LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 844
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря, но не сработи при мен...

# 466
  • Варна
От петък до сега получих 4 поръчки - 9.7 митница, 16.7,18.7 и 26.7 - ЦПоща Варна - казвам го за ориентация на мамите.
Всичко е чаршафи и обсъждани дрешки за малкия.
Последната е с това от новата колекция - мноооого е хубаво, тъничко, приятно на допир, за есен/пролет е, препоръчвам  Peace Дойде с кода за черната чанта подарък с намаление 15 Е. И чантата става - изкуствена мека кожа, особено като се има напредвид колко неща нося за малкия в дамската си чанта, а тази побира доста  Crazy

# 467

Благодаря ти   bouquet, сега остава да сработи на акаунтите.

# 468
Къде из4езна Ве4е Петя? Откога 4акам реални снимки на ботите от 14 евро.... Може пък да ги полу4а преди да видя снимките  Praynig Wink

На море    grinning039

# 469

Благодаря ти   bouquet, сега остава да сработи на акаунтите.

извинявай, подведох те без да искам
кодът е за 20/49 или 32/79

# 470
  • Варна
Ето отчета на 10-юлската ми поръчка:
- не е лоша блузката, но не е и нищо особено; като за 90 цента бива. Peace
- тези пуловерчета много ги харесвам, вече имам 3-4 в най-различни разцветки. Добро качество са, не се разтеглят при пране. Сега получих в бяло.
- страхотни спортни обувки за мъжа ми. По принцип носи 43 номер, поръчах му 44 номер и са му точно.
- тези ботички в червено за Симона (но от старата колекция, за 10 Е) - идват много уголемени, както доста момичета вече споделиха, поръчах 30 номер, сигурно отговарят на 32. ooooh! Някой ако има 28-29 номер от тях и иска замяна за по-голям номер, да свирка. Whistling
- златни сандалки за мен - много са хубави, естествена кожа, отговарят си на номера.
- този потник безкрайно ме зарадва, зеленото му е всъщност петролено, каквото страшно ми трябваше за комбинация с едни панталонки, отговаря си на номера.

Освен горните - коженото яке от 25 Е, което явно наистина е леко умалено, защото 36 номер ми заспа, само ръкавите са ми малко дълги (по принцип поръчвам 34), невероятно е, много съм доволна, и един розов анцунг за 1 Е, който се появи за съвсем кратко и изненадващо аз успях да го тикна в кошницата - също ми стана и е хубав. И един черен три-четвърт панталон на Active Wear, който е ужасно умален - изобщо не успях да се натикам в 34 номер - ще ходи в Продавалника.

Останалите неща бяха за приятелка, не знам какви са отзивите, защото не сме се виждали, след като й ги дадох.

Като подарък получих червената кутия за бижута - също много ми хареса!

Като цяло съм много доволна от тази поръчка. Grinning

# 471
  • Варна
може ли някой да даде размери на 120 или 126 детски панталонки поръчах на малкия 138 като взимам блузки този размер но са огромни Praynig

Ето размери на тези панталонки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263806&pid=6464703
номер 120
талия - 27 см.
ханш - 38 см.
дължина - 33 см.

# 472
Днес (по-скоро вчера де) към 16 часа имаше ЛаРедутски колети в пощата на Костенски водопад, мисля че е 1404, в София. Много бързо ми ги показа пощальонката и не видях за кой са, но ако някоя мама чака за поща в Емил Марков, да тича да провери. Моята я нямаше  Cry

Имам две питанки - не намерих Великобритания в страните, за които доставя ЛаРедут Франция. Вие виждате ли дали от френския сайт може да се поръчва за доставка в Англия, че цените са супер различни в двата сайта.

и втората - преди имаше една маска за сън, но беше в много стара тема, така че ако някой може да я открие сега, ще съм ужасно благодарна   bouquet

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 03:30 от mimi_blanco

# 473
Първата ми поръчка от 20.00 часа вече е пратена Crazy Много са бързи Crazy Сега пуснах и втора Mr. Green и вече няма Whistling

# 474

Всички така казват...  Mr. Green

# 475
  • София
И аз вчера си взех поръчката от 10.07; а за тази от 31.05 още водим преговори Tired. Има форумски чаршафи, няколко цвята такива пуловери за колежките http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-femme.aspx?productid=32 … &prodcolor=18 ;
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-plastron-bi-matiere-soft-g … 6&prodcolor=2 тази за мъж ми, М, но му е малка и заминава в Продавалника.
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-de-nuit-titeuf.aspx?produc … b&prodcolor=1 това за малката, 102, много е готина.
И няколко туники за мен.

# 476
  • Sofia
чакам 9 колета,ако в скоро време не почне да пристига нещо ще се поболея Mr. Green

# 477
Днес (по-скоро вчера де) към 16 часа имаше ЛаРедутски колети в пощата на Костенски водопад, мисля че е 1404, в София. Много бързо ми ги показа пощальонката и не видях за кой са, но ако някоя мама чака за поща в Емил Марков, да тича да провери. Моята я нямаше  Cry

Имам две питанки - не намерих Великобритания в страните, за които доставя ЛаРедут Франция. Вие виждате ли дали от френския сайт може да се поръчва за доставка в Англия, че цените са супер различни в двата сайта.

и втората - преди имаше една маска за сън, но беше в много стара тема, така че ако някой може да я открие сега, ще съм ужасно благодарна   bouquet

Аз съм в тази поща, та ще взема да проверя днес  Simple Smile Мерси за информацията.

За Великобритания - опитах се да изпратя подарък от френския сайт за там, ама не иска. Изпратих от английския. Странното беше, че в последствие ми изтеглиха от картата 30% по-малко, независимо, че в потвърдителния мейм си пишеше по-високите цени. После на фактурата е пишело, че ми правят намаление.

# 478
Май само аз останах от Варненската гилдия без получена пратка Чувствам се прилъстена и изоставена

# 479
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Изкушихте ме с тези чаршафи, ей сега пак пуснах поръчка...
Но пък са доста изгодни. И някакъв код за безплатна доставка от другата тема изрових. И подарък даде дори  Wink как да не поръчаш???
Може ли да попитам дали в кошницата имаше само чаршафи( и ако е имало у друго какво е било) Rolling Eyes,защото на мен с два комплекта чаршафи ми приема 49417,но ми дава само подарък кухненските кърпи мисля.БД- ама някой друг път както се казва, не стига дето не ми я дава ами и ми я смята 6.20 евро. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт