излизаме сутрин от 8 до 10 най-късно, вечер след 7 и стоим само под сянка. Вкъщи е доста топло обаче...

# 218
Момичета, здравейте! Помните ли ме? Mr. Green

Такава дълга почивка май не бях правила. От както напуснах работа едва сега успявам да се добера до нета в къщи. Последния ден пуснах постинг от служебния, ама не стана нещо а ми беше такъв гърч тогава, че нямах време да повтарям. При нас голямото пакетиране приключи, натоварихме си "боклука" най-накрая и сега се възстановяваме физически Mr. Green. Такова чудо беше, че не е за разправяне, но слава Богу мина. Нямаше край това пакетиране, еййй, чак не вярвах, че е възможно да имаме толкова неща. За капак на всичко си счупих кутрето на крака, след 2 дни куцане цялото ми стъпало посиня. От нерви явно смъквам и кила Grinning, повече от колкото ми се иска, но се надявам нещата да влязат в релси от тук на татък.

Не съм ви чела, а съм толкова изостанала, че незнам кога ще успея, но хфанах, че Аги има РД днес (на деня на дядо ми баш).
Аги, весел празник, да си много щастлива и обичана bouquet

Хайде ще се опитам да ви наваксам малко сега.

# 219
Привет и от мен  Hug
Аги, честит рожден ден. Много щастие ти пожелавам.
И аз отдавна не съм се вясвала насам  Embarassed
Хем съм в отпуска тези дни, но не ми остава време да вляза и да почета малко. Щото тичахме кредит да теглим, а то хиляди документи искат.
Моите момчета последните дни бяха хванали вируса с повръщането и разстройството, ама се оправиха бързо. Дано не повтарят.

# 220
  • София
Аги, мила, Честит Рожден Ден!
Да си здрава, здрава, здрава!
Бъди щура, цветна, колоритна, бъди щастлива!

Джинджър, с голямо закъснение -

Честит Рожден Ден!
Бъди щастлива, все така да те обича твоето семейство!

Мисче   Hug изключително много се радвам да те видя тук  Hug

Юле, на Станимир никога не му е текло кръв от носа с изкл. на морето 1-2 пъти, отчитам, че може и да е било от слънцето, незнам. При Ивчо може и да е от жегата, напълно възможно е. Питай някое докторче.

Възможно ли е да карам летния вирус но само с позивни за повръщане и разстройството  newsm78 Много се самоядосвам на себе си, като парцал съм, вече 2ри ден не мога да си вдигна главата от възглавницата, около мен всичко е в колички, играчки и тн. ако ми излизаха синини щях да съм мораво синя от Стасковото търкаляне по мен  Sad

# 221
Данчееееее Hug

# 222
  • софия
Данче, дръж се! Heart Eyes

а сега да ви се оплача /нищо че сме на морето...то не е само хубаво тук Joy

Рая е с разстройство, от седмица, което не минава..днес ходихме да и влеят малко глюкоза и изпишат нови хапчета...дано вече помогнат, че направо ми идва вече нанагорно...най лошото е, че е на строга диета, а в момента в другата стая тече роднинска сбирка..барбекю...и съответно масата е пълна с пържоли, кебапчета, кюфтета...а аз обяснявам ли обяснявам на дребната как не може да яде от нищо...и и правя хумана и бутам солети в ръчичките...седим се двете в стаята и ми идва да ревна с нея..добре, че тя май ще заспива /след емоциите със системите/...направо егати хората

# 223
Аги,честит рожден ден и от мен,ние с тебе сме си една партия мъжки майки и луди свекърви един ден hahahaДа си жива и здрава,бъди все така пряма и жизнена,винаги за теб съм смятала че си много борбена и сърдечна същевременно личност,продължавай да бъдеш истинска!
[/i]

Данче,въпреки закъснението,трогната съм мила Hugблагодаря ти за поздравите Heart Eyes

Смин,и моят мъж ме подтиква да не си купувам дрехи с горна талия или такива в които ще изглеждам бременна-предполагам че изпада в истерия само при мисълта за подобна стъпка,хахаха,но има време за изненади в този живот нали Peace

# 224

Такааа...след като Братчо ви поднесе кафенце мога да ви кажа - Добутру  Hug

Рени, преживяла си кошмар  Cry Rolling Eyes Дано да не си се стреснала много  Hug Аз с Алекс спрях да карам точно на 30ти декември. Прибирахме се вечерта от РД и имах лека неприятна случка, постреснах се доста, един така мина покрай мен, че бях решила, че сме се блъснали (аз правех ляв завой на кръстовище, а той ме изпреварва от дясно - също прави завой на ляво  Close Twisted Evil).

Вени, давай с мело с колата  Peace

Ооо, Мисче  Hug Уелкъм бек  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт