Балет или художествена гимнастика?

• 138 497
  • 565
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Цвети е абсолютно права за репетиционните дрешки, почти същото и аз съм написала по-нагоре. повечето неща, като изключим туфлите и трикото могат да направят вкъщи и пак да изглеждат чудесно. В групата на Ния повечето момиченца са с пачки, защото така им харесва и родителите им са им купили, преподавателите не са го изисквали от тях. Аз не съм  и не смятам да го правя /да не говорим, че и пачката може да се ушие/. Ния репетира с воалена поличка.

# 91
Ооо,Имелда,пачка(репетиционна) също би станала лесно и евтино Peace,права си!2 реда тюл по 20тина см(на око толкова ми се виждат детските) и едни гащи  ,към които да се прикрепи(памук с еластан мисля става).И ето ви готова бърза пачка  Mr. Green
А и трико може да се ушие(памучно е най-добре според мен-хем топли,хем обира потта).При туфлите е по-сложно и като цена ще е с малка разлика Simple Smile

П.П. Пропуснах да спомена и другия вариант ,за които ското се сетих.Към едно боди се пришиват 2-3 реда тюл.Хоп,истинска пачка !
простете ако вече ви станах досадна.... Sad

Последна редакция: пт, 05 сеп 2008, 19:25 от ~Цвети~

# 92
  • Все на втория етаж
От тези двете, бих избрала балет.  Алекс ходи на танци, не са само спортни, а и я записах, поради твоите съображения - дисциплина, изразходване на енергия , ходи с голямо желание.

# 93
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и аз съм в процес на записване на дъщеря ми на балет - тя е на 4 г. и 9 м., много иска да танцува балет

за сега съм избрала школата на Красимира Колдамова - в читалище Цанко Церковски, на ул. Цар Симеон, имате ли някакви впечатления за там?

# 94
Момичета, новото при нас е, че искаме спортни танци. гледахме някакво филмче със състезание по ча- ча и румба и вече искаме само това. Беше радостна, че ще танцува с кавалер! Дано да намерим такъв.

# 95
Красимира Колдамова е голямо име в българския балет.Гледала сам някакви интервюта с нея...Изглежда мила женица.Само това мога да кажа Simple Smile

# 96
всичките филиали на школата на Красимира Колдамова са много добри.
удачен избор. Peace

# 97
Някой може ли да сподели, в школите на колдамова има ли часове за децата след 18.30 ч?

# 98
  • Sofia
Някой може ли да сподели, в школите на колдамова има ли часове за децата след 18.30 ч?

да попитам дали има мами на "бъдещи балерини", които имат намерение да се запишат в Читалище Светлита в балетна школа силует !?

Аз съм с нагласата да ги посетя на 15 Септември от 17.30 часа и се чудя колко ли ще е голяма групата на начинаещите  Sunglasses

# 99
и аз  бих искала да е към 18,00 ч. че иначе ще ни е много трудно

# 100
  • Sofia
и аз  бих искала да е към 18,00 ч. че иначе ще ни е много трудно

мисля, че часовете са всеки понеделник и сряда от 18.00 часа, но на 15 септември ми казаха да отидем 15 минути по-рано за да се запознаем, като за първи ден.

# 101
Здравейте Simple Smile

Дъщеря ми много иска да учи балет. Наскоро професионалист ми каза, че има излючително добри физически данни за това и някак чувствам, че я ограбвам като не мога да и предоставя възможност да се развива в тази посока, тъй като живеем в малък град. Искам да помоля майките от София ако познават някоя добра инструкторка, която се разбира добре с деца от 4 до 8 години и би се съгласила да пътува един-два пъти седмично да ми прати телефон или друг контакт на лично, защото съм си наумила да сформирам група. В града ни има нова спортна зала с помещения перфектни за балет. Много се надявам да успея да осъществя по някакъв начин тази мечта на дъщеря ми. Благодаря предварително на всеки, който би се отзовал.

# 102
  • София
В нито едно читалище и детска градина ли няма балет? Много съм учудена. Моя приятелка живее в Радомир и там дъщеричката и посещава занимания по балет, та Самоков е по-голям град. Ако мога да ти помогна, ще пиша на лични.

# 103
Наистина Самоков е доста развито градче, има най-различни курсове и уроци, на които децата могат да се запишат, и преподаването е на едно добро ниво.  Читалище "Младост" предлагаха уроци по балет, но за съжаление нещо не се разбраха с човека, който да ги води. Той не е съгласен да се занимава с група, в която децата са под 20 на брой, като 16 е абсолютния минимум (защото толкова му трябват за "спектакъл").  Толкова малки балеринки надали ще съберем, пък и целта ни не е дъщеричките ни да участват в някакви кой знае какви прояви, искаме просто от малки да се занимават и да развиват качества, пък спектаклите - после, ако още ги влече. Много искам да намеря някоя инструкторка (за предпочитане жена), която да е съгласна да се занимава и с по-малка група деца.
Имелда, благодаря Simple Smile

# 104
стискам палци да успееш да я запишеш някъде, дъщеря ми вече втора седмица ходи и е толкова въодушевена и щастлива, наистина е много хубаво момиченцата да се занимават с класически балет

Общи условия

Активация на акаунт