Секс при 50 годишните?

• 44 179
  • 330
  •   1
Отговори
# 90
Посления път когато имах синина на врата тя беше от сина ми, който ме ухапа. Приличаше си баш на смучка. И според вас е трябвало да я прикрия, за да не си помисли някой, че видите ли правя секс? Да не смущавам колегите и тяхното подсъзнание?
Не виждам особена логика.
Нищо неприлични няма в една синина, смучка или каквото и да било.

# 91
Просто съм против всякаква показност на сексуалността. Все едно да беше дошла облечена в предизвикателно секси облекло. Нямам нищо против да е щастлива, влюбена, да прави секс, ако ще и на 100 години. Но аз не искам да знам затова. Не исках като бях на 20, не искам да знам сега на 30+ и на 50 няма да ме интересува. Това са много интимни неща за мен и са само за лично ползване и съпреживяване с партьора. Всяка показност ми се вижда пошла, особено на работното място.

Аз, аз, аз, на мен, мене, аз искам, аз не искам и т.н. Абе, момиче, приеми, че не си само ти авторитет на тоя свят и не само твоето мнение важи. Различните хора имат различни виждания за нещата от живота. Ти си прави каквото намериш за добре и я остави и тя да направи същото. Проблемът не е във възрастта на колежката, не е и в показването на смучките - проблемът е, че Пухчо се е подразнила, защото не го намира за редно. Раздразнението и завистта не са добър съветник. Хубавото от цялата история е, че поне е създала вълнение в офисаи в скучните души и животи на колегите, а дали е редно така да обслужва клиенти или не, е решение на шефа. Пухчо, това ти ли си? Ако не си, споко, винаги можеш да отидеш и да я накиснеш пред шефа.

# 92
В секса на 50 години няма нищо осъдително - напротив. Вие май здраво се засегнахте от заглавието.... Центърът на темата обаче според мен е друг. Неприятното и най-малко неочаквано е на 50г да не можеш да се владееш и да не познаваш понятието "отговорност" към работата, длъжността и позицията, която си постигнал. При всички положения да се явиш на работа в този вид не е свързано само с данък обществено мнение /както ми хрумна при пръв прочит/. Означава, че си твърде емоционален. Означава, че нямаш контрол над себе си. Означава, че не си в достатъчна степен ангажиран към поста си. Означава, че не проявяваш елементарно уважение към деловите си партньори. Означава, че нещо в служебен план куца. И да, при всички положения на този етап, това би създало в мен съмнения относно професионалните качества на този човек. И тук годините имат огромно значение. Защото опитът винаги има значение.
На скромните 31 години аз не си позволявам да отида в държавна институция или банка по джапанки и потник. Заради уважението ми към институцията и заради уважението ми към фирмата, за която работя и която представлявам. Това не значи, че изобщо не нося джапанки и потници... Ако ме разбирате какво искам да кажа.

# 93
  • София
Ако въпросната колежка не беше жена, а мъж (обаче и шеф), дори и с някое маце на коленете да е по цял ден никой нямаше да смее да гъкне, да не говорим да се възмущава. Както винаги, двойнственият морал в зависимот от половата принадлежност на жертвата е налице.

# 94
Ако въпросната колежка не беше жена, а мъж (обаче и шеф), дори и с някое маце на коленете да е по цял ден никой нямаше да смее да гъкне, да не говорим да се възмущава. Както винаги, двойнственият морал в зависимот от половата принадлежност на жертвата е налице.
Абсолютно! Най-много да има тихи шушукания зад гърба му, и то по-скоро със завист и възхищение. Щом е жена обаче, веднага се лепват етикети, възмутени коментари и прочее.

# 95
Леле,5 страници станаха за една жена, която знае и си прави кефа Whistling

# 96
  • София
Не разбрах Меа какво мисли по въпроса.
Сигурно и проекто-свеки е на подобна възраст.

# 97
... Означава, че не си в достатъчна степен ангажиран към поста си. Означава, че не проявяваш елементарно уважение към деловите си партньори. Означава, че нещо в служебен план куца. ...

Още в първия пост стана ясно, че жената е добра в работата си - надали случайно й поверяват посочените отговорности.
Щом някой е добър в работата си и я върши, какво значение има дали има смучка, синка, гнойни пъпки или е кривоглед???
Просто в техния офис нямат много работа и си запълват времето с клюки. Naughty

# 98

На скромните 31 години аз не си позволявам да отида в държавна институция или банка по джапанки и потник. Заради уважението ми към институцията и заради уважението ми към фирмата, за която работя и която представлявам. Това не значи, че изобщо не нося джапанки и потници... Ако ме разбирате какво искам да кажа.

Никъде не разбрах дали е била по джапанки и потник въпросната жена, защото смучка на врата би се видяла и с блуза с къс ръкав което е нормално за сезона.
А по въпроса за потниците и банките и другите институции, не ходя с дрехи за плаж, но потници си ползвам най редовно, не се преобличам на входа на банката. До сега не са ме върнали от фейс контрола.

# 99
Както винаги, двойнственият морал в зависимот от половата принадлежност на жертвата е налице.
Права си. Така е устроен светът, за съжаление не само в професионален аспект. Точно за това казвам, че е недопустимо за жена, направила си път в едно "мъжкотолериращо" общество, да губи позиции и респект заради един мъж. Mr. Green Това в кръга на майтапа, разбира се.
Ех, Азаф, ти пък в кой свят живееш... Твърде логичен и идеалистичен ми се струва. Ако големи отговорности поемаха само достойните за това хора....

Изобщо не си разбрала. Мисълта ми е, че това, че не ходя със синки на работа изобщо не означава, че не правя секс. Мисълта ми е, че това, че не ходя на работа със синки изобщо не означава, че никога нямам. Мисълта ми е, че за всяко нещо си има начин, време и място - и това с особена сила следва да важи за човек, живял достатъчно дълго.

# 100

Изобщо не си разбрала. Мисълта ми е, че това, че не ходя със синки на работа изобщо не означава, че не правя секс. Мисълта ми е, че това, че не ходя на работа със синки изобщо не означава, че никога нямам. Мисълта ми е, че за всяко нещо си има начин, време и място - и това с особена сила следва да важи за човек, живял достатъчно дълго.

Е как ги прикриваш тези синки, ако е горещо и са на врата, аз шал дори и зимата не слагам, камо ли да облека поло при 35 градуса.
Ако е синка на задника както и да е, но на врата, и фон дьо тен да слагаш пак се вижда. Да не говоря за претрито от брада по лицето, няма закриване с нищо.

# 101

Ако е синка на задника както и да е, но на врата, и фон дьо тен да слагаш пак се вижда. Да не говоря за претрито от брада по лицето, няма закриване с нищо.
newsm03 Добре, че претритото другаде не се вижда.  Embarassed Какви ги говоря аз, пък наближавам 50.

# 102

newsm03 Добре, че претритото другаде не се вижда.  Embarassed Какви ги говоря аз, пък наближавам 50.
Joy Joy вие сте направо професионалисти в областта

# 103
Тук обаче не си права. И мъж да беше, пак щеше да ми направи лошо впечатление.

# 104
  • София

Нека се радва жената на живота! Дай Боже всекиму такава любов и страст на 50 години.
И на 60,70,80 год. Laughing Не обичам обаче афиширането на чувства. Вчера една двойка на възраст около 40 се натискаха и опипваха пред очите на играещи на въже момиченца в градинката.... Rolling Eyes   Тук е мястото да кажа един шопски лаф: ;кое си требе оно си сака.
 Живота не свършва на 50години,много повече има време за ласки без страх,че децата ще ни изненадат... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт