Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 741
  • 922
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Ванити,а сладоледче? Flowers Bouquet

# 256
sanny3 още не съм ходила да погледна машинката, чак ме е яд. Ама през почивните си дни съм на кормуване и решавам листовки, че съм жив зян  Shocked
lios_67, Iana_Mitrova, sofi_28, maria_q_b, soreila, Dari68, arte_mida47, sanny3, лакумия, jeni4ka, zvezdopad и всички гости скрити - покрити ...пожелавам на всички лека нощ, а аз утре пак ще се завъртя за мъжкия ден  Flutter  Hug

# 257
Четох, четох...мислех утре да поздравя всички с минусчета, ма не издържах!   bouquet
БРАВО на всички!!! smile3501 smile3525 Много ви се радвам на постиженията и много ме мотивирате с тях!  Hug

Vanity Fair и аз мерси за идеята за режимна баница! Hug Върти ми се нещо подобно в главата, ама със зеленийка вътре и по малко по-различна технология - ще видим кога ще ми се прияде неистово, че да го пробвам и доизкусуря newsm78 Ако стане, чакайте и от мен рецепта, щото баниците май ще са от малкото неща, дето ще ми липсват Blush

Goody ...тия кокита откъде ги изкопа - много са свежи Grinning

Не съм ... Joy...ами късмет тогава - с тия двойни жълтъци няма начин да нямаш! Peace Ако не се засечем утре - приятно изкарване на морето и с много минуси да се върнеш Peace Hug

Момичета, бе Цоци верно зачезна нанякъде...Цоциииииии, къде се покри бре? newsm78  Hug

Айде лека и отслабваща нощ от мен!  Hug Отивам да търся крехки протеини за утре Laughing (само за Тунинг имам подготвени, засега Wink)

# 258
  • Бургас
Лека и на теб,Ванити, и успех с кормуването!

# 259
До "Vanity Fair" - Кажи кога ще кормуваш, да знам да не излизам от вкъщи Joy

# 260
tonito26 защо не взе и мен за рибааааа? Това ми е любимото хобии. smile3502   Цунки по муцунки на всички Дюканеси   love001   Laughing

# 261
  • гр.Видин
Здравейте. Взех си ябълков пектин. Харесва ми, но не се разтваря. Пия го във вода и става на едни лепкави топчета. Има ли някакъв трик за да се разтвори?

# 262
Дружина само да спомена резултат от кремовете.Май никой не ми сподели опит във Ваниловия крем newsm78 с подсладител.Ама карай Wink Sunglasses
Та като направих не сладкия Ванилов крем(от зелената книжка) и супер сладкия Крем с кафе(от книгата с рецепти на Дюкан),реших да пробвам да ги смеся.В една купичка първо сложих от кафения и отгоре другия.Ми то с малка разбъркване стана като истински Крем-карамел.
Ааа момичета така се освиних на вечеря с печено пиле и салатка от к.мляко,извара и краставичка,че не ми се поства даже #CrazyАма отдавна не ми се беше случвало.Но днес намерих една изварка (то сигурно отдавна сте я признали ама аз пак чак сега открих топлата вода)Фитнес на Дядо Либен,обезмаслена извара на 100гр дават 108ккал,но от тях белтъчна енергийна стойност 95ккал.Страшнаааааааааааааааааа е!А иначе изобщо не я тача изварата.
Което пък сега ме наведи на мисълта-дали е режимна newsm78.То май нещо като е толкова вкусно ,незнам....Някой ползвал ли я е?
р.р. Някой може ли да ме светне що е мъжки ден?Май нещо ставаше с аватарите тогава, newsm78А или друго е? Embarassed

# 263
  • Бургас
R_penkova,в блога със съвети,рецепти и... споделят,а и аз си правя така:смесвам пектина с овесените трици и л.ленено семе-разбърквам на сухо и после прибавям 3-4 л. к.мляко,а аз си прибавям и малко прясно.Разбъркан пектинът с овесените трици и лененото семе- не прави гадни топчета,а се разтваря.А когато си правя палачинка или кекс сутрин,вечер/от Цоци го научих/си правя пектин,ленено семе,к.мляко и степче - много ми харесва.
Кас,като дойде утре ще видиш мно-ого протеинчета..

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 10:17 от sanny3

# 264
FEN,недей така и аз почнах да пия Пантогар,наистина ли се качва?
Aми такъв извод си направих след като съм стриктна с храненето ,друга причина не виждам  newsm78,и сега трябва бързо да се взимам в ръце  Mr. Green
И на мен много момичета ми липсват тук в темата !
тонито 26 дай малко коса  smile3503 , каква е твойта тайна за това чудо ?

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 23:42 от FEN

# 265
Добър вечер и от мен  Simple Smile
Аз докато се наканя да се включа и то станало утре  Mr. Green Ама да си кажа, че днес правя 2 месечинки с Дюкан и резултатът за втория месец е - 3.400 кг. По-бавно от първия месец, но пък затова славно  Wink Продължавам напред, а ето и почерпката , заедно с протеиновия петък Hug Опала и за Тунинг Старо, ама лачено отвсякъде  Laughing
Айде, лека ви нощ   bouquet

# 266
  • Бургас
Е, вече е петък,за тези които не спят и са пред компютрите си и за FEN един мой любимец:
И за всички вас дюканстващи,Тунинг и за теб:свежи протеинчета

Лека и приятна нощ!

П.П.sevdamir,изпревари ме.Честито ти месечинка!  bouquet

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 00:09 от sanny3

# 267

Хайде и от мен 2 в 1 за да има радост в очите на всички!                       

# 268
Добро утро Wink
с чашка кафе :

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 06:58 от rivela

# 269
Добро утро,

Ривелка
, мерси за кафето. Hug
Честит празник на всички именници!

Вещи,
Чести имен ден!
Да си жива и здрава, много щастлива и  винаги много обичана!
Hugот мен и Фенси  Wink

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт