Секс при 50 годишните?

• 44 153
  • 330
  •   1
Отговори
# 165
А това не е ли дискриминация срещу по-възрастните жени, правещи секс?  Thinking
Анту, благодаря ти за обобщението на мненията! Ето затова скачат повечето, защото го почувстваха или приеха по този начин. Аз не съм против секса и синките на и над 50 години - радват ме такива неща, пожелателни са! Но не одобрявам някой да ми развява интимния си живот под носа по време на работа. Това е все едно аз да си излея лошото настроение от службата върху детето ми. Затова на едното му се вика личен живот, на другото - работа. Високите постове предполагат по-голям служебен ангажимент и съответни ограничения в личен план. Аз го казах от ясно по-ясно - това, че не ходя със синки на работа не значи, че не правя секс, не значи и че от 10 години не съм имала синки. Егати твърдоглавието!
k.a.l.i.,ти чете ли темата? Или само заглавието и последната страничка? Иначе хубаво се смееш.

# 166
Но не одобрявам някой да ми развява интимния си живот под носа по време на работа. Т
Ами има интровертни и екстровернти натури. Аз не разбрах въпросната дама да си е развявала смучките. И не мога да разбера защо всеки гледа в на другия чинията. Аз не бих забелязала въпросните смучки, дори и да ги видя, защото просто не е моя работа. Камо ли да ги коментирам.
Нещата имат поне две страни. И истините са повече от една. За някои не е морално да ходиш със смучки, за мене е пълна простотия да пускаш заради това цяла една тема.  Peace

# 167
Кво общо има моралът и панталоните за бременни?  Laughing

Като засека пак бабето в поликлиниката ще я попитам. Обект на раздразнението и не бяха панталоните-модел за бременни, а панталони, обути от жена - тоест жените трябва да ходят само с рокли и то широки, иначе не са морални. И да не им се вижда корема, фигурата и забравих още какво. Разказах го тук, защото бабет страшно ми заприлича на авторката - и двете възмутени от външния вид на другарчето.  Grinning

# 168
[Пухчо, какво стана, бе? Порицаха ли я жената за смучките, намалиха ли и заплатата, уволниха ли я, имаше ли оплакване от корпоративните клиенти, а? Или се размина само с обществено порицание от колегите и обсъждане във форума? Между другото, ти каза ли и директно, че не одобряваш да ходи така или че си я разнесла из интернет-пространството?
Ще ви кажа как се развиха събитията. Колежката от два дни не е на работа. Не знам дали има връзка. Но е в неизвестност Rolling EyesШефът я търси, но в къщи и на мобилен не отговаря. Синът й живее в близост и казва, че е с приятеля си някъде, но не знае къде, може би извън София. Rolling EyesЯвно връзката й е наистина бурна и много емоционална. Щом чак и на работа спря да идва... Rolling EyesМоже и по някаква друга причина да отсъства, но едва ли... Ще излезе, че смучките са били само прелюдия.
Шефът в интерес на истината е бесен, защото той лично разрешава отпуските, а моментът не е подходящ точно тя да отсъства. А поне да се бе обадила...

# 169
Ако е чела във форума или някой добър познат я е разпознал та и е разказал, може и да не се появи на работа в офиса ви нивга. Светът е доста малък...

# 170
Ех, Пухче, получи ти удовлетворение. Представям си как злорадствате с колежките.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 16:23 от Мадам Х

# 171
Леле...разчекнахте жената!!! ooooh!

# 172
Оле, то и развитие имало.  Sunglasses

# 173

Ако е чела във форума или някой добър познат я е разпознал та и е разказал, може и да не се появи на работа в офиса ви нивга. Светът е доста малък...
Mr. Green

# 174
  • София
А на шефа ще му мине.

# 175
С оглед на цялата сага, шефът може и само привидно да е ядосан. Ако ви е чул подшушванията, а всъщност самия той е гордия смукач...стягайте се за дисциплинарни уволнения.

# 176
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.

...Просто съм против всякаква показност на сексуалността....
Ей това, направо ме стресна! Не съм сигурна дали го разбрах правилно  Thinking Ние не сме безполови същества. Смятам, че всяка, жена, трябва да се чувства ЖЕНА, а това означава и че ще го показва, дори и над 50.

По принцип, аз също не харесвам смучките, но се случва на всеки. Страстта не пита. Евала и на жената! Надявам се и аз да имам пълноценна и страстна връзка след 50! и не смятам да се срамувам или да го крия

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 18:27 от Мишел +

# 177
С оглед на цялата сага, шефът може и само привидно да е ядосан. Ако ви е чул подшушванията, а всъщност самия той е гордия смукач...стягайте се за дисциплинарни уволнения.
Е ти ме уби  Joy Joy Joy

# 178
На никой мъж няма да му е приятно да обсъждат партньорката му. Нормално! Пратил я е човека да разпуска някъде, а през това време вероятно ще се заеме с разрешаването на проблема.

# 179
  • София
Нужни са такива теми, за да се види колко разкрепостени и свободомислещи са уважаемите съфорумки  Laughing...понякога. Сега ще прочета някоя тема за мимолетна изневяра например, за да се посмея на моралистките, дето ритат задници и събират куфари,  newsm78  всъщност секса е супер, но само ако е в семейството.

Общи условия

Активация на акаунт