Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 46 041
  • 922
  •   1
Отговори
# 510
  • Велико Търново
Шунка "Неше село" става ли? newsm78 Някой пробвал ли е?

# 511
До "ВСИЧКИ" - Здравейте! Аз вече 2-3 дни съм 108 килограма твърдо и сменям линийката. Хубава Неделя ВИ Желая Simple Smile

До "iva_neta" - Препоръчам ТИ да си намериш Филе. В Шунката има повече гадорий.

# 512
ЗА ВАРНЕНСКАТА СРЕЩА : НА 23.08.2008 ОТ 14,00 В БИРАРИЯ АЛБА-задния двор - всеки, който иска да дойде, да се чувства поканен  Hug

# 513
Здравейте!
Още чакам сиренето - днес леко се беше пресякло вече hahaha
Кри,предлагам ти да не се мериш всеки ден, че е дразнещо с такива изненади.Забелязяла съм, че когато наваксвам с течностите вечер, на сутринта винаги съм с + виж да няма нещо подобно и при теб Wink поздрави на морето - да ни чака, прегръдки на варненки Hug

Хубав неделен ден на всички!

# 514
Добро утро слабееща компания Laughing
То няма кой знае с какво да се похваля,ама да си видя новата линийка smile3508
Ама знаех си аз,снощи я смених- и днес нищо надолу,ма пък няма и нагоре така,че smile3521
И аз ей сега ще погледна докъде е стигнола сиренцето newsm78
Оффффффф хора то и аз не се измерих в началото,една шивачка малко преди диетата ме огледа разбиращо и отсече-талия над 100 Embarassed,ама пусти страй ooooh!Карай днес ще се измеря
Кате ако за нещо имаш път към Сливен може да изпием по едно кафе  food010

# 515
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ЗА ВАРНЕНСКАТА СРЕЩА : НА 23.08.2008 ОТ 14,00 В БИРАРИЯ АЛБА-задния двор - всеки, който иска да дойде, да се чувства поканен  Hug

Crossing Arms

# 516
  • Пловдив
Здравейте!
Боби Hug, еволюцията на твоето сирене в кашкавал я следя с жив интерес  Laughing
Предполагам, че ще стане трансформацията някъде мааалко след като бактериите вътре открият колелото Crazy Joy

Риен, алъш-вериш да става Mr. Green
Само дето сега страдам от остра дрехова липса - докато обиколя магазините, докато се наканя да си купя нещо и то вече е отпаднало от класацията или му минава сезона.. Чакам да се захлади - откъм дълги гащи имам разни запаси  Joy

Преди малко се чух надълго и на широко с баща ми, който търсеше отчет за вчерашните ни баталии по магазините със сестра ми. След подробно описание на закупените фурни, плотове, перални, хладилници и други благинки, абсолютно необходими за живота на тази планета, се стигна до следващия текущ въпрос - а именно - к'во, аджеба, става с моята диета... и какво ям, за да не умра от глад. И после пак изпаднах в поредното / и непоследно... #Crazy/ обяснение какво ям, по колко ям.
Сигурно ви се случва редовно и на вас - пусто неверие на тез загрижени родителски тела.. Laughing Да са живи и здрави!   Grinning

...и пийте вода! /натисни тукMr. Green

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 11:19 от zvezdopad

# 517
  • софия
Почти така и аз изглеждам,жега бееееееее!!! TiredИзплезена,озъбена,чакаща нещо прохладно.Много ми се ще да дойда на варненската среща,ма как ще навия мъжО,грам идея нямам.От Царево до Варна,много път,много завои. ooooh!

# 518
Добър ви ден на всички!

Тъкмо се прибрах от кормуване и листовки. Утре имам изпит листовки, стискайте палци, ако можете.
И... установих, че и аз както вас съм останала без дрехи. Имам два чифта дънки, които постоянно стеснявам и нося, но вече едните ми падат и стоят грозно на д*то, така че в най-скоро време и аз трябва да си купя нови. Нашите като чуят и сигурно им призлява, че пак пари за дрехи искам, но няма как, трябва все пак да изглеждам прилично.  Whistling
Днес отново нямам идея какво да ям, така че продължавам по старому с еднообразните салати и вероятно пушено филе за разнообразие ще има.
Времето е горещо и едвам дишам, за сметка на липсващия спорт, днес съм изкачила 3 баира по път за вкъщи, и почти всеки ден вървя по около 50 минути, докато измисля как да спортувам и има ли начин- волята ли не ми достига или не мога да измисля какви упражнения да правя у дома. Скоро трябва да се залавям, че малко да се постегна...

Мисля си дали да не си направя някакъв крем с прясно мляко, иска ми се да е сладък, почти какаов, но не знам по каква рецепта, трябва да потърся, а нямам и какао.... ще му мисля...

Приятен ден на всички!   bouquet

# 519
  • В сърцето на любимите мъже!

Моето стана добре горе-долу, но като че ли му беше малко желатина, та стана по-скоро за мазане, отколкото с консистенцията на свежото. Но е добре де, аз обожавам сирене и много ми липсва!

Да ви питам за водата... нали няма горна граница, че аз май си изпивам по над 4 литра в тия жеги...

# 520
  • Града на Лили Иванова
Записвам се и аз.От утре започвам искам да сваля 10 кг.В момента съм 63,а искам да съм поне 53 кг. Дано  Mr. Greenуспея.

# 521
здравейте на всички.стигнах до 52 кг.и мисля да мина в 3-та фаза,защото си направих нещо на стомаха.онзи ден тичах по лекари и ме посъветваха да спирам диетите.така че няма да избутам до 50кг.и минавам към 3-та.лек и отслабващ ден на всички. Hug  bouquet
живка:и аз започнах от тези кг.,бях казала че ще стигна до 53,после реших до 50,но спирам.ще ги свалиш.

# 522
Добър ви ден!
Честито на всички с минуси!
Ривелкоооо
, ти ма разби.Много ти са радвам да знаеш.Аз се кефа и очаквам некви мижави грамчета тя нашта 25 кила смъкнала вече.Браво, браааво!
Аз не стига, че задържам кила ми и вода взех да задържам.Снощи в един ресторант изпих 1.200 вода, като не съм ходила нито веднъж до тоалетната.Като се върнах в къщи още 0.500л и ходих до кенеф само 1 път.А краката ми бяха станали на понички.От жегата ли е от нещо друго ли е? newsm78Така ми се надуваха като ми откриха проблема с щитовидната жлеза....дано да не е от това, че и на преглед не съм ходила от 100 години.А откакто съм на режима прекрасно се отводнявам.

# 523
  • Лом
Здравейте на всички.Ето и моите показатели след два месеца с вас.

Талия-77 см         -12.5см
Ханш- 98 см          -11см
 Бедро-58 см           -7см
 Прасец- 36 см       -3см
   Глезен- 22 см      -2см
    Ръка-27 см         -3см
Направих си кремче,но явно нещо не съм уцелила,че ми се пресече.Както и да е ,ще го направя отново.Мисля да опитам рецептичката ,която КРИ препоръча.Дано този път  направя нещо както трябва. Joy
Снощи зет ми опита кюфтенцата ми от извара без да подозира ,че са правени от мен ,а не купешки и без въобще да знае какво опитва-реакцията:ХМММММ  от къде закупи тази вкуснотия?Много хрупкави бисквитки!Чудесни са!И....омете дозата ми за 2 дена.След това вече му казахме ,че това е от менюто на диетката ми и той :Ами то било хубаво да си на тази диета,я какви вкуснотийки си хапваш.
Чрд на Правда!  bigdance2и на всички с поводи днес!  bouquet

# 524
Здравейте на вси4ки HugДен и половина и още не сьм се отказала Mr. Green(няма да се предавам я)За сега кантара ми не е мрьднал,ама и той един кантар,трябва да си взема един електронен май ThinkingСега видях,4е и срещи4ки си организирате тук вьв Варна WinkДано утре мога да се похваля поне с едно килце,ама и аз нямам тьрпение EmbarassedКакви жеги,пожелавам Ви приятен ден Hugи отслабващ Wink

Общи условия

Активация на акаунт