Секс при 50 годишните?

• 44 226
  • 330
  •   1
Отговори
# 75
Дано след още 25г. съм същата - успяла, задоволена и обсъдена.  Mr. Green
Дано!  thumbsup Но това зависи от самите нас! Ако с годините се превръщаме в скумрии, вечно недоволни от всичко и всички... На крива ракета Космоса и пречи!  Mr. Green А мъжът ми е на 48... Леле мале, ако мислеше като теб Пухчето и колегите ти, ще трябва да се развеждам Joy Ба си, сина ми е на 19 и ни се кефи като ни види с баща му прегърнати и да се целуваме. Да не мислиш, че си мисли, че съм го намерила в зелките!? Аман от моралисти, верно! Такива баш, в леглото си са способни на неща, от които дори моето бая разкрепостено съзнание може да се изчерви или пък са с поведение на дърти монахини. Горките ви партньори, ако не са като вас!

# 76
Ако смучката беше на 30 годишна колежка по-малко възмутително ли щеше да е за колегите? Едно на ръка, че не е тяхна работа и това си е чиста проба клюкарска история, но най-странно от всичко ми е как може да се разсъждава, че на 50 години, видиш ли, хората вече са престарели и са едва ли не за пенсия - да си стоят в къщи и да си гледат сериалите... И ако така мисли един тинейджър, който е далече от тези години, е оправдано, но 30-40 годишни хора да разсъждават така е  меко казано абсурдно и ограничено... Кога ли ще спрем българите да гледаме в чуждата паница и да даваме непоискани мнения и съвети... който както си разбира живота, така да си го живее...

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 04:26 от jorkita

# 77
Днес моя колежка на 50+ дойде със сини смучки по врата, които тя не прикриваше с нищо, напротив. Тя има постоянен приятел -партньор около 60 годишен, разведена е, с две деца на по 30, а длъжността й е отговорна, работи с много хора и с големи корпоративни клиенти. Предизвика голяма суматоха и брожение в офиса. Едни от колегите бяха шокирани, други я защитаваха ожесточено. Вашият коментар - редно ли е да се афишира страстна сексуална връзка на работното място и то на такава възраст или какво пък толкова е станало...

В този ваш офис друга работа нямате ли  newsm78?. Май свободното време ви е в повечко. На мястото на шефа ви бих разредила значително клюкарския ви колектив.
Много дълбокомислено (мразя този словесен урод, но пасва идеално) изречение... ""редно ли е да се афишира страстна сексуална връзка на работното място и то на такава възраст или какво пък толкова е станало (то всъщност е въпрос, ама липсва "?" ooooh!). Да не са правили секс на работното място  newsm78? И като е на 50+ да вземе да гушне чемширчето ли?

# 78
  • Кубрат/ Пишурка

Момичета,аз днес ставам на 52! Означава ли че трябва да спра секса?Щото аз се чувствам поне на 32. Малеееей,то било срамно,пък аз до сега да не знам!

# 79

Момичета,аз днес ставам на 52! Означава ли че трябва да спра секса?
Айде честито! И още 52 години да правиш страстен секс със смучки!   bouquet

# 80
Леле, то на мен няколко години ми останали, а аз дремя и чета тука. Тичам дорде е време.
А ако знаете какви синини ми излизат.

А така както си задала въпроса, ще ти отговоря - сексът при 50годишните е прекрасен. Отминали са притесненията достатъчно ли съм перфектна, нямам ли пъпка на дупето, дали не ми е малък, натрупани са умения и остава само да му се наслаждаваш.

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 08:39 от Мадам Х

# 81
Е то все едно Ани Салич във вечерните новини да се появи разгърдена и със смучки по врата и деколтето (може и леко разрошенка  Laughing), така и госпожата пред клиенти.... Ами не е редно. Има грим да се прикрият синините, а и щом трябва да е представителна, може да помоли любовника да я смучка на други места, които по принцип стоят закрити под дрехите (дори и летните).
Годините нямат значение.
аз това имах впредвид. ама те не ме разбраха. нищо де, страшно се забавлявах с тази тема, невероятни постинги има, много ме развеселихте, благодаря. Grinning

# 82
Е то все едно Ани Салич във вечерните новини да се появи разгърдена и със смучки по врата и деколтето (може и леко разрошенка  Laughing), така и госпожата пред клиенти.... Ами не е редно. Има грим да се прикрият синините, а и щом трябва да е представителна, може да помоли любовника да я смучка на други места, които по принцип стоят закрити под дрехите (дори и летните).
Годините нямат значение.
аз това имах впредвид. ама те не ме разбраха. нищо де, страшно се забавлявах с тази тема, невероятни постинги има, много ме развеселихте, благодаря. Grinning

Ако това си имала предвид, заглавието хич, ама хич не се вързва.

# 83
Годините нямат значение.
аз това имах предвид. ама те не ме разбраха. нищо де, страшно се забавлявах с тази тема, невероятни постинги има, много ме развеселихте, благодаря. Grinning

Eй горката Ани Салич, да не може да се отпусне в секса, защото някой може да види евентуалните синки от страст и да не му харесат. Laughing

# 84
Аз си мислех, че смучките угасват заедно с пуберските пъпки.  Thinking Щом професията повелява, наистина нямат място на работното място.Възрастта е без значение.

# 85
  • София-в сърцата на моите деца
Аз мисля да я линчувате и изгорите на клада жената, та да не мисли за глупости!!Мда......, явно ви дразни по-скоро отговорният й пост /най-вече/! Щом има смучки да я махнат от отговорният й пост и да сложат тебе, Пухчо, чото ходиш в костюми  и без смучки!!! Peace

# 86
  • Sofia
Eй горката Ани Салич, да не може да се отпусне в секса, защото някой може да види евентуалните синки от страст и да не му харесат. Laughing
Е, другият вариант е да си ги напудри там да се скрият за пред публиката, като иска "да се отпусне".

Аз и без да съм А.С., не обичам на открити места по себе си подобни синки, сигурно съм дошла от 19ти век.

# 87
Сега се сещам, че Ким Катрал, която играе Саманта Джоунс в "Секса и града", сега е на 52 години. Представям си я, облечена в анцуг, обула домашните пантофи, седнала в люлеещия се стол и плете вълнени чорапи за внуците.  Joy  Joy  Joy

# 88
  • София
Знаех си аз, че всички в този филм са на преклонна за киното възраст. Само мътят главите на горките жени по света, а всъщност са едни недо......ни ....., както се изрази един наш съфорумец.  Laughing

# 89
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Не съм се възмутила. Напротив - завидях им. Искам, ама много искам като стана на техните години да ме държат за крака под масата и да ме гледат влюбено.
  yes и аз така мисля, винаги ми става много хубаво като видя възрастна двойка,хванали се за ръка или седнали някъде и се гледат все така с обич! Погледнах в темата защото ,чак не можах да повярвам ,че ще се обсъжда това за което е заглавието  Shocked ........щом се стигне и до синини,явно всичко е било много страстно , въпросната дама е можела  с едно леко ефирно шалче да прикрие следите от бурната си нощ и така да нестава обект на излишни завистливи и злобни коментари сред колегите и колежките! Мъжът ми като видя в каква тема съм се зачела  и rotfImao rotfImbo....той навършва 57 в неделя  loveuuu и...... мило мимиче пуснало темата  newsm53 живота и емоциите са все така хубави,даже /както вече са го писали на няколко места/ много по-стойностни и качествени  Scatter

Общи условия

Активация на акаунт