Кекс с босилек пригответе, АВГУСТ да не изтървете

• 15 680
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Добър вечер Simple Smile
Асе тъкмо щях да кажа, че се предреждаш  Joy .

Аз днес без ПС Sad счупи се гадта ... и сега като сираче на чужда машина ... дет се вика обущарят ходи бос ...

Честито на новите мами и на щастливо завърналите се у дома! Здрави и  щастливи бебоци! Simple Smile

Честит втори месец на малката смела Калина!

Нещо щях още да кажа, но това бебе ми взе ума .. буквално... newsm78

# 181
ola, тук съм тук съм, просто малко се бях сдухала и не ми се пишеше.

Асе аз пък вече мислех че ще ни зарадваш, нищо, така е по-добре, сигурна съм ще тръгне сама.  Praynig
Камето и на теб пожелавам същото,  Peace
Интрига и за теб стискам палци  Peace

Благодаря на всички за пожеланията, дано ви чуе там който трябва  Praynig

Аз ту се сдухам ту забравя, ама ей на деня си мина, шубето ме наляга, кват съм пъзла утре сигурно с рев ще вляза в болницата  Sick.
уж се приготвих, ама да видим. днес доки каза че нямам грам разкритие Tired кво е тва чудо, явно ще се измъча утре, ама не се знае де, айде няма да гледам толкова черно, дано мине лесно и бързо и после си се смея сама на психозите.

дано успея да поспя, толкова уморена се чувствам  Tired
на всички пожелавам успех  Peace от мен Лека нощ  Hug

# 182
Малкабуби, удари един босилек и си мисли как скоро ще си гушкаш бебчо, няма по-голяма еуфория от тази. Пък ние ще пращаме положителна енергия на теб на Бланш и на Иренка и на всеки тръгнал да ражда на утрешния прекрасен ден!
Ония ден мъжа ми като ме караше към болницата за фалшивата тревога такива песни му ударих, такава еуфория... и накрая такъв срам Sad

Няма да ви казвам колко ясно се отпечатват в такт краченца и ръчички на корема ми като си слушкаме детцки песнички Simple Smile Бих казала, че детето толкова музикално със сигурност не е от мен  Crazy .

Сестра ми пък нали утре рожденничка ми забрани да раждам да не и разваля партито   newsm62

# 183
Здравейте момичета  Grinning
Минавам само да ви кажа, че на 11.08 родих сина си Богдан. Вече сме си в къщи и си се гледаме.
Ще намина тия дни да разказвам.
Поздрави на всички родили мами, да са им живи и здрави дечицата!
Целувки от нас  Hug

# 184
Здравейте, мамчета!
Благодаря ви за честитките и искам да честитя на всички, които са гушнали бебчетата през последната седмица. Да са ви живи и здрави малките душички, да растат здрави и послушни!  bouquet  bouquet  bouquet

Нас ни изписаха още на третия ден, но досега си напасвахме режима и дните просто отлетяха, без да ги забележа. Имам усещането, че непрекъснато кърмя, а в останалото време спя на пресекулки. Добре, че има кой да помага за останалото, иначе с тези две малки лами съм за никъде. Тъкмо едното се кротне нахранено и приспано, и другото бодро отваря очички и гръмогласно си иска манджата. Ядат като по часовник на три часа, но го правят с разлика от час и нещо и ме вкарват във въртележка. Обмислям да усвоя едновременно кърмене, защото иначе не се виждам.
Каня се от няколко дена да ви разкажа за раждането, но успявам само да прочета една-две странички и пак мамините мишлета си викат папото. Но ще се постарая тези дни.

Синдарелка, много се радвам, че сме "набори". Съжалявам, че си имала проблеми, но нали всичко е добро, когато завършва добре. Сега се гушкате с малкия, другото ще се забрави.

Маги, все пак ни изпреварихте с твоите кукли. Много е хубаво, че са решили да си излязат сами и сами са си избрали кога да го направят. Моми с характер!

Коте, не съжалявай за секциото. Видях, че си описала състоянието си и не мисля, че където и да е офталмолог би могъл да ти даде стопроцентова гаранция, от прекалено много неща зависи. Главното е, че вече гушкаш малкото Коте и двете сте добре, а как се е появило, няма значение.

Щях да пиша още много, но щерката си иска обяда. Laughing После ще ви нагледам пак.
А, днес имам рожден ден, не знам как да ви кача снимка на тортата, но ви черпя. smile3510

Стискам палци на всички, на които им предстои среща с малките човечета!
Чакайте ги с радост и всичко ще мине леко!

# 185
момичета здравейте
влизам да ви кажа, че Иренка не дочака утрешния ден и тази вечер със спешно секцио роди малкия Максим. и двамата са добре, малкия е 48 см и 2900.
да им е честит и да им носи много щастие Hug

# 186
Честито на Иренка-и двамата да са живи и здрави Heart Eyes

# 187
Мамита и бобито утре ще ходи в болницата след днешния преглед се оказа че и аз сьм с 4 см.Но главичката не е в таза че е големичко та утре ще ходим в болницата да видим системка ли или секцио.Както и да е само да е добре за мен и за бебо.Викат ми ще те пуснем на система да видим дали ще трьгне ако не секциото ме зове.
Не ми се иска да изтарпя и двете болки и утре ще решат окончателно какво да ме правят......
Стискаите ми палчета и много енергия ми пащаите.
Офффффффффффффф малко ме е страх честно казано ма ще се справя нема как.Целувки на всички и дано Богородичка бди над нас......Малко ми е мзчно че няма да има кои да ми хьлцука в корема.

# 188
Честито на Иренка браво мамче колко хубаво много шастие0
Бланш и мен утре ме чака сьщото като теб радвам се че няма да сьм сама ще си мисля за теб.Успех вярно че нищо се не знае дано да поспим тая нощ.......
Честито и на  Black Eyed

# 189
  • SZ
Момичета,ясно,оргията се прехвърли за този петък!

Стискам палци на всички и да не ни забравите тука дето останахме две-три неродили,да се обадите да не ви мислим.

Хайде успех,слагайте усмивките и да не ви пука.Малко ще боли,ама няма начин.Най-важното е,че накрая ще има подарък за всяка от вас!!!

Целувки и успех!

И пак казвам: да се обадите!

# 190
  • София
Честито на Иренка и на Black Eyed  bouquet
Нека малките им слънца растат здрави и усмихнати деца!!!
И на двете бързо да се възстановяват желая Hug

Bobito, мило стискам ти плаци всичко да мине по най-добрия възможен начин и за теб, и за бебчо Hug
Желая успех и на Буби, Бланш и Малчева.. мацки, с вас съм Hug

Дано и аз тая вечер тръгна към родилното..

Утре като гледам се очертават много бебчета Grinning

# 191
 smile3525 Честит Богдан на мама Black Eyed  smile3525

smile3525 Честит Максим на мама Иренка  smile3525

newsm51 Честит Рожден ден на Емили  newsm51

Бобито миличка, стискаме палци за утре. Най-сетне и ти ще се срещнеш с малкото човече  Praynig Независимо по какъв начин ще стане, най-важното е да е щадящ за теб и бебчо. Толкова хубав ден е утре, че сигурна съм всичко ще е наред  Praynig

# 192
Сега влизам Simple Smile

Честити бебчета на всички обебили се мами! Да са Ви живи и здрави !!!   bouquet

Аз се поразходих стабилно, после мъжа ми ни изведе с детето на онзи романтичен гръцки ресторант на езерото Ариана и сега съм по-спокойна  Mr. Green

Стискам палци и изпращам положителна енергия на всички, които тръгват и ще тръгнат към родилното  Hug А дай Боже и аз да съм от тази групичка  Praynig Между другото навън гледам е пълнолуние и вече е Голяма Богородица, така че ще имаме мнооого бебета и мноооого леки раждания  Hug

Хайде целувки  и лека нощ Heart Eyes

# 193
  • Germany
Честити рожбички на Иренка и на Black Eyed! Честит рожден ден на Емили! Момичета, виждам, че сте успокоили топката, така и трябва, няма да се шашкате толкова, всичко ще е наред, споко! Бобито, не се притеснявай - дали нормално или секцио - няма страшно, все ще си гушкаш малкия красавец, но виждам, че и ти вече си по-спокойна, само така, просто почивайте и събирайте сили. Ех, как се радвам, че всичко е наред с вас момичета и авгутовския отбор се увеличава. А пък бебетата ни са толкова красиви, пу-пу, най-хубавите във форума, няма да се излагаме, я. Утре, т.е. днес е много хубав ден, така че желая на всички да се запътят към родилното, леко раждане и красива среща с малките слънчица! Асе, и ти ходом марш към Майчин дом  Wink. Целувки и умната  Praynig Peace

# 194
  • София
Милички, честит празник!!!
Желая от сърце на всички празнуващи много здраве, късмет и любов,
а на всички мами, които ги очаква среща с бебчетата им много късмет
и всичко да мине бързо и безпроблемно!!!

Искам и да ви почерпя за празника на сестричката ми,
която днес е именничка!!!

Общи условия

Активация на акаунт