Кекс с босилек пригответе, АВГУСТ да не изтървете

• 15 688
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Така като ви гледам всичките, не сте били за миналия петък (08.08), ами за тоя петък  Mr. Green

Спокойно, както ни казваха в Университета преди изпит: САМО НЯМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мъничкото буби, или са се разраждали тези, които липсват или са се сдухали вече като мен и теб и не им се пише толкова, а само четат милите и ни гледат сеира  Mr. Green

Видях, че има и нощни птици като мен, ама моят час на будуване е друг... Около 2.30-5.00 часа, пък гледам тогава няма никой и за това се натискам в леглото и си мисля глупости и се психирам сама... Ако някой е свободен по това време да каже да ставам да си лафим поне!  Flutter

За разказа на Хавга вчера се изказах, но и на ссиебер и на Галка разказите четох с интерес, много ми се иска да се включи и Аграмд, че нали милата от планово секцио си роди нормално, пък аз нали ми е любопитно дупето, искам и аз така да изиграя докторите...  Mr. Green Малко ме е страх, но то при мен любопитството е по-силно, пък и вече раждах със секцио, как ли не им обяснявах, че сега искам нормално!!!  ooooh! Не чуват! Така или иначе, ако се закучи работата пак ще минем на вариант секцио!  Crossing Arms

Коте, я кажи какво си приказват докторите в операционната, за колко време е цялата работа?  Crazy

Иренка, млако остана! Между другото петък си е много хубава дата! Богородица ще пази всички майки!  Peace

# 136
Здравейте момичета!
Вече съм си у дома с моята малка принцеска.
Родих на 08.08 със секцио в АГ болница във Варна.
Наложи се секцио една седмица преди термин поради презряла плацента и нямах никакво разкритие.
Засега двете с принцеска Йоана сме добре.
Чуствам се много щастлива Simple Smile

# 137
  • София
Честита принцеска Йоана на Стелиана    bouquet

Родила си на заветната дата 08.08.08 Wink Дано детенце да е изпълнено с късмет, здраве и само хубави неща пожелавам да й се случват Simple Smile

Коте, сигурна съм, че ще се справите с кърменето Simple Smile В началото винаги е малко плашещо и трудно, но ти си силна жена и съм сигурна, че ще се справите  Grinning

Оф и аз не мога да се наспя като хората. Вечер не ми се спи, сутрин Лори ме буди и всяка сутрин като стана се чудя какво ли ме очаква през деня; този ден ли ще е събитието и все неща от сорта  Crazy Малко остана Simple Smile

# 138
Честита Йоана на stelliana__ !
Да ви е жива и здрава и много да ви радва!
Hug

# 139
  • Все на втория етаж
Момичета, изкъпах се , оправих се. Седнах за малко, едва пиша нещо, ръцете ми треперят. Спретнала съм куфара.
Моля, бъдете с мен и се молете и аз ще се моля за раждащите днес и утре, и не само, разбира се. Не знам от кога не съм се чувствала така.

п.п.Si Key , Правителствена болница.

Следващият път , когато се включа се надявам всичко да е минало добре и да сме вкъщи с бебо.

Heart Eyes

# 140
Добро утро и от мен!
Иренка, Буби-просто се успокойте, всичко ще бъде наред Hug
Честита Йоана на Стели!
След малко съм на преглед, ще пиша повече след него Heart Eyes

# 141
  • Бургас/Пз
ЧЕСТИТО НА КОТЕТО МАЛКОТО КОТЕНЦЕ МИХАЕЛА И НА МИШИМАДИ МАЛКАТА АННА. ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ , А НА МАЙКИТЕ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. newsm51 newsm44 Two Hearts

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ГАЛКА.   newsm59 nbirthday  party023

Моля я като й остане малко време да разкаже повече за нейното раждане в Токуда защото и мен това ме чака, пък тя е раждала нормално доколкото разбрах. preggo  ylinfant smile3504

# 142
  • Лондон
Честито на Миши - нашата майка-героиня! Честито и на stelliana__ ! И на Мама Галка - честит рожден ден на патерици! Честито и за тапите  Laughing на Асето, Интрига и Бланш! Скоро ще хвърчат и тапи от шампанско май!!!

ИренкаPraynig за теб!

Котката, Хавга, сиебер, галка и морскафея - благодаря ви за разказите! Продължавайте да пишете  - за всичко около вас и дребните човечета!

Буби, тук съм още... ни тапи падат, ни контракции вече имам... звънят ми по 10 пъти на ден... почвам и аз да се спичам.
И със свекърва се обзаведох - идва в неделя... Жената е много готина ама някакси друго си го представях... какво да правиш....
Животът е това, което ти се случва докато си правиш други планове...

# 143
Честита пълна къща на Мишимади !
Честито бебе Йоана на Стелиана !
Честит вторимесечен рожден ден на нашето първо бебе Калинка ! Да расте здрава и да събира сили, че тя първа ще духа свещичка догодина !
Мама Галка, труден път извървя и ти... Чакат те сега само хубави мигове, желая ти ги от сърце и  newsm59
Иренка, утре ще бъдем всички мислено с теб  Flowers Four Leaf Clover
Всеки очакващ, който не е на линия е заподозрян  Mr. Green
Като гледам никой не го подминава предродилната треска, но само страхът е голям, оценката "лесно" или "трудно" раждане е в голяма степен до психическа нагласа. Ето останахме една шепа и не трябва да се демобилизираме ! Аз изненадващо съм във форма, звънят телефони, аз отговарям само на хората, които знам, че ще ме разтоварят и разсмеят, сестра ми се жени след няколко дни (малко ми открадна славата, ама нейсе  Wink) и обсъждаме наличните тоалети и модни тенденции в Щатите, а там материал за усмивки има доста  Grinning
Ея, и майка ще идва за бебето, но на нея съм отредила само домакинските задължения и готвенето, за да няма време за друго  Wink
Хайде, днес само хубави новини да ни засипят  Hug

# 144
  • София
Добро утро Grinning

С моята тапа.. никакво развитие пада си по-малко ама не съм родила още.. Към 14:30ч. ще ходя на запис на тонове в Шейново белким се отчете някоя контракция Praynig

Тая вечер мъжо няма да се прибира, защото имат някакъв банкет във фирмата и се чудя ако тръгна да раждам как ще ми се домъкне на градус и дали изобщо ще си чуе телефона от басовете Mr. Green

Иренка, Буби с вас съм, момичета Hug Вярвайте, че всичко ще мине добре и ще си гушнете живи и здрави бебенцата Praynig сигурна съм, че ви е притеснено няма как обаче имайте вяра в себе си, бебчетата си и лекарите си Peace Богородица ще е с вас Hug

stelliana_, честита Йоана, мила  bouquet
Нека расте здраво и усмихнато дете за радост на мама и тати Grinning

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 12:30 от IntRiGa_GirL

# 145
Injriga, ти направо се измъчи, мила. Чак ми е жал за тебе с тези ежедневни прегледи...
Мен пък вчера ме преглеждаха и констатирахме, че си ходя постоянно с 3 см. и не се увеличава, което ще рече, че не съм започнала да раждам, въпреки постоянните ми подготвителни контракции и изцяло падналата ми тапа...
smile3516

# 146
  • София
Интрига, Вики, ама и двечките сте в егати очакването. То не, че и другите не чакаме, но при вас има паднали тапи и някое разкритие, та си е тръпка още по-голяма, че може да е всеки момент. Стискам ви палци да сте спокойни и нещата да подхващат вече развитие към появата на бебчовците  Simple Smile
А Интрига, как ще те оставя мъжо в такъв момент сама  Rolling Eyes Ако той не се отзове (ако не чуе тел.), има ли на кой да разчиташ? Осигури си за всеки случай резервен вариант. Дано няма ексцесии  Praynig

# 147
Si Key, аз съм с паднала тапа от вторник рано сутринта... и вече въобще не я смятам за някакъв признак... Weary На Intriga все пак й е по-зле, защото преносва, и тази тапа може и да означава нещо... Ама аз имам още цяла седмица! Всичките ми раждали познати ме гледат като повредена, защото всички са родили максимум един ден след тапата. Аз как да им обясня, че не е задължително да се ражда талкова бързо след това... smile3516

...А Asija нещо ми се губи от полезрението...

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 13:12 от BukuTo

# 148
Здрасти пак! Прибрах се, т.е. довлачих се някак си в тази жега след прегледа, корема ми се е смъкнал много ниско, неможа док да измери точно бебка защото главата вече е ниско в таза, но каза, че не е голяма, имам 4 см разкритие и каза, че се съмнявала да не родя до утре, но ако все пак стане, утре в 11,30 направо с багажчето и към 'Тина Киркова"; било въпрос наистина на съвсем малко време(1-2 дни) да тръгна сама да раждам и решихме ако до утре не стане да ме включи на система и да се свършва, вместо излишно да се притеснявам кога ще ме хване и дали ще успея да се завлека до болницата
Та така момичета-пишете и мен живот и здраве, в утрешния отбор с Иренка и Буби и ми стискайте и на мен палци всичко да мине по възможно най-безаварийния начин; а аз съм вярващ човек и си мисля, че утре е хубав ден за раждане Flutter

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 13:48 от бланш

# 149
Честито бебче на Стелиана.Да и жива и здрава малката принцеска...
На Иренка и на малкото буби стискам палци и пращам де що положителна енергия имам....
А за тапите на Викито и на Интрига си мисля че е така защото изкуствено ви ги разчовъркаха  и за това се закучва работата.Аз мисля че тапата пада като се скъси шииката по принцип но при вас като я разчовъркаха и за това.Нищо странно и притеснително чувала съм че обикновенно така става след преглед за разкритие и пада пък после може да си чакаш доста време.Не че много разбирам от тапи но така са ми казвали.стискам ви палци скоро да видите малките бебоци....
А аз ще ходя днес на преглед да видим док какво ще каже с това моето бебе какво ще се правим......Чета разказите на момичетата и се психясвам лекичко.
Коте много ме кефи Марулка а ти си уникална с тая хомеопатия това има ли нещо общо с кърмата ако те обезболяват......
Бланш не ме оставяи уж тука ша си лафим.Шегувам се желая ти успех в утрешното начинание.това е велик празник  и вярвам че Богородица ще те пази и закриля.Момичетата които се раждат на тоя ден са много красиви и умни.А за името ти сама ще си решиш но четох че е хубаво да е Мария.Желая ти от сърце успех колко бързо се развиват нещата......

Общи условия

Активация на акаунт