Секс при 50 годишните?

• 44 212
  • 330
  •   1
Отговори
# 60
Просто съм против всякаква показност на сексуалността.
Ей в това ти е проблема! Ние не сме безполови същества. Жени, които съзнателно подтискат своята сексуалност, намират нормалната такава у другите за вулгарна. Пуританското възпитание е приоритет на 19-ти век и разни патриархални общества. Евала на мацката! И аз имах такава колежка. Беше ми и приятелка до пенсионирането си преди десетина години, а тогава бях на 28-29 години и споделях радостта и от пълноценната връзка. Дай Боже всекиму!

# 61
  • по пътя на светлината
Момичета за мен има разлика между това една жена да е сексапилна,магнетична,че дори и да излъчва сексуална задоволеност и това да разкрива синините си след бурен секс и то не където трябва,за да покаже ,че все още е пълноценна жена. Wink

# 62
Izvinyavam se za latinicata,saobrazyavam se s tova i nepi6a,za da ne sam v razrez s pravilata,no prosto iskam da kaja,gorkata jena s takiva kolegi...........

# 63
А възможно ли е да не е забелязала, че има синка.
А възможно ли е да не е синка, а синина?
А възможно ли е родителите ви да правят секс още? Shocked

# 64
Просто съм против всякаква показност на сексуалността.
Ей в това ти е проблема! Ние не сме безполови същества. Жени, които съзнателно подтискат своята сексуалност, намират нормалната такава у другите за вулгарна. Пуританското възпитание е приоритет на 19-ти век и разни патриархални общества. Евала на мацката! И аз имах такава колежка. Беше ми и приятелка до пенсионирането си преди десетина години, а тогава бях на 28-29 години и споделях радостта и от пълноценната връзка. Дай Боже всекиму!

Подкрепям мнението на Хелън...подкрепям и всички които смятат, че доста странно да се обсъждат тези неща на работното място. То не е странно, то е смешно  Joy
Дай боже, като съм на 50 години да правя секс, както сега на 23 smile3521 ...., че какво лошо има в това. Хората в развитите страни не крият тези неща...., а тук някои родители ги е срам да разговарят с децата си за секс и за живота. 
"Против показността на сексуалността " ...  newsm78 Не те разбирам , но и не искам да те разбера. Всеки сам решава как да живее и т.н  Все едно да изляза с мъжлето на разходка..да ми се прииска да се гушнем и целунем и да не го правим , защото сме на обществено място и показваме сексуалността си. Секс ...лоша дума.... 
Евала на жената ! Може да не е разбрала,че има смучка.... пък и да е знаела, какво сега ... да не отиде на работа,че от страст имала смучка. Глупости! Пък и като е на толкова отговорен пост и е толкова способна в работата си...ами може да си прави каквото иска. И ме съмнява, че е дошла лошо облечена на работа. Може да не е била в строг костюм, но не е дошла по гол пъп или нещо такова.

Не е хубаво да се обсъждат хората !!! Гледайте си вашия живот...забавлявайте се, правете секс , радвайте се на децата и т.н
Не си губете времето в разговори зад гърба на колеги, близки или съседи  Peace

Тази тема ме позабавлява ! И как звучи само.."Секс при 50 годишните ?"  Laughing
На 50 години за някои хора живота тепърва започва..отгледали са деца, някои и внуци имат и като са здрави, защо да не се забавляват и изживеят живота, както трябва.... #Crazy

Надявам се,че няма да има сърдити ! Всеки си има мнение по даден въпрос  Wink

# 65
Като видях заглавието, реших, че я родителите си е гепила "на калъп, я свекъра и свекървата Simple Smile Бих приела, че е изживяла шок Wink
Ама да се отрича секса на хората по принцип... на завист намирисва, а? То и аз малко завидях, честно, ама най-благородно Simple Smile
Ако възмутата идеше от показността, има ли значение колко е годишна "провинилата се"? Май в друго е проблемът на авторката...
Пускането на темата издава ужасяваща ограниченост на, допускам, млада жена с претенции за модерност, напредничавост и кой знае какво още, а и изключително лош вкус - това е моето мнение.

# 66
  • в мъжки прегръдки
За мен пък прикриването на сексуалността е върхът на лицемерието. Крием се че правим секс и не смеем да се целунем с любимия човек навън, но пък гордо си показваме резултатите от секса във вид на сладки момченца и момиченца. Освен това открито и пред тях им обсъждаме пишките и катеричките, както и ги показваме пред всички останали като ги изпишкваме и преобуваме насред градинките. Дядо ми онзи ден навърши 80 години и на купона беше довел "младото" си гадже - 66-годишна бабка с която постоянно се държаха за ръка а докато той ядеше тя го държеше за крака под масата. Не съм се възмутила. Напротив - завидях им. Искам, ама много искам като стана на техните години да ме държат за крака под масата и да ме гледат влюбено.

# 67
Стига бе! Шегуваш се! И секс ли правят гадините?!
Е това вече на нищо не прилича!
Първо седнаха пред компютъра,
после имаха неблагоразумието да станат свекърви,
имат и наглостта да сядат по пейките в Пловдив,
да се возят в градския транспорт, да ходят на лекар....
Възмутително!

# 68
Пожелавам на всички като станат на по 50 години да могат да се похвалят с такъв сексуален живот като този на въпросната жена.

# 69
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Уф, да ни имам и будното гражданско общество...
Срещу всички ли неща, дето ги смятате за нередни в офиса си, така задружно скачате?
Когато някой афишира по подобен начин задоволеността и радостта си, може да се поусмихна, да се зарадвам евентуално за него, но чак така да се потреса от възмущение  newsm78

# 70
Дано и аз на 50 да се радвам на здравословен сексуален живот...

# 71
Това,което ми изникна първо в съзнанието е ,че се надявам на 50 години да имам такъв страстен сексуален живот като на колежката ти.
Корпоративните ви клиенти идват при вас с друга цел- не вярвам някаква "смучка" да ги смути.
Peace

# 72
ние дето наближаваме 50 да лягаме и да умира ме ли?Или да си сложа вече катинарче и да си я затворя ли?Че  н ие сега правим н ай пьлноцения секс .

# 73
  • Tам през Атлантическия океан
Някои остаряват като цървули, а други - като катедрали.

Пожелавам на всички като станат на по 50 години да могат да се похвалят с такъв сексуален живот като този на въпросната жена.
Wink Peace

# 74
Блазе и.

Дано след още 25г. съм същата - успяла, задоволена и обсъдена.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт