Балет или художествена гимнастика?

• 138 671
  • 565
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Здравейте момичета, четах темата, но явно имената на клубовете или не се споменават или аз съм недовидяла пак  Embarassed , но бихте ли ме насочили към добър клуб - за Варна става въпрос. В интернет ми излиза само клуб Чар, но той ми идва твърде далече от вкъщи и няма да мога да я водя малката. Благодаря ви предварително

# 256
  • ride my bike...
Aко става въпрос за художествена гимнастика, дъщеря ми ходеше в клуб Грация - в залата зад стадион Спартак. Много съм доволна, но спря да ходи защото мина на тенис и плуване... ooooh!
Важното е да се движат децата и то с желание. Wink

# 257
Художествена гимнастика! Сестра ми тренира 13 години и само треньорката й успя да се справи с нейния вроден инат!  Mr. Green

# 258
Много искам и аз да я запиша на художествена.До година като стане на 4,ще я попитам дали иска Wink

# 259
Здравейте и от мен  bouquet
Да се разпиша във вашата темичка пък и да попитам нещо newsm78
Моите две дъщери (голямата е на 5г и половина, а малката през август ще навърши 4г) ходят на гимнастика от повече от половин година - в началната група гимнастиката беше обща за момчета и момичета, а като напреднат и поставят основите ги делят на момчетата на спортна, момичетата на художествена. Много съм доволна за сега, съответно и децата от художествената, от госпожите - дисциплината коренно се промени, стойката, походката....всичко. За мен това е най-подходящия спорт за момичета,но за мое съжаление явно голямата има потенциал (мислех си че ще ставаме математици) и няма да и чупя мерака още от малка - може и сама да се откаже след време. Та сега вече като сме напреднали се чудя от къде мога в Русе, или по онлайн магазини да им купя кожени туфли (половинки) newsm78 newsm78 Намерих в UK, но нещо ми се виждат малко скъпичики, пък и доставки и прочие.... Незнам как вървят в БГ, и дали си струват, за това моля за съвет. Харесала съм тези
http://www.dancerland.com/Angelo-Luzio-Twyla-II-621A-Leather-Hal … lippers-p/621.htm
Отворена съм и за всякакво предложение, ако мога да намеря от БГ по-евтини подобни

# 260
Анна, треньорките не ви ли насочиха откъде да купите? Обикновено се правят по поръчка при някой обущар.

# 261
Да, попитах ме - казаха че като се съберем повечко хора (около 5-10 чифта поне да се изработят ще се обадят), пък май като гледам това няма да стане скоро ище се спасяваме по единично Sad

# 262
  • София
Попитай ето в този магазин,според мен няма да ти откажат да ти ги изпратят с куриер
http://www.ballet-shopping.com/products/products.php?CategoryID= … mp;action=actView

тук също

http://www.grishko-bg.com/

това което търсиш

http://www.grishko-bg.com/цвички-балет-p-111.html

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 18:58 от galq4

# 263
Багодаря на всички за съдействието - звъннах в Гришко (чак на края на август ще зареждат с кожени, в момента имали само най-големия размер, който е за жени.
Кламерче, мерси мила за предложението.
През август ще сме малко в почивка (нали е отпускарски сезон) и като Ходим във Варна, Бургас на морския тур ще потърся и там. Ак оне намеря никъде, ще се възползвам от предложението ти Hug

# 264
Момичета,
искам да запиша дъщеря си на балет или художествена гимнастика от тази учебна година. Тя иска и на двете, но......Моля, за  вашите впечатления от балетни школи в София или от такива по художествена гимнастика. Колебая се къде и в коя точно да я запиша. От кога започва самото записване? А може и вашите лични мнения, за и против едното или другото...

Детето няма как да вземе адекватно решение  Hug
Прецени дали е темпераментна или по скоро лежерна.
Какъв е емоционалният и свят  Hug

# 265
  • София
Момичета,
искам да запиша дъщеря си на балет или художествена гимнастика от тази учебна година. Тя иска и на двете, но......Моля, за  вашите впечатления от балетни школи в София или от такива по художествена гимнастика. Колебая се къде и в коя точно да я запиша. От кога започва самото записване? А може и вашите лични мнения, за и против едното или другото...
В кой район на София ти е удобно?
Ние първо ходихме на балет,малко и беше скучно на Стела.На худ,г. мисля че и е по забавно.Сега ходи на второто.

# 266
  • Sofia
Момичета,
В кой район на София ти е удобно?
Ние първо ходихме на балет,малко и беше скучно на Стела.На худ,г. мисля че и е по забавно.Сега ходи на второто.
За 2 години все си мисля, че е намерила школа Wink

# 267
  • София
И аз сега се колебая... Дъщеря ми иска художествена гимнастика, но предвид възрастта и може би ще пробваме и двете и което и допадне повече.
Отзиви за художествената гимнастика в НДД?
Чух и за някакъв клуб "Грация" на стадион "Септември", но не им намирам сайта newsm78
За "Лили Спорт" на Лили Игнатова също не намирам нищо, а майка ми е слушала интервю, в което тя казва, че вземат деца от 3г.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 20:12 от Simantro

# 268
  • София
Намерих в UK, но нещо ми се виждат малко скъпичики, пък и доставки и прочие.... Незнам как вървят в БГ, и дали си струват, за това моля за съвет. Харесала съм тези
http://www.dancerland.com/Angelo-Luzio-Twyla-II-621A-Leather-Hal … lippers-p/621.htm
Отворена съм и за всякакво предложение, ако мога да намеря от БГ по-евтини подобни

само че това дори не е в УК, а си е в щатите Wink
иначе предполагам си намерила вече Simple Smile

# 269
  • София
"Лили СПорт" до миналата година набираше дечицата в читалище "Пенчо Славейков" В "Лозенец"

Общи условия

Активация на акаунт