SuPeRNatuRaL

• 40 357
  • 713
  •   1
Отговори
# 450
  • София
е то само с един филм можеш да ги направиш тия 2.7 / по принцип, не за тебе/. Би трябвало да гледат и колко си качил

# 451
Да,права си.Аз не мога да качвам филми Embarassed,но пък сийдвам минимум 2 седмици,а понякога и повече. Peace Предполагам,че изтриват такива,които само теглят newsm78

# 452
  • Berlin
ами не сийдвам, защото не искам посещение от нсбоп или там, който ходи от време на време. Simple Smile

# 453
  • София
бе и аз съм с нисък коефициент, ама не са ме изтрили
тъй де, до снощи не бяха, поне
ама пък аз си сийдвам яко, понякога с месеци, та може и затова
това в замундата, оттам нещо бавно ми върви сийда, не знам защо

в арената, обаче, имам към 5 и нещо коефициент

# 454
  • София
ами не сийдвам, защото не искам посещение от нсбоп или там, който ходи от време на време. Simple Smile
е то сигурно трябва да хванат около 100 000 човека. Представяш ли си всички да ги набутат зад решетките  Mr. Green

# 455
И сега малко за Свръхестествено Mr. Green

Новият епизод много ми хареса, а вещерът беше страхоооотен Crazy Whistling
А Дийн като старче беше много забавен, интересно щеше да е и да покажат Сам!
Дано да няма повече почивки като миналата седмица (:

# 456
  • Разпиляна във въображението
шшшшшшт. Има някои, които не сме го гледали.

# 457
И сега малко за Свръхестествено Mr. Green

Новият епизод много ми хареса, а вещерът беше страхоооотен Crazy Whistling
А Дийн като старче беше много забавен, интересно щеше да е и да покажат Сам!
Дано да няма повече почивки като миналата седмица (:

Пиша в бяло за да не четат такива като Мириел Grinning

И много ми хареса как Сам ги измъкна и как го изигра вещерът. Явно сега ще се постараят да го покажат пораснал и поумнял, нали и без това се пънеше на батко си ,че го третирал като малко дете. Laughing

# 458
  • София
и аз току-що го изгледах
Готина серийка, поне почнаха да вмъкват и други истории, не само за битката между демони и ангели, обаче откъм страшни ефекти, съвсем са го оразяли сериалчето. Вече не ми се смразява така кръвта  Mr. Green

# 459
и аз току-що го изгледах
Готина серийка, поне почнаха да вмъкват и други истории, не само за битката между демони и ангели, обаче откъм страшни ефекти, съвсем са го оразяли сериалчето. Вече не ми се смразява така кръвта  Mr. Green
Мисля, че по-скоро всички сме претръпнали Whistling

# 460
  • София
А ти какво си го сложила Седрик Дигъри на аватари си Mr. Green
Сложи Дийн

# 461
А ти какво си го сложила Седрик Дигъри на аватари си Mr. Green
Сложи Дийн

E как Дийн, тя Цвети е една от двете членуващи във фен-клуба на Сам.  Laughing

А тя последната серия нямаше как да е страшна, просто такъв беше случаят. Но пък беше смешна, което си е облекчение след цялата драма, която се изсипа върху главите ни Laughing

# 462
Какъв Седрик Дигъри, вече е Едуард Кълън, но аз предпочитам порсто Роб Патинсън Mr. Green Но да не пренасяме друга тема тук хахаха
И да, аз съм тийм Сам Peace

До сега кой ви е бил най-страшния епизод? На мен онзи с клоуна...брррр....още ме побиват тръпки...

# 463
  • София
или онзи за чудовището, което влизаше в стаите на децата и им ядеше жизнената сила. Как само си протягаше кокалестите ръце през прозореца Mr. Green
другия е един е от първите- с духа на жената, която беше удавила децата си -как се появяваше в колите само бззз

# 464
Онзи, дето едни девойки призоваваха Блъди Мери, направо не ми се влизаше в банята след това, а на всичкото отгоре го гледах в 4ч. сутринта Laughing

Този с подменените деца, дето се хранеха от майките си, също беше много зловещ.

Общи условия

Активация на акаунт