Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 751
  • 922
  •   1
Отговори
# 210
Пипи, защо в събота не може ли в неделя, че точно тази събота мъжът ми се пада на работа. Изпуснах предната среща, но на тази ще дойда (ако е в неделя), че няма кой да гледа малкия ако е в събота. Praynig Ако е удобно де, ако не ще чакам следващата Wink

# 211
Мили сестри и брат, по диета, прясно мляко PREZIDENT 0.5%, дали може да мине за режимно Embarassed  bouquet  bouquet  bouquet

# 212
Момичета и момче лек и отслабващ ден на всички!
Заминавам за три дни като се върна голямо четене ще падне.

# 213
Пипи, Дори, Креми!, вчера бях във Варна и разбрах, че утре ви е неработен ден, защото градът ви има празник  smile3548 baloni
Светлат, повече от 10-тина дни ..... не се издържа  sweating Водолей съм и обичам разнообразието. Така организирах екскурзии до Бургас, Иракли и Варна  mobilephone motor
Ванити, прочетох баницата - супер звучи. На своя земя ще я спретна по твой образец.
Mma Ramotswe , видях рецепта със соев протеин. Ам нали ний ползваме само млечни и месни  и изобщо.....  отивам да потъна в проучвания за видовете протеини и имат ли те почва при нас  newsm78

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 15:02 от baci

# 214
До "ВСИЧКИ" - Здравейте. Вторник вечерта към 22 часа отидох на работа.. и чак Сряда сутринта се прибрах към 10 часа. И нали Вторник ранния след-обяд някой "можач" ми е ударил колата и тръгнах по веригата - "КАТ" да взема "Протокол за ПТП", после при Застрахователя да заведа Щетата и да взема "Възлагателно Писмо" и после в официалния сервиз на "Skoda" да си запиша час при бояджията/тенекеджията и като се прибрах си легнах, че така ми се спеше вечеее.. и чак днес намерих време за Форума Sad Тази сутрин се замерих.. мааалко под 110 килограма. Но вчера цял ден нищо не ядох.. в смисъл - сутринта 200 грама кисело мляко с трици и вечера 2 домата, 1 краставица, 2 пилешки (гръдни) пържолки и под 100 грама извара. И да ВИ кажа - хич не бях гладен през деня. Иначе.. вече се чудя кога ще имам задържане - на килограмите де. Много бързо взех да отслабвам..

До "ЗлаВещица" - Е чак всяко.. без моето нещата ще са си същите Simple Smile

До "izaura9" - Прави само коремни преси.

До "_KIARA_" - При това, че има поне 5 вида кисело мляко с 0.1% масленост  - мисля, че няма смисъл да ползваш такова, с 0.5% масленост.

# 215
Мамче, радвам се за твоите панталони   bouquet
Момичетата искат да си смелят едрите овесени трици на по-ситни (почти на брашно стават в кафемелачката) ей за тва иде реч  Hug ...

Те  фино смлените са като брашно - е поне тия дето са в кутийка на Фортунате.
Тази сутрин си направих кексчета-мъфинчета и рекох да почерпя една дружка.
Е ,и тя ме пита какво брашно съм ползвала, като знае че съм на Дюкан и не ползвам такива неща.
Не можа да повярва , че това е само от трици , без никакво брашно.
А триците ми са точно от гореописаните - купувам ги от аптека "Ремедиум".

# 216
  • Пловдив
Тунинг, и без моите ще са си същите, но аз пак си ги давам Wink

# 217
Kiara, прясното мляко звучи като да е режимно. Ама ако иска и някой друг се изкаже.

А пък за триците да си кажа - аз имам и едни едри, и едни по-фини (не знам дали това са най-фините възможни). Използвам едрите като пека нещо - хлебче, бисквитки, а фините ги държа ако се налага да ги ям сурови, с мляко. Ама всичко съм пробвала и с двата вида и с фините определено всичко ми е по-вкусно (т.нар. фини съм ги взимала от Фантастико).
А сега едно оплакване бях се заредила едно хубаво с трици, че в началото като почнах нещо нямаше на много места. Обаче в един момент в шкафа се навъдиха някакви отвратителни гъгрици и плъзнаха по всичко (а май тръгнаха от едно забравено мюсли, което така или иначе изхвърлих), вкл. и по на детето кашите, само дето в млякото не му влязоха  #Cussing out И като погледнах запасите с трици - вътре цивилизации от гъгрици  Sick И хвърлих всичко, каквото остана прибрах в хладилника. И сега пак ще си купувам трици. Ама по малко. Та не правете грешката да се презапасявате като мен  Embarassed

# 218
tuningmania, имах предвид прясно мляко smile3503

# 219
Тунинг, нека манията ти за подобряване да няма и сянка съмнение, че така трябва да слабееш.
Първо: това са ти първите килограми от групата за сваляне (те се топят по-скоростно).
Второ: си мъж и режимът при теб е по-ефективен.
Трето: нямаш манипулацията на въглехидратния глад преди МЦ.
Четвърто: ако преди година имах днешните просветления по режима, вече да съм някъде по средата на третата фаза. Сега има достатъчно живи и здрави, стопили по много килограми дюканстващи.
С една дума - действай смело! с две думи де  newsm10
Ей! Отивам на плажа, преди да е залязло слънцето. Снощи в 20 ч. стигнахме чак  Joy

# 220
ЗА ВАРЕНСКАТА СРЕЩА: предложих събота с надеждата да сме по-свободни. Часът нека да е 18,00-прохладно време. Мястото може да е Бирария Алба-задната градина-там е прохладно и удобно.
Ако имате предложения и препоръки, пишете  ми на ЛС, за да не спамим темата. Peace

# 221
  • Пловдив
summer_girl78, аз като теб се бях презапасила с трици, но диверсията не дойде от страна на гъгрици, а на .. мравки! Shocked Може да са решили да подюкянстват по мравешки ... Laughing

Добре, че бяха успели да продупчат целофана само на 2 пакетчета. Оттогава триците стоят в хладилника. Само пакетът за текуща консумация е в еднолитров стъклен кухненски буркан за подправки на една ръка растояние.  Crazy

# 222
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Здравейте, здравейте.........

Тук съм, режимна съм и ....... ме мързи. Стоя си на 84 килца - не мърдам! Ама такъв е живота!

Цоци е виновна! Избяга и се невидя - остави ме сама да се боря.  Crossing Arms Rolling Eyes

Биборанка - ще ти стискаме палци, мила, за всичките фази и етапи.   bouquet

Светлат - дано бързо да ти мине изгореното  Hug

Гуууууууууудииииииииии, браво беееееееееее! Ай са като тръгнат надолу и да не си спрат тия кила!

Нещо ми се губят Славето, Росченка, Росчо, Хрисулка . Къде сте беееееееее? Настоооооооооооооооооооооо, и ти!  smile3514

# 223
Здавейте,
От 4 дни съм на режима,но от 2 дни ме боли корем по цял ден.Като имате впредвид че нямам проблем с перисталтиката.Нормално ли е?

# 224
baci , много ми се искаше да сложа и една - две снимчици на баницата, ама фотоапарата..... нещоооооо му стана  Rolling Eyes ( абе аз си знам, че каквото ми попадне в ръчичките и отива на кино .... )  Whistling
Иначе, чакаме и другите снимчици като си дойдеш.  Hug
tuningmania , ти пък сега - за какво ти е задържане , справяш се отлично  Peace

Общи условия

Активация на акаунт