Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 742
  • 922
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мила дружинка, привет отново!!!

Искам да ви се похваля! #Crazy   Нова линийкааааааа!!!

Най-накрая мръднах от тия пусти 83... Все ми се струва много бавно, но като се замисля за 45 дни с вашата подкрепа и с инат 11 кг хич не са малко!

Искам да обърна внимание на нещо много важно, което и други във форума препоръчват (Даниа, Wink ти ме открехна Heart Eyes) : увеличете рибните дни - най-определено аз поне повече свалям с много риба и много вода! Хем хич не си падам по риба... но е факт!

Целувки на всички и приятна вечер!

# 241
Искам да обърна внимание на нещо много важно, което и други във форума препоръчват (Даниа, Wink ти ме открехна Heart Eyes) : увеличете рибните дни - най-определено аз поне повече свалям с много риба и много вода! Хем хич не си падам по риба... но е факт!

Съвсем вярно  Peace
Винаги в рибни дни имах голеееееми минусчета  Blush
Аз пък много я обичам  Mr. Green

# 242
  • София
Духи пухи, щот си на брега на Марица hahaha нали?

# 243
Духи пухи, щот си на брега на Марица hahaha нали?

У.. мъжо като е от морето (Бургас) не обича хич риба  Crazy
 Joy
А аз като невидяла  Twisted Evil

# 244
Зиленку Hug
Lucie ,браво! Hug
 Summer girl,много ти благодаря ,че ми напомни за вкуснта доматена манджа Hug

# 245
Здравейте  всички  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Вчера не съм писала защото ми беше много лошичко- цял ден ми се виеше свят и ми причерняваше пред очите, ама днес съм добре и докато изчета всичко зор видях. Нямам с какво да се похваля защото не съм се теглила- понеже МЦто дойде, та сигурно и от това съм задържала в началото(съвсем бях забравила за него) и много се бях притеснила. Сега чакам да свърши и веднага скачам на кантара- дай Боже да има с какво да ви се похваля Praynig
Лека вечер на всички  Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 19:58 от shushy

# 246
Здравейте,

krikri, Vanity Fair, музичка, Goody, Mira(vatan1919), Даниа, vani_nik, tonito26, sanny3, Sari4ka (+ 1 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема  bouquet

Изаура9 - за обръча е точно така, ако можеш да си намериш дървен newsm10
Lucie поздравления, тъкмо си мислех..... ако задържиш още малко, ще те настигна, ама ти пак напред ми избяга...гоня те Joy Joy
Кри  Hug на сол...много вкусно бях на П
Baci, водолейче Hug
Цоци, къде се скри в тия жеги?
Тони26, много обичам да редя пъзел Heart Eyes

Софиянки, отдавна не сме пили кафе newsm78

Лека и отслабваща вечер  smile3521

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 20:39 от Dari68

# 247
  • Бургас
Привет,отново!
Много минуси,много нещо!Радвам се за всички свалили,за задържащите-търпение,после наведнъж няколко!
FEN,недей така и аз почнах да пия Пантогар,наистина ли се качва?
summer_girl78,и аз си правя такива вкусотийки.
Наистина от риба се смъква!
Ванити,да си жива и здрава,че пусна рецептата за баницата,откога се точа по нея/от срещичката ни/.
Ей,бургазлийки,къде сте?Липсвате ми!Да не почивате и вие?
Цоци и тя изчезна,да не е някъде из родината?
И на мен много ми липсват момичетата-ветеранки,когато започнах да пиша във форума,имаше доста от тях,но малко по малко се отдръпнаха.Момичета,липсвате на всички!Минавайте от време навреме!

# 248
sanny3 само се притеснявам за точните мерки на продуктите... Пак казвам, че аз правя всичко на око, но все пак всеки може да си прецени колко са големи палачинките и колко яйца и изварка да си сложи. Незнам, на мен ми хареса, аз изпитвам голям глад за тестени неща, а баницата ми се отрази перфектна  Hug

# 249
Ха добра вечер Mr. Green  Hug   bouquet

Баба Яга Честито ти голямо намаление отново...така да вървиш до край  Hug

Благодаря ви момичета за комплиментите за косата  Embarassed ТроСнахте ме...опа троГнахте ме  Mr. Green   bouquet

Язе ви напраЙх още една част от пълелО    Mr. Green tooth tooth tooth

Честити намаления на всички свалили килца   bouquet  Hug

Аре цунки по моцунки,че ше гледам филм и ще лягам,че утре рано по зори ставам за РИБААААА  Mr. Green tooth tooth

Спокойна и сладка вечер   bouquet Hug

I Love you   love001

# 250
  • София
Ванити  Hug брей, само 5 кила са ти останали! Браво!  bouquet
Мамче  Hug и на мен ми е домъчняло за теб! Hug Хрисула и Гъбата се покриха някъде  newsm78
Пипи Дългото чорапче, понеже на 23.8. ще съм във Варна, ми се иска да дойда на вашата среща. Та затова, ако не е много нахално, дали ще можете да я направите в 14 ч.? (много егоистично от моя страна, но малкия спи тогава). Дано този ранен час не представлява проблем  newsm78

# 251
  • Бургас
Ванити,като знаем схемата,ще се справим и аз си долюбвам тестенкото,че и сладкото.То затуй съм на тоя хал...
tonito26,аз съм майсторка на пъзелите/въпрос на практика/,ще го сглобим.Всичко което съм видяла досега е готино-коса,очи,татуу,пиърсингче...Давай още! Heart Eyes

# 252
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добър вечер дами и Тунинг!  bouquet
 Ехоооо, трето и четвъртофазничките как мина протеиновия четвъртък? Grinning Аз днес съм късметлийка, окъсняхме с малкия за вечеря и не остана време да си сготвя пилето (тва щот по обяд ме домързя) и реших да взема яйца за вечеря, брейййй на далавера излязоха - май всичките са с двойни жълтъци, от 10 5 счупих и всичките с по 2 жълтъка  Grinning. Казват на късмет било, пък ще видим. Брат ми ме бъзика, че били чeлопеченски тия яйца (сори за черния хумор, ама сме си такива).
 Ами това е, иначе съм в МЦ, боли ме корема, а утре заминаваме за морето, ама чак вечерта, така, че ще ме търпите още малко  Mr. Green
 Хайде сега лека и режимна вечер на всички! И понеже утре пък е протеинов петък, ето да се почерпите  Wink

P.P. Снощи нещо гладна съм била, изяла съм някоя и др буква, а уж бях вечеряла!

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 09:05 от Не съм

# 253
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  И понеже утре пък е протеинов петък, ето да се почерпите  Wink

туй нЯщо жилавУ ми сЪ види 

# 254
krikri  , само 5 , ама ги суркам вече повече от месец. На финала е най-трудно май. Ама аз съм си виновна - прегрешавам с режинми неща  Rolling Eyes Само да мина в 3-та фаза и мисля да пусна снимки , нещо като Моя Лична Хронология На Свинщината - аз от 120 до 75 (дай Боже ). Гордея със себе си и съм доволна дори и да не стигна 75.
sanny3 , нали ме знаеш - липсват ми гадните мазни баници  Mr. Green Ама издържа се де  Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт