ФОТОШОП

• 42 495
  • 532
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Лекси - много се радвам Simple Smile Пусни като направиш нещо да видим.

Дамаянти - благодаря ти за хубавият кит!

Ето и моята морска рамка с твоите елементи:

Ето и малко Спа рамки от мен :

# 121
  • Варна
Добро утро момичета!
 Arabela, не това не е първата ми рамка, а първата такава с бебешка снимка, но е правена сега, вчера Peace
 Снимката става много сполучлива, няма спор.

Лекси, "Теди на пейката" ми хареса много, много изчистена, нежна Hug Другата не я пропускам, хубава наистина, там обаче нещо й има, дали листенцата ми идват големи newsm78

Lilian_V , мога да кажа, че се справяш страхотно, браво, стила ти е вече някак изграден. Продължавай така! Hug

Хайде глътнете чаша кафе и мятайте фотошопа!

# 122
Много красиви работи има пак.
Втората на Лекси ми е фаворит.Какви филтриса използвани . Може ли стъпка по стъпка, моля...

Румка, ммммм чудесно капучно Simple Smile. Сега се сещам да попитам. Търся си такива формички за капучино. Представляват кръгче от метал с изрязана вътре фигурка, ръсиш през нея кафе или канела. Става много ефектно ...Някой да ги е виждал някъде?

# 123
  • София
Арабела, ако не ти е писнало, моля те да продължиш.
При мен се получава мнооооого изкуствено и всичко си личи. Embarassed
Трих, слагаш мазах и не става! Не съм се отказала, но....

Лекси, прекрасни колажчета. Второто ми е по-по Mr. Green. На първото главичката на Теди е малко странно изрязана. Може би да минеш по краищата с инструментче... Mr. Green

Румка, благодаря за кафенцето!Аз бих махнала крилцата от твоята рамка или да ги подпъхна млко под рамката, че така ми закриват сладката Мирелка, като бебче.

Lilian,
идеята за СПА-то е страшна. На първото колажче мидичките в крачетата на бебчо ми изглеждат доста хвърчащи- сянка ли им трябва или да ги "позабиеш" в пясъка мъничко! newsm78

Радостче, аз за пръв път чувам за такива формички, та не мога да ти бъда полезна с инфо.

Хубав ден на всички ви  до скоро!  bouquet

# 124
  • София
Румка, рамките ти са страхотни - коя от коя по-хубави.Наиситна думи нямам  Hug  Мерси за кафенцето!!!
Бабъл, чудесна рамка си направила с кита - поздравления  Hug
МимиВал - фантастична е!!!
ЗайкаБайка, много готинико това с облаците  Hug
Иве (Атанасова) - благодаря ти за милите думи  Blush Наистина се преоткрих по време на майчинството  Blush Одавна исках да се занимавам с такива творчески неща  Embarassed
Радостче, надявам се си се оправила вече  Praynig Крилата - не ми харесват само тези издължените назад  Blush
Неци, започвай да дизайнерстваш  Hug Страхотни елементи.Рамката е хубава като цяло но детенцето се губи съвсем всред всичките елементи  Blush Акцента станал на елементите които висят...МОже би ако ги направиш по-малки и по в дясно  newsm78
Цвете, благодаря , че и ти си използвала кита  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чудесно излизане от рамка си направила  Hug
За черно-бяла снимка избираш Имидж>аджъсметн>чанал миксер> чекваш от долу на прозорчето Монохром и започваш да си играеш с плъзгачите до като ти хареса как изглежда.След това може да поиграеш и с брайтнес/контраста  Hug Hug
Лилиан - харесвам стилът ти!!Аз все претрупвам нещата  BlushРамката от кита е много, много готска - благодаря ти   bouquet
Наталина - много красива рамка!!! И много сладък ангел  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лекси, теб те влече към колажите и се справяш чудесно - лееекинко завиждам за което  Laughing
Арабела - страхотна работа си свършила!!!Това е доста трудно, а ти се справяш блестящо!!!   bouquet
Не знам дали ви казах, но ще ставам леля през септември - чакам бебето сигурно повече от брат ми и снаха ми, защото ще е МОМИЧЕНЦЕЕЕЕ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Моля се всичко да е наред и да е живо и здраво!!!

И една рожден-денска  Laughing

# 125
Честито на бъдещата леля Дамаянти Simple Smile
Както винаги рамките ти са блестящи!!! Само едно предложение : Не е ли по-добре надписът да е : "It's a girl", вместо : ".. will be.. " . Защото то на практика вече си Е момиче Simple Smile

А за формичките : за съжаление намерих само тази малка снимка

# 126
После за да не е много изкуствено, а да ползваш само контурите и подчертавания на елементи или снимки си слагаш маска и с меката четка триеш постепенно да останат само контурите и ефектите, които ти харесват. Дано съм ти дала хубава идея.

Тъп въпрос  Embarassed Как да сложа маска ?

# 127
  • Бургас
Честит рожден ден на Ивчо на Весика!!!
  ura  love001
Пожелавам му много, много здраве и весели игри!!! newsm59

# 128
  • Варна

Дам, невероятни са и двете ти рамки Hug

Честит рожден ден, Ивчо!!!  bouquet

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 14:01 от Румка

# 129
  • София
***Cvete*** отиваш на layer менюто и там най-долу има едно сиво бутонче с кръг. Кликаш на него и то ти слага маска вдясно. После кликаш върху маската и триеш там Simple Smile

Дамаянти - много са си хубави рамките ти !

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 14:04 от Lilian_V

# 130
Vesika да ви е жив и здрав малкия палавник, много щастливи мигове!!!

# 131
  • София
Благодаря за пожеланията  Hug  . Ето я и виртуалната почерпка  Grinning

# 132
Не ми се иска да отварям нова тема затова ще попитам тук.  Peace

Харесала съм няколко темплейта на сайтове тук - http://www.entheosweb.com/website_templates/ и искам да си ги закупя.

Това, което ме притеснява обаче е дали аз само ще допълня съдържанието през някоя от изброените програми или се очертава повече работа... newsm78

Не съм съвсем невежа в тази част, но ми се иска да получа съвет.  Hug

# 133
Честит рожден ден на Ивчо на Весика!!!

Наталина рамката е прекрасна.   bouquet
Румка браво на теб и двете рамки са невероятни.   bouquet
Lilian_V тази с жълтите лъчи страшно ми харесва, много е слънчева. И морската- първата от трите е много хубава. Peace
Лекси сладки а, но знам че можеш много повече.  Embarassed Peace
Дам както винаги страхотни рамки. Браво.   bouquet

Ето и моята нова рамка, която ме измъчи. Надявам се , че е станала добре и ви хареса.

# 134
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте, момичета!

Честит рожден ден на Ивчо!
Да е весело, щастливо и усмихнато детенце!

Общи условия

Активация на акаунт