Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 45 956
  • 922
  •   1
Отговори
# 825
Хейййййййй какви ги правите днес ...писали писали ...та се оляли ..аз кога да чета аааааа ...а знаете ли колко съм любознателна ( любопитна)
  ivon4e ...видях питала си за кожата дето е обгръщала 101 кило ...какво прави когато трябва да покрива САМО 76 кг ... да ти призная очаквах да замязам на шарпей ... ама не е така ...оказа се че и "опаковката " кожата ...се свива по някакъв странен начин за разлика от другите момичета които са стриктни в плескането с някакви мазила ...аз редовно си купувам всичко 'ново " на пазара ноооо мажа максимум 2-3 пъти ... та забелязала съм ..като сваля след задържане 2 кила ..кожата леко висва после във фазата на задържане "някак си се прибира " ...и така не мога да се оплача че 'вися на парцали" ...

tazi sastata ...това с неописуемата жажда май си е нормално явление към края на първи месец ..и аз по това време бях като попова лъжичка до 5 литра докарвах на ден и все ми беше суха устата ...после отмина ...

Mira ......леле мацко как ги направи тези постижения 22кг за 3 месеца ..на мен за същия резултат ми трябваха почти 5 месеца ...ееееее вече си отличничка пълна

Maikata na Hrisi ......еййй виж как ще се разминем във велинград...аз на 31 ще се прибера а ти отиваш на 1.09 ...мамка му ...

ТУНИНГГГГГГГГГГГ ..... първо за килограмите ...абе пиле шарено голяма дискусия сред женското царство възбуди .... я вземи да станеш 99кг ....ииииии сам си реши 95 или 90 кг ....но ако питаш кака си Цоци ( мъжа ми е с твоя ръст и също с тежък кокал та мисля че мога да изкажа мнение) ... под 90 кг ще си само 'кожа косми и пишка "....е няма да си готин ... след като изчетох цялата дискусия по твоя въпрос мисля че ....след като постигнеш 99кг ...можеш хей така за "разкош " да се целнеш в 95кг ...и сам да решиш ...
а относно предположенията ти относно моя МЦ ....ТУНИНННННННННГГГГГГГ ... ни мъжа ми ни някой друг е свършил "оная добра работа дето води до 9 месеца без МЦ ) ...толкова бач имах че мъж не съм помирисала ... значи ако се окажа бременна това ще е второто "непорочно зачатие в историята на света " след това на "света дева Мария " .... newsm78 newsm78по вероятно е да ми е поникнала нова 'девствена ципа " ...

# 826
Успешно дюканстване пожелавам на Лори  1 Hug Hug Hug Харесва ли ти нашия град? За срещата разбра ли?
На теб и nevdjin стискам палци да се справите без проблем със завръщането към режима!

Дори, мерси за посрещането.Ще се постарая да дойда, ако не съм в Шумен.  bouquet

# 827
Много ви благодаря за успокоителните думи по повод питането ми за проблема с провисването и др. там гадости свързани с отслабването.Нямате си идея колко много ми помагате само защото мога да говоря с вас свободно и открито за проблема си.Знаете ли какво ми коства всеки ден да излизам от вкъщи с мисълта че всички са ме зяпнали и ако не ми се присмиват то ме съжаляват.Има толкова пълни жени и са толкова лъчезарни и не им пука а аз май съм пълна комплексарка.И как да не е така като съпругът ми е 58 кг. при ръст170.Навремето /сякаш не е било никога/ аз бях54 а той 60.Бяхме нормална двойка.Сега аз приличам на остарялата му майка а той на ученик.Не си мислете че проблема ми е че той не ме харесва напротив той дори ме обича повече от колкото аз него.Проблема е че аз не се обичам и харесвам.Извинявайте за това че ви товаря с проблемите си но наистина исках да си го кажа. newsm29

# 828
ivon4e ...мила аз съм от категорията "дебели и ухилени " ...моя основен лаф беше че "от толкова диети ще си умра гладна и дебела " ...и "които ме харесва искам да ме харесва заради мен самата като човек а не заради хубавото ми дупе ... по добре хората около мен да ценят главата а не дупето ми " ..и нямам твоя проблем със съпруга ( моя е 187см и е 110кг) ... .....нооооооо 100кг мамка им ужасно тежат .......  гледката в огледалото в банята е направо потресаваща ... не искам да споменавам колко мразех да пазарувам дрехи ... оня "оценяващ " поглед на продавачките в магазините за дрехи и израза " Нямаме дрехи КАТО ЗА ВАС "............ да ти призная когато започнах тази диета не вярвах че ще стане бях си казала "ако успея " поне 5-6 кила да сваля та да вляза в панталоните дето имам в гардероба ( че да не пазарувам ...а тогава носех 58 номер ..и не ми се мислеше къде да търся номер 60 ) .....
а виж след 5.5 месеца ...вече си обувам дупето в номер 50 ...даже имам амбицията до края на втора фаза да вляза в 48 ...... така давай мила ...и не заради слабия си съпруг ...а заради самата теб ...като се погледнеш в огледалото да си кажеш "еееееее готино парче съм " ...

# 829
Ето ме и мен,привет.  Sad За 7 СЕДЕМ дни ударен период смъкнах едва : -2.5 кг.  newsm45  Знам какво ще ми кажете амааа... newsm45

# 830
  • София
ivon4e , аз точно като Цоци, не вярвах като почнах режима, че ще постигна някакви резултати. И по същия начин като теб не се обичах и не се харесвах, и не можех да се понасям да се гледам в огледалото. Нищо, че бях 70, а не 100кг. Явно психиката ни е една и съща. Но повярвай, режима работи отлично. Ще видиш след 2-3  месеца колко ще си променена, и с какво самочувствие ще бъдеш. Ти само бъди стриктна с режима и резултатите няма да закъснеят   bouquet .

# 831
  • Бургас
Цоци202uu и радвам се за теб,че мъжо ти е готов за теб и твоята пълноценна почивка на всичко!Мисля,че ти го заслужаваш от където и да го погледнеш,работохоличка,стриктна дюканка и готина мацка - и външно и вътрешно! thumbsup
музичка- какво е това отчаяние,не са "едва 2,5 кг.",това са цели ДВА И ПОЛОВИНА КГ.

# 832
МУЗИЧКА никак не е лошо. Аз също свалих 2 кг в първа фаза. И нещо датите в подписа ти не ги разбирам.

# 833
# 834
абсолютно страхотно изглеждаш,още по - амбицирана съм като разгледах снимките ти,от утре ще започвам и аз Simple Smile

# 835
Момичета и ти наше Момче, вие не спите ли, не работите ли .........не ядете ли?!?!?! Не сте се спряли да пишете!!! а аз ако знаете каква вечеря /по никое време вече си сътворявам!/. Та исках да ви питам - вчера ми бе последен ден П и адски ме боля стомах. Но от днес като включих зеленчуци /по-скоро само домати и краставици/, се чувствам значително по-добре! Дали е нещо от диетата, или ... просто нещо случайно?!

# 836
ivon4e ,
вземи се в ръце - и ние си имаме чар , а сърцето ни е пълно с любов към ближни и приятели.
Режимът наистина действа - ще се увериш сама  bowuu
А  явно  с теб сме се случили и на мъже ,които  я в н о ни обичат много ,щом и в това ни
положение са с нас , и казват,и показват ... че ни обичат.
Е , освен заради нас самите , трябва и заради тяхната обич да продължим напред.
Ако това ще те успокои ... почвайки режима бях почти два пъти по-дебела от мъжа ми  Mr. Green
А виж ме сега ...Не вярвах ,че ще отслабна,но с този режим това се случва реално Joy
Хора сме , и понякога физически и психически рухваме , но точно тогава момичетата /и засега
единственото момче на линия - иначе знам за няколко ,които спазват режима,но не пишат
при нас / са  н а   л и н и я   да помагат   bouquet

Смело напред  newsm10

cherenskorpion ,
да не е проблем с  00   newsm78

Лека и отслабваща    smile3524

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 22:08 от mamce

# 837
Музичка, за какво е този рев!? Еми то аз да се самоубимач ли, като за месец и половина почти имам минус 2,5кг?! А знаеш ли че сега само за четири дни имам минус 1кг! Като че нещо в тялото ми се отключи! Явно е нужно наистина да си стриктен и резултатите идват! Не се отчайвай, мила!

# 838
Mamce, за сега това не е проблем. Макар че за малко и това да стане. Но смятам, че режишма е много правилно преценен, защото тъкмо включа ПЗ и всичко си изва на място. Поне при мен е така, въпреки че винаги съм имала проблем с WC

# 839
...... така давай мила ...и не заради слабия си съпруг ...а заради самата теб ...като се погледнеш в огледалото да си кажеш "еееееее готино парче съм " ...

Това е право в целта. Подкрепям с две ръце, Цоци Hug

Общи условия

Активация на акаунт