Кекс с босилек пригответе, АВГУСТ да не изтървете

• 15 687
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Май написаното преди малко се е изтрило, та ще опитам пак. От 10на дена вече сме в къщи с малкия Деян. Раждането беше мноооооого вълнуващо. Бях чувала, че само при вида на малкото човече повечето мамита се разплакват от силната емоция, и ето че и с мен стана така този път. Може би защото вече знам каква силна тръпка е детето след това, второто ми раждане беше по-силно като изживяване. Всичко мина като по ноти. Подготовката за секцио - тоалет и клизма, упойка, пълното съзнание за всичко случващо се, срещата с малкото веднага след като го извадиха от мен и болките по-късно. Още парвата нощ и след това и първият ден поисках да ми дадат бебето за да пробвам да го кърма и тези първи опити май ми докараха разранени зърна. Сега слагам силиконови накрайници и нещата горе-долу се регулираха.Откак сме се прибрали в къщи съм давала изкуствено мляко само веднъж, защото реших да направя всичко възможно за да се храним естествено.
На всички мами, които чакат големия ден пожелавам късмет и спокойствие , а на родилите - много щастие с малките красиви същества.
Благодаря на всички за хубавите пожелания по сручай нашия голям ден.

# 151
Бланш не ме оставяи уж тука ша си лафим.Шегувам се желая ти успех в утрешното начинание.това е велик празник  и вярвам че Богородица ще те пази и закриля.Момичетата които се раждат на тоя ден са много красиви и умни.А за името ти сама ще си решиш но четох че е хубаво да е Мария.Желая ти от сърце успех колко бързо се развиват нещата......
Пак ще си лафим Боби ама вече за бебенца Heart Eyes, а и недей така-не се знае и на теб след днешния преглед какво ще ти каже доки; наистина всичко става доста бързо, без дори да усетим, така, че.... И ти благодаря за прекрасните пожелания-да ти се връщат на теб и на всички тъпкано...много е хубаво човек като има съмишленици, хора, които са на една вълна с него и разбират емоциите му; едно ми е ревливо такова, с буца на гърлото съм от преплитане на различни емоции

# 152
На всички, които ще раждат на големия утрешен ден желая от сърце да мине леко и да остане хубав и незабравим спомен. Вярвайте в силите си и Богородица ще е с вас!!!

# 153
  • София
Вики, то май всички ни гледат като изкопаеми, защотовече сме към финала и се очакват новини от нас. И при мен има едно постоянно звънене по тел.: "Няма ли новини?" ... ми естествено, че няма, ако имаше ще се разбере  Confused

Бланш, ако искаш да си разменим координати на лични, защото и аз ще съм в Тина Киркова и може би ще се засечем Simple Smile При мен положението е ако до събота не тръгне самичко, в неделя да влизам сутринта и да му подпомагаме на бебо. Та поне ако сме по едно и също време там, да не се разминем по коридорите без да се разпознаем  Simple Smile

На мен пък все ми се пада да раждам около някой християнски празник Simple Smile С Лори водите ми изтекоха на 7.11, а на 8.11 беше Архангел Михаил. Хич не ми се щеше да променям името, което си бяхме избрали, а и тя самата си реши да се роди на 9.11. Та сега на ход е Пресвета Богородица, много хубава дата Simple Smile Дори и бебче да реши утре да се роди, името което сме си избрали поне е близо до Мария и може да мине за производно - Мая  Simple Smile Ами ако е момче, тогава какво име се слага на този ден  newsm78

# 154
Можете да го кръстите Марийчо... smile3532 Попринцип е Мариян или нещо такова...
А аз между другото, bobito81,  още на първия преглед имах почти изгладена шийка, така че малко или много тапата си е била тръгнала сама... А разкритието не ми се е увеличило след прегледа, а докторката няма да ме човърка повече... все пак още не съм в такова положение. Просто с тази изгладена шийка първия път си беше помислила, че е тръгнало...

# 155
Викито значи си бомба не стискаи кълки ами деистваи на ход си Heart Eyes.Ма то това с тапата е относително не са тресвожи Валени колко време си ходи без тапа жената.
Бланш на този светъл празник няма как всичко ще мине наред можеш да бъдеш абсолютно спокоина силно вярвам че Богородица ще бди над вашите душици.А преди раждане не се реве само положително мисли си и ще видиш съвсем скоро една прекрасна красива бебка твоята.Е аиде дано и аз скоро да го видя тоя беб моя ех ако можеше само да го зърна и пак да го прибера ама не.....

# 156
Здравейте от мен на всички мами, току що ме изписаха от болницата  и бързам да се похваля, че на 09.08.2008г. в 8,20ч. сутринта се роди нашия красив син Александър. Тежи 3700 и е дълъг 53 см.
Когато тръгвах за болницата забравих да запиша номера на феите вестителки и ето , че сега аз съм си фея вестителка.
Скоро ще разказвам за раждането.

# 157
koteto55 -Честито! Да ви е жив и здрав юнака и много да ви радва!

# 158
Честито бебче, koteto55 !!! smile3525
Браво на тебе, много прилично си го охранила през 9-те месеца... newsm10

# 159
Честити бебчета на Стелиана и Котето55!!! newsm51
Да растат здрави и щастливи и много да ви радват!!!
Стелиана(а и всеки,койтознае нещо повече по въпроса),можеш ли да ми кажеш нещо повече за тази презряла плацента,защото моята преди 2 седмици беше вече 3-та степен и оттогава ходя през ден на запис,ама много се притеснявам... smile3518
Желая успех на всички,които ще се срещнат утре със своите бебчета! Света Богородица ще бди над вас и всичко ще е наред-не се страхувайте! А как искам и аз утре да родя... newsm17. Ама и да не е утре,дай Боже само да ми е живо и здраво бебчето,а пък аз така или иначе съм решила,че ще си го кръстя на Богородица,само да се роди newsm17

# 160
Здравейте и от мен на всички   bouquet

newsm51 Честита Йоана на мама Стелиана  newsm51

smile3525 Честит Александър на мама Котето55  smile3525

Малка Буби, Иренка и Бланш - стискам ви палци за утре.  Hug Всичко ще бъде наред, не се притеснявайте. Богородица ще ви пази  Praynig

Прочетох в един от постовете на Си Кей нещо относно термина и високосната година. Ами то така излиза, че моя термин е утре, а не в събота. Защо ли никой не го е отчел този един ден  newsm78 Дано пък бебчо се възползува от хубавия ден  Praynig Писна ми вече от чакане, непрекъснатото звънене на телефона, дори и от хора, които най-малко съм очаквала, въпросителните погледи на съвсем непознати съседи  newsm78 (познатите направо си питат), непрекъснатите натяквания в къщи на мъж, свекърва  #2gunfire , снаха, зет, племенница .............. (ние сме цяло италианско семейство)  #Crazy

# 161
Честит Александър на Котето, да ви е жив и здрав и много да ви радва!  Hug

# 162
  • SZ
Честити нови бебоци!(вече спрях да ги изброявам поименно,че да не пропусна някой)
Да са живи ,здрави ,много щастливи,умни и красиви!!! А на мамите бързо възстановяване!

Аз още съм тук-2в1.Днес гнездих яко.Не мога да се позная.Незнам дали е някакъв признак или просто вече ме хвана срам,че вкъщи беше ужас.Ще видим!Само ако може да не бърза чак толкова много.Утре имам задачи за вършене,та по-удобно ще ми е в събота! newsm62

Незнам какво става,обаче мен никой за нищо не ме вика,ни за тонове ни за нищо.Доки ми даде направлението и обменната карта и ми каза като родя след 15 дена да отида на преглед.Никой не ме е и преглеждал,ама и аз не държа.Ще си чакам,пък когато дойде.Ако я докараме до преносване ще го мислим.Леле,какво спокойствие ме е налегнало...

Стискам палци на всички за утре,горе главата,широко краката и всичко ще е ОК.Ще ви стискаме палци!

В този ред на мисли нещо Ася май,май....

# 163
Eхххх, Поздрави на всички нови мами с бебета....! Аз вчера следобяд няямах  нет, а днес нещо не мога да се организирам. Притеснявам се, че нямам достатъчно кърма. Днес пробвам да не давам АМ, та довечера ще се мерим дали Ния е свалила или качила, но ми се вижда малко неспокойна....! Много трудно се напасва това хранене. Незнам кога ще имам време да пиша повече... Хавга, бях в депресия, защото доста се задържах в болница. Все пак родих на 3ти а едва на 12 ни изписаха...! Имах температура и малко гъбична инфекция от антибиотиците....Ами ще трябва да разказвам обещала съм, но нека се адаптирам малко вкъщи. На всички които ще раждат утре,пожелавам успех. Мнго хубав ден предстои. Ние с Ния за първи път ще излезем на разходка утре Wink

# 164
Здравейте момичета!

И аз сега се връщам от преглед.... какво да ви кажа... Май-май и моя ред идва! Имам си порядъчно разкритие(ок. 4 см.) , узряла плацента и намалели води. Моята АГ ме вика утре да раждам... ама нали съм си малко пъзла - викам й :" Да го оставим за следващата седмица?"
.... сякаш за компоти си говорим.. м...а му! И тя вика:" ами добре, ако не родиш до неделя ( #Crazy),, в понеделник те искам гладна и жадна!".

Хм, ами аз не съм готова! психически де. Все си мислих че и сега пак ще пренося и ще изкарам до септември.... пък то не било така. Изписа ми Бусколизин Б1. Това ми го биха мускулно няколко часа преди да родя Цвети! Мамка му... наистина май ще раждам.
спирам сега , че нещо и аз се обърках и не знам какво да мисля...

ЧЕСТИТО НА КОТЕТО 55 И СТЕЛИАНА! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ !!!

Общи условия

Активация на акаунт