LaRedoute.fr - 75 - И да четете, и да не четете, 1-вият пост все още съществува!

• 62 730
  • 1 339
  •   1
Отговори
# 900
  • Разпиляна във въображението
Mомичета някой,ще пуснели запитване от мое име.Писах,писах,но не получавам имейл с входящ номер.
Прати ми данните на лични и ще ти пусна  Peace

Може ли да пуснеш едно запитване и за моята поръчка, която все още не се е появила в суивито?

# 901
Благодаря ви много за коментарите за Найк- овете! Иска ми се да поръчам, но така като чета май за моя крак ще са тесни  newsm78 Жалко...

# 902
някой маже ли да ме ориентира в мъжката номерация на ризи по бг номер е 45 а по френския незнам кой да поръчам  ooooh!

# 903
  • Варна
Днес си взех колет от 22.07 и съм много доволна от него. За съжаление с кода на кафявите чанти със зеления кант са ми изпратили червените чанти , но здраве да е .Не мога да ги снимам , защото апарата не е у нас.
 Трицветните сандали, лачените(не се отваря картинката им, а излиза онази учудената),изглеждат много добре и си отговарят на номера.За качеството им като ги понося ще коментирам  , защото забелязах ,че някой обувки изглеждат много добре , но след няколко обувания не стават. Та ще видим по-късно тези сандали.
А и другите неща не ги намирам вече потници за детето и за мен, джапанки за 1Е ,черен панталон 7/8 (тяхната марка), тези очилаhttp://www.laredoute.fr/vente-lunettes-de-soleil-anne-weyburn.as … tegoryid=31576949сладки са .

# 904
  • София
някой маже ли да ме ориентира в мъжката номерация на ризи по бг номер е 45 а по френския незнам кой да поръчам  ooooh!
Най-добре имери гръдната обиколка и виж в сайта. Отговарят си размерите. Брат ми тук носи 45, оттам му вземам 45/46 и му е добре.

# 905
  • София
Най-добре имери гръдната обиколка и виж в сайта. Отговарят си размерите. Брат ми тук носи 45, оттам му вземам 45/46 и му е добре.

newsm78 Знам,че ризи се избират по обиколката на врата newsm78

# 906
  • Sofia
Започвам с новата колекция!!! Днес получих тези неща за малката! Това палтенце http://www.laredoute.fr/vente-veste-bebe-fille.aspx?productid=32 … tegoryid=45538143 и дънков сукман http://www.laredoute.fr/vente-robe-bebe-fille-a-bretelles.aspx?p … tegoryid=45538870
Нещата много ми харесаха!
Это и снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270258&view=1&pid=6938392 newsm10

На сукманчето от доста време съм му хвърлила око.......отговаря ли си на номера и като дължина докъде горе-долу идва?

И аз искам отзиви някакви за сукмана и палтенцето ако не те затруднявам, че от два дни ги слагам и ги махам от кошницата и много им се чудя. Палтенцето е по-скоро за есен, нали и отговаря ли си на размера, че се чудя какво да взема.

# 907
Имам един въпрос към тези, които са пазарували с ваучер. Преди два-три дни си получих ваучер за неполучена поръчка (за тези, които чакат ваучер и се интересуват - на 23.07 ми казаха, че ще го пратят, тръгнал е оттам на 25.07). Отдолу пише, че "може да се използва само веднъж" - очевидно, че не мога да го изхарча два пъти, но това означава ли, че трябва да го използвам наведнъж (т.е. ако остане част от сумата и поръчвам пак ще ми приеме ли номера, за да изхарча остатъка)?

# 908
Някой получавал ли е писмо от Мишел Някойси-връзки с клиенти на La redoute, в което той лично да му обясни, че трябва да му откаже дадена поръчка.Всичко си ми беше ок, когато пуснах поръчка на 27.07. Взеха ми парите от картата, нямам отказано в суивито и в един момент, когато вече си очаквам колетчето-щрак- писмо от Мишелчо.Имала съм проблем с банката. При това най-нагло ме моли да проявя разбиране.
Е, дами, може ли такова безобразие.Тези хора ги смятах за честни.Поръчката беше за около 100Е.Три дни след получаване на писмото нямам все още в суивито някаква промяна- там нйщо не е отказано.
    Какво да мисля не знам.........

# 909
  • varna
Имам един въпрос към тези, които са пазарували с ваучер. Преди два-три дни си получих ваучер за неполучена поръчка (за тези, които чакат ваучер и се интересуват - на 23.07 ми казаха, че ще го пратят, тръгнал е оттам на 25.07). Отдолу пише, че "може да се използва само веднъж" - очевидно, че не мога да го изхарча два пъти, но това означава ли, че трябва да го използвам наведнъж (т.е. ако остане част от сумата и поръчвам пак ще ми приеме ли номера, за да изхарча остатъка)?
не ,направи си поръчка колкото е стойноста на ваучера ти,в нея  трябва да влиза 5% такса обработка и 6 за доставката

# 910
# 911
Днес взех поръчка от 18-07-2008 на митницата, колети имало получени , но в София нямало кой да ги обработи-това на мен пък ми казаха от там, нещата са все за малкия, повечето уж за другото лято, но ето тези
 http://www.laredoute.fr/vente-short-enfant-prix-mini.aspx?produc … tegoryid=22920638

панталонки 94 номер са ужастоооо умалени, аз си мислех, че догодина ще ги носи, а те сега са му идеално, даже  за малко и да са тясни, в момента е 80 см, имам съмнение, че братята китайци са спали като са слагали етикетите!  Whistling Аз пък от лакомия и в петте цвята му поръчах! ooooh! Mr. Green

Нещо името Албена се спретна докато ме проверяваха и за други колети, ама не разбрах фамилия! Peace

# 912
  • varna
Някой получавал ли е писмо от Мишел Някойси-връзки с клиенти на La redoute, в което той лично да му обясни, че трябва да му откаже дадена поръчка.Всичко си ми беше ок, когато пуснах поръчка на 27.07. Взеха ми парите от картата, нямам отказано в суивито и в един момент, когато вече си очаквам колетчето-щрак- писмо от Мишелчо.Имала съм проблем с банката. При това най-нагло ме моли да проявя разбиране.
Е, дами, може ли такова безобразие.Тези хора ги смятах за честни.Поръчката беше за около 100Е.Три дни след получаване на писмото нямам все още в суивито някаква промяна- там нйщо не е отказано.
    Какво да мисля не знам.........

ами говори с банката дали имаш достатъчно в наличност,защото те са ти ги блокирали парите уж на 27.07,а пък после как става така че имаш проблем с банката?
да питай тези от банката за какво става въпрос и ако всичко е наред му пиши на тоя мишелчо,да ти направят поръчката защото няма проблем Peace

# 913
MMH, провери дали парите са ти изтеглени или са само блокирани. Ако са ти изтеглени, ще ти пратят чек или ваучер, няма да останеш ощетена.

# 914
някой взимал ли е от тези дали си отговарят на номера  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт