Секс при 50 годишните?

• 44 153
  • 330
  •   1
Отговори
# 150
Кофти! Катедралите "умират" само при някакъв катаклизъм (природен или резултат от човешко безумие), а иначе - остаряват.
Така го казваш, все едно е кофти начинът, по който ще умра, а не самата смърт. На мен лично ми е кофти от второто. Представи си - винаги като по-малка си мислех, че не е зле да умра при катаклизъм - заедно с целия свят, примерно. Mr. Green И понеже нали според някои от вас трябва да разсъждавам и да действам като 15 годишна - ей ме на, искам да умра като катедрала.
Не е наша работа да коментираме как, кога и защо го правят хората, на колко са години  и прочие. Хайде стига дружно излагане! [/b]
Хайде още една жена, която не знае къде е дошла. Форумът е точно затова, мили жени - за да си изкажеш мнението, за изкоментираш дадена постъпка, за да я прецениш от твоя си опит и виждане - и съответно да споделиш мислите си. Каква според теб е целта на пускащите теми? Монолози?

# 151
ами не е нормално жена на отговорен пост да се появи така на работа.. секса си е секс.. страстта си е страст.. но животът е смяна на роли в крайна сметка - не може да се появиш пред важен корпоративен клиент така, както би се появила на интимна вечеря.
Единственото, което не си написала в мнението си е какво, по дяволите, да направи жената?
Да си вземе болничен, докато се заличи синината?
Да загърби служебните си задължения, само защото си е позволила една страстна нощ?!  Shocked
Значи в ресторанта на интимна вечеря може да иде със смучка, а пред корпоративен клиент не, така ли? Или въобще не бива да си подава носа навън? А това не е ли дискриминация срещу по-възрастните жени, правещи секс?  Thinking

# 152
Анту за мен няма значение дали жената е на 20, на 50 или на 100. Всеки на отговорен пост трябва да се съобразява със заеманото от него положение - ако иска да бъде уважаван, естествено... Високите позиции предполагат не само високи заплати  Wink те предполагат и повече отговорности, понякога лишения, понякога борба със самия себе си..

Нали и ти не смяташ, че е все едно дали си на интимна вечеря или на бизнес среща?? Понеже питаш мен.. ами едното няма нищо общо с другото мила..

И последно - не ми пука какво трябва да направи - разбираш ли - на никого не му пука.. щом е на този пост, трябва да се държи на ниво.. макар и с "жертвата" да не се явява със смучки и с разголено деколте в един ден..

Струва ми се, че говоря толкова разбиращи се от само себе си и очевАдни неща, че направо срам ме хваща... наистина ли не разбирате за какво става дума  newsm78

# 153
  • по пътя на светлината
 hahahaЯвно всеки си говори самостоятелно,без да се ръководи от същността на темата....,може би трябва да се смени заглавието.... Joy Joy Joy

# 154
макар и с "жертвата" да не се явява със смучки
Това изречение не го схващам, честно.
Според мен би било много по-просташко да тръби наляво и надясно какво е правила и как, отколкото, ако дойде на работа (в тези жеги) не-овързана с шалове.  Peace

# 155
  • по пътя на светлината
О....мили дами,козметиката е много напреднала,не е задължително да се повива в шалове... Joy Joy Joy

# 156
Добре де, аз не разбрах сега какво стана с корпоративните клиенти. Може пък и да са се зарадвали, знае ли човек.  newsm78 Както тука въпросната дама си има защитници и противници, така и въпросните клиенти са 50 на 50 да я харесат....
А представете си смучките да са от някой от клиентите - то си е направо бинго!

# 157
  • по пътя на светлината
А.....така се правят най добрите сделки... Laughing

# 158
Тази тема заприличва на онази за прашките. Голем морал се вихри тука.  ooooh!

Мда, едни ги дразнят прашките на плажа, други - смучките в офиса, а пък трети - бабите по пейките. Дали да не си отворим един подфорум "Много се дразня от....." и всеки да излива чувствата си? Вчера чаках пред един докторски кабинет и бях принудена да изслушам тирада от едно бабе как го дразнят жени в панталони или бременни жени в панталони - не разбрах от толкова много злоба и злъч, ама така не било добре - трябвало да си ушият едни широки и удобни рокли и така да ходят. На какво приличало това! Никакъв морал нямали младите! А ние едно време....
Пухчо, какво стана, бе? Порицаха ли я жената за смучките, намалиха ли и заплатата, уволниха ли я, имаше ли оплакване от корпоративните клиенти, а? Или се размина само с обществено порицание от колегите и обсъждане във форума? Между другото, ти каза ли и директно, че не одобряваш да ходи така или че си я разнесла из интернет-пространството?

# 159
  • София
Сигурно й се е вдигнал рейтингът сред мъжката част от населението в офиса.

# 160
  • по пътя на светлината
 hahahaПухчо да не и шеф?

# 161
Кво общо има моралът и панталоните за бременни?  Laughing

# 162
Браво на жената!Сексът е здраве,пък на който му липсва  да си завижда.
Ако беше със синини от бой ,как щеше да изглежда ,а?

# 163
Кво общо има моралът и панталоните за бременни?  Laughing
Същото каквото прашките и смучките.... Whistling

# 164
  • по пътя на светлината
Ще да  е от жегата да знаете... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт