Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 748
  • 922
  •   1
Отговори
# 225
До "_KIARA_" - Blush

До "baci" - Действам естествено. Даже и не се ослушвам Wink

До "Vanity Fair" - Не съм казал, че искам да задържам - просто знам, че е нормално..

# 226
  • Пловдив
Здавейте,
От 4 дни съм на режима,но от 2 дни ме боли корем по цял ден.Като имате впредвид че нямам проблем с перисталтиката.Нормално ли е?
Не е нормално да имаш болки, особено пък по цял ден.
Ако не премине трябва да идеш на лекар и той да види симптоматиката ти.

Най-вероятно не е свързано с диетата.
Някакви тенденции на болката има ли?
В коя част на корема е? Кога се появява, има ли намаляне или увеличаване в зависимост от разни неща, които ядеш, пиеш/топло, студено/ или правиш? Посещения в 00?
Ако искаш - дай повече подробности.

# 227
Привет момичета, днес гледам едно кило си заминало.   bouquet

# 228
Дружина,ако знаете само как се облизвам Mr. GreenОт сума време  карам за сладко само от к.мляко със степ,че покрай двете кукли нямам време з готвене.
Ама днес каката е на ясла,беба закотвена на килима и аз правя кремчета в несвяст Joy
Вече спретнах ванилов и сега чакам онзи от книгата с рецепти на Дюкан с разтворимото кафе.И решавам пътьом да си опитам малко от ваниловия.Аз ли съм тъпа или що?!!Ми докато го бърках така и не прочетох да пишеше за подсладител,и не се и сетих да сложа.После взорко вперих поглед в книгата и не!?няма и дума за подсладител newsm78
Вие правили ли сте го?Слагате ли сладко.
Туниниг не забравяй голямата предимство,че си мъж?!Дай боже да сваляш без никакво задържане.
Аз например си мислих,че ще стоя на 90- 1година #Crazy,щото съм ги поддържала цели 2,1/2 ама ето че и за мен има бял ден Joy
Успех на всички, и мноооооооооогооооооооооооооооооооооооо минуси.
Абе и аз не съм намирала ситно смлени трици,при нас все едни от самолет да ги видиш Laughingама пък зе запасих от снощи с кафемелачка и ще пробвам така.
Все срещи,срещи -дали пък няма някой от Сливен и ние да си спретнем една Embarassed

# 229
Здравейте и от мен (ако ме помните)
Аз да ви кажа съм не за един а за два тигана  Embarassed
Имах малко здравословни проблеми и болежки - неустановени, и за два дни забравих режими и Дюкан  Embarassed
Не успях да кача ама си стоя примерно на едно тегло. Сега пак съм режимна да видим какво ще излезе и колко ще задържам.

# 230
До "Кас" - Мерси за пожеланието Hug

# 231
оХо Goody  Hug,

Благодаря за съвета, щото аз сичко щях да спра ... и повечко рибка, няма начин да няма начин бре!

Стягайте се мъже, влизам във форма  Mr. Green

# 232
Жегаааа sweating...черпя всички с по едно фрапенце (с нискомаслено мляко и подсладител, естествено Wink)

Искам СПЕЦИАЛНО да благодаря на Emi   bouquet за идеята с лука в рецептата и "Една по-различна ципура" Hug...току-що спретнах същото, но с Пангасиус - невероятно е!!!!  chef Crazy (май през следващите П дни ще ям само риби, печени в плик с печен в плик лук Crazy)

# 233
Обожавам фрапето.   food010 Саричка,благодаря. Simple Smile  Боби1973 и аз се интересувам от упражненията за ръце и бедра но в домашни условия.   kiss Целувки  на всички.

# 234
Рене,моля те, пиши си от днес менюто, за да видим къде е пробойната Wink
Музичка,вече обещах и на другите - като намеря време, ще сканирам и ще пусна упр. - но не очаквай кой знае какво.Аз си ги харесах, защото смятам, че няма да се схващам от тях hahaha

# 235
Един малко странен въпрос, ама ми се ядат целувки.
Какво правите с толкова много останали жълтъци?

# 236

Какво правите с толкова много останали жълтъци?

Омлет с още едно две яйца и прясно мляко малко Crazy или крем карамелче Crazy

# 237
 Hug Hug Hug nush, Slon4o, shushy, tara, лакумия, Sari4ka, labello, bebochka, Боби1973, nikol83, summer_girl78, sisimoni, Dahlia, dorchester, jlia, Dari68
пипи  за кога и къде  е срещата във Варна    ?

Малко съм разстроена не  ми стига проблема с косата а и съм качила 2 кг   smile3511дали от тоя Пантогар който пия ,а сега давайте съвети за справяне ,понеже рядко пиша , само припомням -временно съм в трета ?!

# 238
За жълтъците - ако съм в ПЗ дни, си правя една манджа тип миш-маш, ама само с домати (че това е нещо,което мъжо може да яде до безкрай   Joy ), та оригиналната рецепта е запържване на домати (обелени и настъргани) в тигана, докато изврат и почнат да се сгъстяват, и се добавят яйцата. Дюканския вариант - просто домати без мазнина в тигана до стигане на нужната консистенция, и добавям яйцата с извара и сол. Та ако имаш жълтъци - може и само с жълтъците, или и 1-2 яйца към тях (в зависимост колко хора ще ядат).

# 239
  • София
добра вечер, момичета и момче   bouquet

Даниа  wavey

zazu1  Hug

Кой питаше как се пускат рецепти на блогосайта? Или се вписват в темата с рецепти тук във форума (после се прехвърлят служебно на блогосайта), или се пишат като коментар в блогосайта. Молим, описвайте продуктите в началото на рецептата и не забравяйте да подберете интересно име   chef

Общи условия

Активация на акаунт