Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 765
  • 922
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
Грандмама[/color]  Hug и ти се появяваш рядко! Време е и ти е и ти да излезеш от анонимност и да се появиш на някоя среща! Hug

Привет Кри, тъй като няма пенсионерски форум за тази тема затова инкогнито съм тук. В подписа ми личи откога съм сред вас и какви са резултатите ми. Сега съм в трета фаза и се чувствам прекрасно, което пожелавам на всички дюканки. За съжаление съм много далече местата на срещите, които се организират тук-там, но вашите снимки са ми достатъчни да съпреживея  задочно вашите емоции. smile3509 sohappy

# 181
Здравейте момичета и Тунинг (къде е Тунинг, впрочем newsm78)... Hug
Около мен нищо ново, днес приключвам П серията и минавам в ПЗ за уикенда. Утре ще видим кантара дали ще се смили, че нещо се очертавам и аз от бавносвалящите newsm78...
Светлат, още нещо се сетих - такива съдове и капаци за тях, обикновенно се намират и по пазарите - ако си от София, на Женския пазар (Кирков) имаше цял "отдел" с такива съдове навремето newsm78.
Хубаво е, че ръката ти се е оправила, че изгореното иначе боли с дни Sad Hug
Дороти, Грандмама и останалите хубави каки - УСПЕХ!!! Peace Най-важното е, че правите нещо за себе си, а не се оставяте на течението! Резултатите ще дойдат, убедена съм! Peace Hug
˙·٠•● ELI ●•٠·˙, оздравявайте бързо в къщи, адашке!!! Hug   bouquet
Ривелаааа, мерси за кафенцето - още си го пия, че късно станахме днес Wink...
Гуди-йеееее шестичкааааа - ЧЕСТИТО!!!!! smile3501
(...смрък-смрък...искам и аз на пейката на шестичкитееее Sad...и Звездопад вече е там, и кой ли още не.... Cry Praynig)
БРАВО МОМИЧЕТА!!! newsm10
mozila - кураж! И аз диетувам сама в обкръжението си, но гледам да съм над нещата Whistling...На много малко хора съм казала, че съм на диета и по-добре стана така, защото свалям бавно, та да не ме питат постоянно - "Премери ли се?", "Свалила ли си, колко?" и т.н. Хапвай си повечко месце, особено щом у вас то е на почит и не обръщай внимание на нищо - резултатите няма къде да избягат - ще дойдат!!! Peace А за празниците - същия трик като с китайския на Фоксчето от миналата тема - наяж си се едно хубаво с режимности преди това и просто няма да си гладна...
Ей на - мен ме чака годишнина от сватбата на 16-ти (10 години) и нямам намерение да си развалям режима - ще хапна предварително просто...
Sagittarius wavey...rien , по принцип си права за уредите в къщи...прах са ми събирали и "Тотал джим"(голям и тежък уред за фитнес) и кростренажор...и двете "хванаха гората" през годините, поради пълна липса на интерес от моя страна ooooh!. Но пътеката е "друга бира" - това е едниствения уред, който ползвам пълноценно вече няколко години поред в различни фитнеси, това е моя уред просто Crazy...(е, още не сме го купили, та има време да помсиля и по твоя съвет newsm78)

На всички -  Hug Hug Hug Хубав и отслабващ, протенов четвъртък!   bouquet

ЕДИТ: Оооо...Звездопад, много съжалявам за ръката ти, мила!!! spoko Дано болката премине по-скоро Praynig Hug

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 11:47 от Sari4ka

# 182
Здравейте,на всички с поводи и без   bouquet
На всички нови добре дошли и успех! Hug(ключа към успеха е в постоянството) Wink
Имам един малко тъп въпрос,но.............карам колело по 60мин.на ден и по 20 коремни преси.Това много ли е или е нормално? newsm78 Не ми се ще краката да ми станат като на културист(те в момента са най дебели от цялото тяло)или да въртя колело в 3-та фаза?Ако някой има идея...
На всички,които заминават на море весело изкарване и много минуси Heart Eyes

# 183
  • Варна

Party Протеинов четвъртък, викате? Мдаааа, на мен пък четвърти протеинов ден. Сутринта не ми донесе радостни кантарни изживявания, точно колкото вчера показа стрелката. По-късно обаче с WC се случиха хубави работи  Joy
даже два пъти уцелих мишената  hahaha

Менюто вчера:
закуска: цяло кис, мляко с трици
2-ра закуска: 150 г изварен крем
обяд: затоплена пуешка шунка 150 г и екскуиза 50 г
след. закуска: малки ролца
преди вечеря: 1/2 кис. мляко
вечеря: 1 пилешки шиш и една цяла скумрия на скара.
вода 2 л, освен нея 2 кафета с по малко прясно мляко, 2 коли лайт, една газирана вода, витамин.
Въх, много нещо бе!  newsm78 Къде успях да го побера?  Embarassed

Вечерята беше рИсторант - имах удоволствието около мен всички да консумират високовъглехидратни, ужасително нережимни и изкусително изглеждащи храни и напитки.  Naughty недейте на мене тия!!! Аз съм железобетон.  bowuu

Честито на всики, които днес се похвалиха с минус. Тоз на Гудито да й е МНОГО честит. На милите дами с изгорени пръстчета, на Ели и другите болни - бързо оздравяване!

# 184
Здравейте на всички  Peace
минавам само да се разпиша
лек и диетичен ден  Stop

# 185
  • Пловдив
Sari4кей, от теб очаквам утре да се похвалиш..  Hug fingerscrossed
/пазя ти място на пейката  Heart Eyes/

dorchester, честито   bouquet

izaura9, ти се усещаш най-добре дали натоварването ти е в повече или се чувстваш о'к. Затова си прецени минутите на колелото как ти идват. Коремните преси обаче не барай!  Wink
И аз мисля да ги добавя тез дни вече в спортното си 'меню'. Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 11:44 от zvezdopad

# 186
zvezdopad-много ти благодаря за барзия отговор HugАми за сега се чувствам добре Wink,а за коремните преси мисля да ги заместя с обръч(така ми казаха,че се изваива тънка талия  Praynig)

# 187
 Хубав ден и от мен,

До всички,
търся рецептата за хрупкавите бисквитки, обърнах темата с рецептите, но не я открих. Явно съм я прескочила. Та моля, ако някой има желание да ми я пусне.
Благодаря предварително!
 Успешен ден и много усмивки!

Използвах калкулатора на Дюкан, той ми отсъди 57 кг, така че сменям линийката. Крайна цел 57. Ако успея 56 или 55 хубаво, ако не - здраве.

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 12:17 от tanq09

# 188
  • Варна
Тези или тезиParty
Това към Tanq09

Аз пък се сетих, че търся вариант за пилешки дробчета на скара, това пък аз не открих. Пускана ли е такава рецепта?   chef

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 12:22 от dorchester

# 189
  • ВАРНА
Здравейте. Отдавна се каня да се запиша във вашите редици. Все си казвам "от утре", а как само го мразя този израз. Не знам, волята ли ми е малко, а килата са ми много. Така да ми се слабее, а все да не се захващам.
Имам едни 20-ина кг за сваляне, да стигна изходната позиция от преди бременността, ако може и малко още , няма да се разсърдя.
Аз обаче още кърмя, та затова не смея да започна.
Записвам се и започвам да ви следя редовно, да се надъхвам и да се захващам и аз.
Ползотворен ден и много минуси на всички!  Peace

# 190
dorchester,
благодаря ти за светкавичния отговор  bouquet. Търсех канелените бисквитки, но когато имам време ще пробвам и другите.
Отивам да си набавя продуктите. дано станат хубави и без да меля триците, защото нямям мелачка.

# 191
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дано станат хубави и без да меля триците, защото нямям мелачка.

с по-едри трици стават като ореховки  newsm10

# 192
Здравейте!
Този протеинов четвъртък... eatкара ме да се чувствам сигурна...ще видим утре какво ще стане!
Приготвила съм си риба, дробчета и яйца, имам и извара - хем цял ден ще ям, хем няма да ми тежи и да се издуя!
В списанието си намерих много симпатични упражнения за вътрешната страна на краката и ръцете - виждат ми се щадящи за моите "схващащи проблеми" и мисля, че няма да причинят увеличаване на мускула - така е и казано, де.Перфектни са за дом. обстановка - трябват ми стол и 2 шишета с вода JoyЩе изчакам няколко дни да ми мине МЦто, да се оправи кръста съвсем и ако ми стиска - започвам( най-много пак да се хвана hahaha)
И друго да ви кажа - изхвърлих си подсладителя - едно, че злоупотребявам с количеството, второ, като мина скоро на нормално хранене, ще ми липсва сладкото, а не ми се иска да ям същото количество сладки неща, както до сега.Всъщност изхвърлих го още когато говорихме за вредата от подсл. и глутамата - затова се хваля, защото от няколко дни не си приготвям нищо, двете гали мисля да ми стигат bowuu.Не искам да се тъпча с него завинаги.

И да се оплача - от вчерашната гала и днешното МЦ си имам увеличение - зная, зная, но да си кажа, знаете какво е усещането  #2gunfire
Е, хайде, хубав ден на всички!

# 193
Момичета и момче, извинявам се предварително за голямата глупост дето ще напиша сега ама ... незнам как да пусна рецептата на Дюканската баница в сайта  smile3556 . На някой ако му се заминава да ми обясни и да пробвам пак или да дам рецептата и да я пусне  Rolling Eyes .  Пишете ми на лична.

# 194
Ванити,публикувай я в Дюкански рецепти, от там момичетата, които имат достъп ще я прехвърлят в блога.Ето тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0

Общи условия

Активация на акаунт