От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 226
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
А за който не харесва Братчо!? Crossing Arms Wink

Добрезавърнали се на Мисчето   bouquet и на Катето  bouquet!

Praynig Praynig Praynig  за всички болнички!

Юлче, брат ми беше така като малък - много често му течеше кръв от носа, а и сега макар мноооого рядко. Но не знам причината. Казваха, че ще го израсте. Rolling Eyes

Татянка, прати насам от туй хладното, че ми писна вече от жегата! Tired

Лек и спорен ден! Hug

# 226
Енви, аз исках Крузчо по принцип, ама не намерих подходяща снимка  Mr. Green
Ами като не искаш Братчо - за тебе Ицчо  Grinning

Ренка, а тази паяжина не може ли да я духне вятъра като в песента  Mr. Green

Аз пък днес съм на "Оооооранжево небето..."  ooooh!

# 227
  • София
Добро утро!

Жени, пробвахте ли с Арсеникум албум - за море и разстройство, въобще чревни проблеми то е първо лекарство!

Смин, ще пробвам с карането отново, но септември!

# 228
Абе който не го хареса....да си дава порцията на мен! newsm53 Този го взимам без да се замисля! Flutter

Добро утро и от мен! Нали съм с Рая, пък и Тони ми стига, за да не спя до колкото си искам. Днес ако имам късмет ще легна следобед.
Напълнила съм им басейна с вода на двора, един чадър опънах и след малко ги гоня.
...
Изгоних ги Mr. Green, сложих и морка сол, да имитираме морски изпарения.

# 229
  • Варна
Аги, да си жива и здрава!

Момичета, моичкия има афти и по лицето, под устната.  Ужас направо! Спукаха се афтите в устата и явно лигите ги разнасят. Яде само кисело мляко и плаче вечер, едвам гледам вече. Знам, че рано или късно ще се оправи, ама няма светлиа още. Поне Т се държи около 38 и малко и само пада.
Вече едвам издържам..
Ето, оплаках се...

# 230
  • София
Уф, Красе, много гадно! Абе, от какво това?

# 231
  • Варна
Уф, Красе, много гадно! Абе, от какво това?
Не знам, Вени, мъжа ми го води на лекари после зъболекар. Зъбарката е хомеопатка и тя твърди, че е от АБ в болницата. Искат да го чистят от АБ по някви си  техни хомеопатски начини, но имало кризи по време на това пречиствне. Ти сигурно си запозната. Аз не знам нищо. Днес е хапнал малко и заспал, сега можем само да мажем и да чакаме. Щяло да отнеме доста време Sick Cry

# 232
  • София
Да, може да е от антибиотика, но защо пък дълго време трябва за лекуване на афтите? Или по принцип за прочистването говорят? Защото, ако е това, така е! Но афтите би трябвало бързо да ги овладеят!

# 233
  • Варна
Да, може да е от антибиотика, но защо пък дълго време трябва за лекуване на афтите? Или по принцип за прочистването говорят? Защото, ако е това, така е! Но афтите би трябвало бързо да ги овладеят!
Афтите се лекували бавно. Явно са упорити, то неговите се спукаха и замрсиха цялата уста и около нея. Сега има рани в устата. За прочистването искат септември, защото шефа на хомеопатичната клиника щял да бъде на разположение. Какви са тия кризи по врем на прочистване?

# 234
Ох, миличкия. Дано се оправя по-скоро.

На Иво му били слаби капилярчетата, изписаха му някакви хапчета с вит. С и Нисита за мазане.

# 235
  • София
Ох, Красе, ужас! Дано да му мината по-бързо!

Ние днес изкачихме първия си връх тримата - Черни връх! Ето малко снимки, ама наистина малко, толкова се уморихме, че нямахме сили и да се снимаме. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&pid=7087407

Приятна вечер!

# 236
  • София
Рали, вие сте страшно!

Краси, предполагам имат предвид, че опнякога се влошава състоянието преди да се подобри, незнам!

# 237
  • 2 етажа над тавана
Здравейте, момичета.

Аги, със закъснение, мила - бъди все така цветна, преливаща от жизненост и окрилена от любов!

Много съжалявам, че чета за толкова болни дечица, а и за големи с намерение да се разболяват(Данчеееееее Naughty  не позволявам!) Красе, ужасно е това, което преживява Нико, тия афти много упорити Tired  Жени, надявам се Рая да пребори бързо вируса Hug Татянка, дано само с хремата се размине Миленката Hug
Юлче, брат ми така доста до късна възраст беше със слаби капиляри в носа и непрекъснато му течеше кръв - аз докато се добера до тук да пиша, вече сте се консултирали с лекар. Дано бързо го израстне Иво този проблем. Като си спомня на брат ми как му потичаше ей така изведнъж и то в доста голямо количество - в топлото време се случваше по-често, така че предполагам и горещините допринасят. Аз самата имам слаби капиляри, но на гърлото и често правя вътрешни кръвоизливи - звучи малко страшно, но всъщност освен раздразнено гърло нищо ми няма. Преди години си правих изследвания и ми казаха, че е поради недостиг на калций. Ако има някакъв вариант проверете при Иво да не се дължи на нещо такова newsm78

Рали, ей неуморни сте значи - браво на вас! Искам и аз като твоите ботушки Whistling

За ръкоделията няма какво да ме хвали Данчето - от 100 години нищо не съм правила, подхванала съм няколко неща, но все не ми остава време да довърша което и да е. Embarassed

Аз няма много да се оплаквам, тия дни местенетов новия офис ми взе здравето, таме малък ад - нито телефони, нито интернет, то ток и тоалетни не са направени, аз други екстри искам Close С нетърпение чакам да дойде утре края на работния ден, че да се махна за цяла седмица да оставя някои хора да си оправят бакиите #Cussing out Тия дни едно, че от там няма как да ви чета и да пиша, второ, че вечер се прибирам толкова скапана, че само ям, къпя се и си лягам. Чувствам се всеки ден толкова мръсна, все едно съм се ровила в бунище Tired А жегите ме морят допълнително Close

Много ми липсвате, да знаете Hug Hug Hug

Успокоява ме поне мисълта, че в събота сутринта рано-рано отиваме на Велинград за една седмица - хем ще си видя детенцето, че вече страшно много ми липсва, хем ще си отдъхна една седмица от цялата идиотия и дебилността на някои хора във фирмата.

Има вероятност утре да не успея да се включа, така че да не ме мислите къде съм се загубила.
И ако съм забравила да пиша нещо, да поздравя някого или да ударя едно виртуално приятелско рамо на някого - ще ме извините. Вече съм на предела на силите си, а все още имам да дооправям багаж преди да си легна.

Целувам ви силно всички и се надявам след една седмица като се върна да заваря всички в отлично здраве и в добро настроение Hug

# 238
Рали,вие сте страхотни ентосиасти вашето семейство,от сега закърмяте със любов към природата малката красавица,страшни сте,а ти даже по баирите си със страхотен външен вид- newsm10възхищавам ти се за това Hug

# 239
Да се включа и аз от отбора н аболните...
Снощи Алекс повъра 3 пъти..за 1ви път му е и милият беше много наплашен, изкара добре нощта, става само за водичка, сутринта се събуди рано да пиша, после дремна в мен, сега заспа пак...Най-странното е, че цялото му тяло гори, челото е студено, измерих Т и е 37.2  Rolling Eyes
Обадих се в яслата да им кажа да не го чакат, а сестрата ми казва "Ааа, ето какво било, вчера отказа да обядва, което за него не е характерно и ние си помислихм, че ни се сърди"  ooooh!  Close Twisted Evil Е нямам думи бре хора, как може едно детенце да се сърди, вярно, че проявяват характер, но поне на моето дете не му е присъщо да се сърди на някого  Shocked Как да е, дано се оправя бързо  Praynig
Красе, гадно нещо са тия афти, помага също Солкосерил, но мен баща ми го носи и идея си нямам тук дали го има, а и не знам дали става за деца, Пешо така се спасява. За хомеопатията ми знаете мнението....не го разбирам аз това да се влошава детенцето, преди да се оправя  Rolling Eyes
Рали, евала  Hug А ти си една готина мама-туристка   bouquet
Бабълче, много много целувки на малката сладурна, жалко, че няма да се засечем във Велинград.
Отивам да пера  ен броя оповръщани чаршафи от снощи  Tired

Общи условия

Активация на акаунт