От море и планина с усмивка връща се АПРИЛската тайфа!

• 13 224
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Спешно питане!!!
Тони сам се изака в гърнето. Обаче забелязвам кръв в аките, дали е кръв или нещо, което много напомня не мога да кажа. Какво е ял - пилешка супа, малко пица, пъпеш малко, ей такива работи! ooooh! Не знам какво да правя - звъня на доки, той не ми вдига сега, дали да гледаме и утре какво е положението или директно да тичаме по лекари?!
Допълвам - разрових ги - вътре нямаше нищо обезпокоително.
Струва ми се, че от това спичане тези дни може и да му се е наранило чревцето, да... На едно място му се е леко цепнало дупето, но е навътре и не мога да видя. Вътре са чисти, само отвън са изцапани, а акото е твърдо и голямко, но то от 2 дни неакане и преди това дни наред само малки камъчета може би е в реда на нещата? ooooh!

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 09:41 от Чаено момиче

# 241
От доматите и червените чушки се получават подобни неща.  Thinking Снощи и днес Вили ме усъмни по подобен начин, но като не следя, какво яде в ДЯ...

Смини, бързо оправяне на Алекс! Hug
Затова аз съм само на "добро утро и довиждане" с персонала в ДЯ, за да не се дразня на фрази.  Mr. Green Ти не ли им свикна!? Wink

Рали, както винаги - задружни, екстремни и красиви - сте! Heart Eyes

# 242
Енви, и аз това си помислих
но е къвава дирята
Така се зарадвах, че седна сам! Ама ми се помрачи радостта....
Мисля си, че е от запека тези дни.
Ако и утре го има, тогава ще бия тревога!

# 243

Ти не ли им свикна!? Wink

ще трябва да взема пример от теб  Peace още им се дразня  Close Twisted Evil

# 244
Привет от най-прясната нова шафьорка в София. bowuuВзех си току-що изпита безаварийно и съм удовлетворена най-накрая, 3 години след започване на курса Embarassed
Почерпка по случая
Ралиииииии,страхотни сте както винаги Heart Eyes.
Смин Hug, бързичко да се оправя милото Аленце.Взимай пример от Енви Peace, не обръщай внимание на такива забележки.
Сега поработвам още малко и отпътувам за морския бряг Wink, дано се видя с Дея.
Петък ееееееееееееее Party Party

# 245
Ох, днес ме извадиха извън нерви. Отидох да си сменям личната карта и какво се оказва - в системата на МВР се водя все още по старата си фамилия. Много странно  Thinking Значи две години аз съм била несъществуващо лице с нещо като фалшива лична карта един вид, щото на нея съм със сменената фамилия...   ooooh! Просто нямам думи.

Бабъл, На Иво може всичко друго да му липсва, но не и калций  Mr. Green На него му дай мляко, млечна каша и плодово кисело мляко да яде.

Явно темата запек  е повсевместна, вчера Иво не прави "баке-баке" и днес сутринта и той имаше кръв. Преди това каза, че дупето го боляло, но сега е ок. При това не беше барабонки, нито пък изглеждаше сухо  Thinking Ще му дам малко овесени трици днес в манджата. Ако я яде, де.

Оууу, Ванче - честито! Лека и безаварийна!

# 246
  • София
Здравейте!

Бързо оздравяване на Никича, Али и Рая.

Ванче, честита книжка!

Аги, сигурно си е разранил дупето от запека. изчакай и утре.

Рали
, страхотно семейство сте!

И аз почти не разговарям с персонала в яслата. Все си мисля, че ако има нещо важно те ще ми кажат. Пък и предимно я взима майка ми.
Вени, сега минах да видя тези списъци - от класиранията са. Няма списъци на целите яслени групи.

Да ви питам - когато казвате на детето да свърши нещо 2 или 3 пъти и то не слуша използвате ли похвата "направи .....нещо си, за да ....например излезнам/къпем/ядеш бонбони";.
Използвате ли такива номера, защото нещо напоследък много ми се налага, а пък не съм убедена, че е много хубаво да я уча едно действие да е свързано с друго. искам да ме разбира от една дума, а не да я манипулирам, увещавам, обещавам и т.н. Не ми се струва много възпитателно. Thinking

# 247
  • София
Юлче, да те питам ако твоя случай е същия.
Аз като се оженихме 2005 си смених личната карта веднага, но не и шофьорската книжка. Там съсм със старата фамилия. Все не ми се ходи до КАТ. да не се окаже, че и аз съм някой фантом с тези различни документи.
И глоба сугурно ще ми тръснат.

# 248
Ей, Ванче, все хубави новини от теб - продължавай все така!  Peace Честито и безаварийно!  bouquet

Хм, Юлче, странна работа!? newsm78 А децата ти на теб ли се водят!? Ние около едни паспорти наскоро се уверихме, че на мъжо само нашите деца са записани. Mr. Green
 hahaha"баке-баке"!

Смини, не исках да се изтъквам! Blush

Рени, мда, използвам го този подход, както и по-строги похвати. Mr. Green
За глобите - имай предвид давността по ЗАНН, която съвсем ми беше отлитнала от ума, та не връщахме изтеклите си задгранични паспорти, за които май глобата най-после е отпаднала.

# 249
Рени, аз сега си сменям адреса. Предния път, преди 2 години, си сменях картата специално заради фамилията. Но явно информацията, която съм попълнила, хич и не е достигнала до "компютъра". А ти защо не си смени и двете заедно? То май е само една отметка повече в бланката.
Енви, ако въобще имаме деца, се водят на мен, защото само аз съм сменяла документи и регистрации, откакто съм родила. Все пак имаме актове за раждане на лапетата, пише ни имената на тях, не ще да са хептен чужди  Mr. Green А къде да го проверя това, че сега ако се окаже, че и деца нямам, ми то направо да тръгвам на работа и да не се притеснявам, че няма места по ясли и градини.

Аз не ползвам метода свърши това, за да получиш награда. Или повтарям все по-силно, докато бъда чута, или го заплашвам, че ще го изплющя. Той не знае, че това нищо не означава,но явно му звучи зловещо и засега действа. Невидимата заплаха, един вид. Освен това той не обича да с екъпе, думата бонбони все още нищо не му говори, а дали ще излезем навън или не, му е все едно. Може би на сладолед ще върже само.

# 250
  • софия
Аги ако кръвта е светла няма никакъв повод за безпокойство...а и е нормално от запека да е..

Да споделя и моя метод - когато не стане след 3тото викване, започвам да броя 1,2,3 и обикновено още на 2 и половина е направила каквото искам...не знам как се научи на това, но сега се сещам че няколко пъти и бях обяснила как ако до 3 не е направила нещо или дошла ще я опердаша Joy

# 251
  • София
Привет! Рени, знам че понякота е изкушаващо, но по-добре не го използвай метода на подкупа, щото се научават лошо и все опвече ще искат! По-добре да се скараш или даже да шляпнеш, ако се наложи, откоркото това! На Мати много му влияе, ако кажа, например като не иска да идва да се облича или не ми дава да го обличам, а се мята из леглото, че отивам сама на вън и изляза от стаята! Сутринта, например, се тръшна да гледа за Мечо пух още от ставането преди дори да е закусил. Отказах и той ревна! Обясних, че първо трябва да закуси, той реве. Оставих го да си реве и след малко идва и вика: Ето! Мати аму, после Мето Пу!
И мерси за инфото за сипсъците!

Аги, това на мен при прилича на разранено дупе от твърдото ако! Не се шашкай!

Смин, дано ви мине бързо - тоя вирус минавал за ден чувам! А за хомеопатичните и влошаването - става само, ако дадат по-силничко лекарство, т.е. в по-силно разреждане! Често това едобър признак, защото говори, че лекарството е правилното!

# 252
моетУ чадо пак заспа  Sunglasses по-добре е, малко е като парцал, но не е повръщал и ака съвсем нормално  Praynig

Ванче, безаварийна да е книжката  Hug
Рени, и аз съм така, преди 5 години си смених само картата, без книжката, досега като са ме спирали не е имало проблем, ама знам ли я  Rolling Eyes
Юлче, аз поне 2 години след като си смених картата се водях тук там със старата фамилия  Rolling Eyes
Адашче, хич не си се самоизтъкнала, ами много хубаво правиш ти, но ще трябва и аз така, че иначе нервите не са почнали да ги продават по магазините Tired

Рени, аз също не използвам такива условия. Опитвам се да повтарям, ако не чуе на 3тия път го питам къде са му ушите. Не знам защо, но това изречение винаги го чува и ги посочва и ми обръща внимание и ме чува след това какво му казвам. Лошото е, че в последно време се хващам, че доста му викам, ако не чува, не че му пука де  Rolling Eyes Снощи примерно, след като го изкъпах тръгнах да го обличам и стигна до половината потника и той поиска сам да се дооблече, но трябваше да му помогна за започнатата ръка, а той не даваше и почна да ми пищи направо, оставих го на земята, но беше в някаква истерия направо, ни приема, ни предава и ръката му наникъде  Close Хванах го под мишниците, вдигнах го във въздуха и му изкрещях първо..после му духнах в лицето....абсолютно никаква реакция, аз бях съответно бясна, но ... след минута-две се успокои.... ooooh!
Жени, аз имам много лоши спомени от това 1,2,3...баща ми така ме караше да слушам (явно и аз съм била непослушна  Mr. Green ), но като чуя да се брои така и  Crazy

# 253
  • Варна
Аги, при ники се е случвало след запек. Нещо се наранява дупето, аз по едно време вече реших че има хемороиди.
Нико днес пак го влачихме на лекар. Някви петна червени, ама минаха докато ни дойде реда. Старите афти тръгнали да минават, но има много нови по езика и по-навътре където не можем да мажем

# 254

Ванче, честита книжка и безаварийно шофиране  car003 newsm01
Смин, да нагушкаш Али и да му минава бързо Hug

И аз избягвам да ползвам този метод "... ако направиш това .... ще има еди какво си ... ". Аз тъпо и упорито си повтарям каквото трябва да направи и той като види, че не отстъпвам действа, ако пък е нещо маловажно изобщо не го обръщам на въпрос, като не иска не иска, но ако е нещо важно тогава си повтарям Mr. Green Той съответно тръгва да прави нещо аз пак си казвам мойто и така човекът явно си вика "Ей няма оправия с това рогатото hahaha" и прави каквото трябва Simple Smile
Напоследък ако прави нещо, от което не иска да се откъсне, но трябва да тръгваме някъде или да направи нещо друго работа върши следното "Хайде нещото, дето прави ще те чака, за да направим еди какво си или да идем еди къде си" и той веднага се съгласява и повтаря след мен ".... ще ме чака да направим еди какво си или да идем еди къде си" и тръгва мигновено Simple Smile

Аааа Смин, това с ушите при Кало действаше само временно, аз като не ме чува и го питах той има ли ушенца и той веднага ми отговаряше "Дааа" и аз после "А те дали чуват" и той "Да, чуват" и после на уше му прошепвам каквото искам да направи и той го правеше, сега разговора е следния:

Деси: Кало, ти имаш ли ушенца?
Кало: Даааа
Деси: А те чуват ли?
Кало: Не, не чуват

И аз оставам безмълвна Joy

За имената и аз още на места съм със старата фамилия. Исках да си извадя документ за идентичност на имената, но най-голямата глупост е че такъв документ за да ти издадат, трябва изрично да кажеш пред кого да послужи, т.е. не можеш да го ползваш на няколко места и аз се отказах. Но много се дразня на цялата бумащина след като си смениш името, трябва да ходиш на хиляда места и да подаваш хиляди документи.
Иначе аз книжката си я смених 1 месец преди да родя, тогава намерих време Simple Smile
А хич не е на едно място смяната на книжката и на личната карта, поне при мен не беше, ЛК я сменях в РПУ-то, книжката в КАТ.

Общи условия

Активация на акаунт