Прахосмукачки и други немски чудачки по схема No 85

• 17 190
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Дианджели, хайде да ти спестя мозъчното напрежение - пари дай! В предната тема дъФкахме сватбите и подаръците
Вече, големи чашки има в ДМ. Аз си купих най-големите и удобни сутиени във Woolworth  обаче  Wink После видях и в каталога на Отто или Quelle, един много симпатичен и голям модел.   Heart Eyes
 Sea Life . Имахме идея да ходим, но посетихме Цела Мелис / Аквариум/  и Мая се уплаши от акулите. Ще ходим на такива мероприятия като почнат да разбират повече децата.  Peace
Септември отиваме в Ерфурт на Кика турне
Помпа под наем > На моята племеница й бяха заели помпа електрическа от 1972 година.Единствената под наем в града свободна. И плаща наем на ден 1,20 евро. По-добре да се купи според мен, после винаги можеш да я продадеш в ибей/ не че нещо съм продала, но убеждавам като дърт търговец/
ДОБРО ,СЛЪНЧЕВО  УТРО

И ние го размишлявахме за пари,но са ни много близки и искаме да е нещо за спомен Simple Smile
А,SEE LIFE e направен наистина и за най малките.Предимно са малки рибки и най много от рода на пъстърва или нещо такова.Празнуват се дори и рожденни дни,на деца.Но,честно казано преди да съм го видяла имах такива притеснения,дали няма да се уплашат,но беше тъкмо обратното-много се радваха  Joy

# 181
За попмпите - ако ти е читав гинеколога, дава ти рецепта и си плащаш само сменяемите части, после връщаш корпуса и основните неща в аптеката. Аз съм много доволна от Меделата, спаси ми живота Laughing

Аз имах рецепта от детската лекарка newsm78 Дори и сменяемите части (тръбички, шишета, биберони, четки) не съм плащала. Първо ми бяха дали една супер стара и ръчна(държиш маргаритката на гърдата и с пръст отпушваш и запушваш една дупка и така контролираш такта )- акушерката се обади в аптеката и ги попиля Mr. Green Веднага ми дадоха електрическа.

Дианджели, аз бях писала за нашия Sea Life (Speyer) - ама е доста малък Thinking

Което ми напомня във връзка с ДортмЪнд и МанхЕйм, ако не знаете Speyer се чете Спейър hahaha

# 182
  • Немция

Мишке, Мамун, Вечи - леко раждане!

Да добавя към списъка и Деси Манова ! Леко раждане и от мен на всички ви, когато и да е термина ви ! Peace

Браво на вас-много сте изписали от момента на моето последно вчерашно надникване!
Мамунке, интересен сън! Аз съм си отявлен сънофил и затова не се въздържах да полюбопитствам...

# 183
moin moin,

Да не би да се дават награди за бързопис? Кога успяхте да нацъкате толкова страници? Съвсем изгубих дирите на темата ooooh!

Дребното вчера ме размаза - ляга върху мен, взима си книжката и на мрънкането на баща и да стане и да ходи да си мие зъбите изцепи "Ich will nur meine Ruhe haben". Златна и уста на щерчицата ми Mr. Green.

Към пожеланията за леко раждане добавям и Ванче мамче. Останалите също бързо и безболезненообебунване Laughing .

Снощи гледахме "Мумията"-3. Голяма боза, а пърите филми бяха толкова свежи Crossing Arms.

# 184
Сънувах, 4е МатаКосмата е отворила коzмети4но студио. Ако е така, аz веднага отварям ясновидско.  Mr. Green

# 185
Pipe, твоят сън ми говори, че ти е време да си отделиш един следобяд Wink...

# 186
А аз нека си се мъча на раждането  Crossing Arms

# 187
  • в сърцето на един мъж...
А аз нека си се мъча на раждането  Crossing Arms

Аааа, нека ти е леко и на тебе!

# 188
 ooooh! Petka, за теб най-, най-, най-Ruck Zuck - раждане.
то при теб май хич не е останло Shocked.

Смятам е време да започнем официално залаганията коя ще е първата разтоварила багажа от бремитата Wink.

# 189
Привет и от мен,
diangeli, аз имам идея за подарък на двама влюбени, не знам дали пасва в твоя случай,но ще я издам. Simple Smile Красива плетена кошница за пикник,на капака на която да има каишки за поставяне на две чаши за шампанско (може да се надпишат или украсят ) и подходящи прибори по две от всеки вид. Може  и одеялце да се добави. И разбира се картичка с хубаво пожелание за много романтични пикници. Тоя подарък добре ще пасне,ако са романтични души Simple Smile

# 190
ooooh! Petka, за теб най-, най-, най-Ruck Zuck - раждане.
то при теб май хич не е останло Shocked.

Смятам е време да започнем официално залаганията коя ще е първата разтоварила багажа от бремитата Wink.

Aми като знам, че хорото го водят Деси и Мамуната, залагам на една от двете.
Моят Зрънчо трябва да удържи до четвъртък, че да ми мине фотосесията. Пък и засега не дава чатлаци.
Ние с Петка сме с един термин.  Whistling

# 191
  • Германия
Я покрай домакинските уреди и подаръци да вмъкна и аз питанка, мелничка за чер пипер някоя от вас дали може да ми препоръча?

# 192
Мен не ме бройте още, първо смятам да ми пеете за ЧРД и после да ви зарадвам с наследници...

Сърфи, мноооого добър лаф на детето, айде цункай го и се приготви за още. Като гледам как са ни подпукали с тия големи усти, нищо чудно до година-две да ни продадат с отстъпка.

Мацки, тази сутрин ми изпратиха ето този поздрав /колегата пише за кича Mr. Green/, не мога да не го споделя с вас

# 193
Мацки, тази сутрин ми изпратиха ето този поздрав /колегата пише за кича /, не мога да не го споделя с вас

Не е истина Shocked, а аз си мислех, че един "позлатен" хотел в Кронах е центъра на световната кичария, но не би.
Ще го цуна джеремето. Какво друго да го правя Laughing.

Пепе, каква искаш по-класическа или по-изчанчена. Аз имам на Алези - от онези, които са като китайски мандарини. Много е свежарска като дизайн Peace.

Хм, значи по моята листа щъркелът ще посети > деси манова, мамунката, вечка, петка, ванчето и преди да отлети към топлите страни ще намине към Хамбург Whistling. Като се върне ще уважи Гейска Wink.

Форумът гъбарка ли се и с вас?

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 13:38 от surfline

# 194
Ау, Миш, а аз си мислех, че нашата спалня е кичозна  Joy
Сърфи, не се гъбарка само с теб. Преди половин час и мен се опита да ме прецака да пускам поста два пъти.
Димаколева, да вземеш да си кажеш колко чеденца имаш и на ква възраст са?

Общи условия

Активация на акаунт