Секс при 50 годишните?

• 44 264
  • 330
  •   1
Отговори
# 240
Edelia ти какво работиш - сексуален контрольор на служителите в твоята фирма ли? Щото ако не е това,  не е твоя работа.

# 241
Пък и си има ред. Пращаш мейл на прекия си ръководител с описание какво си видяла.
Той го праща на прекия си ръководител, и т н. докато стигне до ръководител, който е общ.
От там пък мейла тръгва надолу, но към 50г колежка. Накрая прекия й ръководител я привиква за оглед на смучката.
Ти пък си имаш документ за бдителност и лоялност към фирмата - Send meil. Възможно е някой ден да ти се признае.

# 242
Има и друг начин - като не ти изнася, се изнасяш ти.  Wink

# 243
Ти пък си имаш документ за бдителност и лоялност към фирмата - Send meil.

Вълчо, гледам че имаш стратегия вече  Mr. Green
Съвсем приятелска забележка - търси изпратения документ по-скоро в Sent mail, за да докажеш лоялността си /в повечето пощи фигурира като Sent Items, между другото.../ - ама така е то, като само за секс мислите, стават нЕкои такивИ грешки  Wink

# 244
Жената просто е мислела за здравето си. Вчера по новините казаха, че колкото повече секс правим (особено в по-зряла възраст), толкова по-дълго ще живеем. Все едно моят шеф да ми се сърди (или колегите), че пия витамини и ям плодове!  Crossing Arms

# 245
Безобразница!  ooooh!
Как може да доиде с отворено деколте и да си показва смучките!
Трябвало е да облече скафандър. Със затъмнено стъкло!  Twisted Evil

# 246
Добре няма ли да ви е неловко, все пак. Нас ни задължават да ходим с костюми на работа, стараят се да поддържат някакво ниво. Не изглежда ли странно на този фон?
Тя пък да не би да е тръгнала гола жената... Laughing[/b]

# 247
 Shocked
Заглавието на темата ми звучи като "секс след смъртта - възможно ли е?"  Joy
Майка ми има една колежка, която казва- днешните 50-годишни не са като едновремешните, когато аз бях на 20  Naughty  hahaha  .......

п.п. Браво на колежката ти
  Peace

# 248

Заглавието на темата ми звучи като "секс след смъртта - възможно ли е?"  Joy

Па знаеш ли, някой върнал ли се е от там да разкаже?  Laughing Най-много да довтаса някой възмутен... айде няма да довършвам. Laughing

# 249
# 250
Днес моя колежка на 50+ дойде със сини смучки по врата, които тя не прикриваше с нищо, напротив. Тя има постоянен приятел -партньор около 60 годишен, разведена е, с две деца на по 30, а длъжността й е отговорна, работи с много хора и с големи корпоративни клиенти. Предизвика голяма суматоха и брожение в офиса. Едни от колегите бяха шокирани, други я защитаваха ожесточено. Вашият коментар - редно ли е да се афишира страстна сексуална връзка на работното място и то на такава възраст или какво пък толкова е станало...
А коя част от колегите си вършеха работата newsm78 ?
И още нещо по повод заглавието. Ако някой в представите си се вижда без секс на 50 години, какво са му виновни останалите, които на тази възраст имат секс?

# 251
Най-обичам някой да се зарича: "Аз никога това и на мен онова не ми се случва!"... А тези дето най  се заричат, най-често правят точно тези неща, които отричат така пламенно. Mr. Green

# 252
Ако някой в представите си се вижда без секс на 50 години, какво са му виновни останалите, които на тази възраст имат секс?

О, ако страдаш от недостиг на секс на 20 и 30 години, почти невъзможно е да допуснеш, че някой може да прави и на 50.
А съм чувала, че и на 70+ бил страхотен...  Wink Flutter

# 253
А съм чувала, че и на 70+ бил страхотен...  Wink Flutter
Обещавам да споделя. Все пак аз съм най-близо до този момент - има-няма 18 години.
Ама се тревожа, че преди да успея да го направя някоя възмутена 50-годишна "пъпчица" ще ме оплюе в някой форум.
 Mr. Green
ПП: Нали ви казах за филма по Маркес ...

# 254
  • по пътя на светлината
Много хора  за пълноценни за полов живот и на 82 годишна възраст,така ,че защо не и на 70 години,но темата е за друго все пак....? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт