SuPeRNatuRaL

• 39 294
  • 713
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ами не съм много убедена, че ще го върнат като дух. По скоро както направиха с Дийн, ще го върнат в собственото му тяло, въпреки че е минало повече време.
А нали в последния епизод на 2-ри сезон, като убиха Жълтоокия и отвориха вратите на Ада, излезе и таткото и го взеха "отгоре". Според мен в това време, в което е бил в Ада са го измъчвали -нали там времето е по-дълго.

# 691
Нели ме е изпреварила, тъкмо щях да кажа, че Джон излезе от ада в края на втори сезон и си го прибраха в рая. И пак съм съгласна с нея, че няма да им е проблем на ангелите да го върнат в плът и кръв ако им притрябва за нещо.

# 692
Аз пък за да съм сигурна, го изгледах този момент с Джон и връщането му Laughing Появява се, помага на Дийн да убие жълтоокия демон, усмихва им се, пуска една-две сълзи и изчезва. Не го дадоха да отива нагоре, просто се изпари. Сам пита брат си къде е отишъл, Дийн каза - не знам. Така че за момента приемам, че Джон не е в ада, но не се знае със сигурност къде е. Grinning

Нели, а по отношение на телата - Дийн го върнаха в собственото му тяло, но Дийн беше погребан, а не изгорен. Даже той като говори с Боби след завръщането си каза - добре, че Сам не те е послушал да ме изгорите. А и те все пак всички духове ги пращат в отвъдното като им горят костите, не мисля, че дори и ангелите току-така ще сътворят същото старо тяло на таткото. Ако се върне в тялото си, дано имат доста солидно обяснение за това  Laughing

# 693
  • София
Fairy, не мога да си представя къде може да отиде един умрял освен в Ада или Рая. Според мен се подразбра, че отива в Рая Peace
Относно връщането на Тат, бях забравила, че е изгорен, но все пак не си го представям като дух - освен да се върне като ангел Mr. Green

# 694
Fairy, не мога да си представя къде може да отиде един умрял освен в Ада или Рая.

ъъъъ, да остане да броди немил и недраг из земята? newsm78

Ето ви трейлърът на следващият епизод, много са гадни, пуснали някакви 20 секунди, скръндзи Crossing Arms

# 695
  • В средата на времето
Fairy, не мога да си представя къде може да отиде един умрял освен в Ада или Рая.

Може да се лута между двата свята Grinning Нали имаше една серия, в която една мацка идваше да прибира душите на умрелите..и ако откажат да отидат с нея продължават да се размотават из етера:))

# 696
  • Някъде в търсене ............
Дали можеха да откажат? Май това лапе се криеше newsm78 и си стоеше при майка си...

# 697
  • Smallville

Може да се лута между двата свята Grinning Нали имаше една серия, в която една мацка идваше да прибира душите на умрелите..и ако откажат да отидат с нея продължават да се размотават из етера:))
Жътварката,много готина беше,обясняваше на Дийн,че ако откаже да отиде с нея,ще остане завинаги в това състояние и място и ще се превърне в едно от съществата,които преследва.

# 698
Жътварката наистина беше много красива. От всичките жени, които са участвали в сериала, тя най-много ми харесва.
На мен не ми се вярва Джон да е останал да се лута между двата свята. Все пак след цял живот преследване на разни гадове би трябвало да знае какво се случва с душите на тези, които остават. А и не ми се вярва да не са го пуснали в Рая, кой би му отказал?  Wink

# 699
  • София
И на мен не ми се вярва да се луда между два свята - досега щеше да се е пръкнал отнякъде. Не знам защо ви се струва невероятно, че е отишъл в Рая  - точно пък той Thinking

# 700
  • Smallville
Там ще е,иначе наистина би се появил някъде,както каза някой по горе.

# 701
А, не че не ми се вярва да е отишъл в Рая, но понеже Дийн каза, че не знае къде е отишъл, а пък Мери като си отиде помните ли, че някак доста по-райски изчезна нагоре, докато Джон просто примига и изчезна, и затова имам известни съмнения.
А и освен това ако искаме да го видим отново, тогава трябва да заложим на тезата, че не е в рая, едва ли ако е отишъл там, ще шмитка напред-назад от Рая до Земята и обратно Laughing

# 702
  • В средата на времето
....... а пък Мери като си отиде помните ли, че някак доста по-райски изчезна нагоре, докато Джон просто примига и изчезна

Joy..

А и освен това ако искаме да го видим отново, тогава трябва да заложим на тезата, че не е в рая, едва ли ако е отишъл там, ще шмитка напред-назад от Рая до Земята и обратно Laughing

..ами по-лесно ще му се да се върне от Рая, отколкото от Ада все пак Thinking Можем да кажем, че е с връзки до някъде в Рая.. Crazy -  да не забравяме, че Миша, пазителя Райските порти си е заплюл тялото на сина му Mr. Green (това в кръга на майтапа де)

# 703
  • София
ами нали ви казвам - може да го направят ангел по заслуги Mr. Green

# 704
  • В средата на времето

Ето на този актьор ролята на Лу щеше много да му ходи Peace

Кой ще пуска новата тема? Наближаваме страница 50 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт