LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 873
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 720
На митница Варна, днес са пристигнали много колети. Отивам да си намеря моя. Служителката ми отговаря следното : "Ако чакате от Ла Редут-а, много са, елате и си го намерете".  Shocked Shocked Shocked А аз това и чакам  Joy Joy  Стискайте палци  Praynig

Аз чакам от 1.8, дали ще ме огрее или е още раничко newsm78

# 721
ами мисля на адреса който те са ми посочили в писмото и ще сложа разпечатано тяхното писмо -да се сетят за какво иде реч
за изгубването-надявам се , че като е препоръчано ще стигне
моят чек е за сума , която не си заслужава да осребрявам
Ок, мерси! Ще видим какво ще стане, и дано процедурата не отнеме много време

# 722
  • Sofia
Оплаках се на мъжа ми, че са вдигнали цените и той каза ми нормално е да ги вдигнат ти остави Франция без дрехи бе и толкова вика чаршафи поръча все едно цял живот възнамеряваш да спиш.
Пратили са ми и смислен отговор на запитването ми относно снимките които липсват. Щяли да попитат поддръжката на сайта и в най-кратки срокове да ми отговорят, а да видим.

# 723
  • Бургас
Ееее, докато се наканя, евтинките комплекти чаршафи от 6,38 сега са по 15 Sad

Мдам, усетили са се, че изкупуваме спалното им бельо  hahaha
и калъфките по 0.99 евро ги няма... Confused

Мда, цените са се вдигнали нагоре.  Sad Вчера някой беше пуснал едни пердета за по 1-2 евро, сега вече са по 6-8 евро. Същото се отнася и за чаршафите.
Ех, що ли не ги пуснах вчера?  ooooh!

# 724
моля, за помощ. успешно се регистрирах в ла редута и се напълних кошницата, обаче от 2дни не мога да финализирам поръчката защото не намирам плащане с кредитна карта. рових се по сума ти форуми, но нищо не открих. единственият съвет беше да излезна и влезна отнова в сайта, но изобщо не намирам къде пише плащане с кредитна карта, а само дебитни ми излизат. от тях освен amerikan exspress никаква друга карта не мога да ползвам  newsm78 :

# 725
моля, за помощ. успешно се регистрирах в ла редута и се напълних кошницата, обаче от 2дни не мога да финализирам поръчката защото не намирам плащане с кредитна карта. рових се по сума ти форуми, но нищо не открих. единственият съвет беше да излезна и влезна отнова в сайта, но изобщо не намирам къде пише плащане с кредитна карта, а само дебитни ми излизат. от тях освен amerikan exspress никаква друга карта не мога да ползвам  newsm78 :

Сайтовете не се интересуват дали картата ти  е кредитна или дебитна. От опциите избираш "банкова карта".

# 726
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Сайтовете не се интересуват дали картата ти  е кредитна или дебитна. От опциите избираш "банкова карта".

Добре, но пина на дебитните карти е 4 цифри него ли трябва да напиша след валидността на картата?

# 727
  • София
Аз с дебитна не успях да платя в сайта, няма никакъв 3цифрен код на нея, т.е. отзад на гърба на картата няма НИКАКЪВ. Отпред под дългия има един 4 - цифрен, който сайта не приема.

# 728
  • До хладилника, който обичам
Аз с дебитна не успях да платя в сайта, няма никакъв 3цифрен код на нея, т.е. отзад на гърба на картата няма НИКАКЪВ. Отпред под дългия има един 4 - цифрен, който сайта не приема.
Вероятно не ти е дебитна от нужния вид Peace
Ако си направиш нова и посочиш за какво ти е, няма да има проблем.

# 729
...
Добре, но пина на дебитните карти е 4 цифри него ли трябва да напиша след валидността на картата?

Пина е само за банкоматите. За интернет се пише секюрити кода, който е от три цифри, виж на гърба на картата - последните три цифри в редичката.

# 730
Вероятно не ти е дебитна от нужния вид Peace
...

Ъхъм, да не би да е Маестро - те май са само за плащания в страната.

# 731
  • София
Маестро е, да.
Няма да се разправям да вадя нова, нали има кредитна за целта, аз просто реших да пробвам онзи ден и споделям опит.  Joy

# 732
На митница Варна, днес са пристигнали много колети. Отивам да си намеря моя. Служителката ми отговаря следното : "Ако чакате от Ла Редут-а, много са, елате и си го намерете".  Shocked Shocked Shocked А аз това и чакам  Joy Joy  Стискайте палци  Praynig

моля те провери за моя

# 733
избрах carte bancaire и написах номера на картата заедно с трицифрения код, който е на задната страна на картата и се появи следното Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Ce numéro de carte est incorrect. Merci de le saisir à nouveau.
. проверих номера няколко пъти, но пак ми изписва същото.

# 734
  • София
Същото ми изписваше и на мен, виж дали не е Маестро и твоята. Peace

Общи условия

Активация на акаунт