Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 46 027
  • 922
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,пуешкото филе разрешено ли е?

# 526
До "Vania_84" - Да - може да се яде Пуешко Филе, но не прекалявай, че е пълно с "Е"-та и сол..

# 527
Мерси много Hug

# 528
  • UK/София

Здравейте!Благодаря още веднъж за топлото посрещане!

Аз днес умирам от болки в стомаха, а никога не съм имала такъв проблем ConfusedОт овесените трици ли е, не знам.

rien, мерси за съвета за велоергометъра.Карах го без натоварване, но без това ми идваше много всеки ден по 15км.Ще мина на 2-3 тренировки седмично както ме съветваш.Иначе не кърмя вече, за това се впускам на по-строг режим.

И какво стана...уж можеше да се яде от всичко по много и сега чак се чудя какво да си сложа в корема Simple SmileМлечните по около 250гр. на ден...и изварата ли влиза в това число.Пуешкото също да се ограничава...остава само чистото месо.Това си е живо разорение newsm78
  Правда, честит рожден ден! Heart Eyes

# 529
...остава само чистото месо.Това си е живо разорение newsm78

Мънката имаше проблеми със стомаха от триците Thinking
А иначе прави си омлети, с лук малко, с прясно мляко, с извара... ,
яйца по панагюрски, фалшивата шкембе-чобра също е много вскусна Crazy
мен само месо ми втръсва. Sick

# 530
Крикри, Hugда малко остава до целта ми.Обаче си имам едно наум.
Възможно е да удължа крайната цел,но това ще го реша като стана 55кг. Peace
СлаБе Hugкаква трета,та ти имаш по-малък ханш от мен. Joy Joy Joy
Тунинг smile3501
Монсиии Hugайде -искам и аз да ти се радвам.Няма да се отказваш,
ще стане . Heart Eyes

# 531
Живка, welcome приятно отслабване с нас Hug
Биляна,в книгата пише, че прясното мляко се ограничава до 250гр. на ден, а общо млечните да са около 1 кг.Ако имаш задържане, чак тогава Дюкан препоръчва да се ограничат млечните до 400гр.
Можеш да си ядеш всичко, което е от списъка - пуешка, телешка шунка, филета...аз лично ги ограничавам, защото са пълни със соя, кожа, кости и т.н., а и са безумно солени - не е проблем да си ги обезсоляваш във вода.Прибягвам до тях само в краен случай, иначе си готвя много - виж колко рецепти има в блога и ако можеш си готви, ако не - и филетата са вариант Peace
Иве, и кантара ще мръдне Grinning - вижЖосефа се мери на обиколки- направи и ти така, понякога кантара си седи, а обиколките падат...

За изварата решихме, че не влиза към млечните, защото е суроватъчен продукт, обаче, ако греша, казвайте бързо, че тези дни само това ям.

Днес почти съм убедена, че задържаме вода от жегите Wink пия като жаба, а не пишкам hahaha

# 532
Аз днес умирам от болки в стомаха, а никога не съм имала такъв проблем ConfusedОт овесените трици ли е, не знам.

.. остава само чистото месо.Това си е живо разорение newsm78
По първа подточка> може, даже много вероятно. И мен ме боли корема напоследък, но пък действат най-сетне както трябва да действат, така че не се оплаквам.
По втора подточка > Това е самата истина. Разнообразието идва от различното приложение в рецептите.РАзгледай блогсайта. Има много изписано по диетата и хубави рецепти.

# 533
Моля за консултация , мисля да започна диетата но немога да си намеря овесени трици от къде си ги купувате бе момичета?
Аз родих през март и до сега съм свалила около 6кг., а искам да сваля около 10-15кг. Аз съм от Свищов.

# 534
javascript:void(0);
Embarassed Здравейте "Дюканки"от днес и аз ставам една от вас.Надявам се да ме подкрепяте и съветвате все пак съм новак.Радвам се ,че ви има и ви открих.Страхотни сте!За сега просто ми пожелайте много воля и късмет.

# 535
Здравейте!

През уикенда бяхме малко на планина. Преди малко се завърнах. Кантарът ме зарадва. Вече 66.200 кг. Утре се мятам в трета, защото вече не издържам. А и аз никога не съм била под 68, така че почвам да събирам материал и утре съм за кантарче, да си меря нишестените.

Лек ден и много минуси!

# 536
Бихте ли ми казали какво е позволеното количество диетична кола на ден?

# 537
ivon4e Добре дошла.Няма определено количество кола за деня.
Моят съвет е да не прекаляваш. PeaceНаблягай на водата ,тя е много важна
за този режим.Успех !:)
re-sol, Hugтрици има в диетични магазини и в някои аптеки.

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 16:42 от rivela

# 538
  • В сърцето на любимите мъже!
С тази диетична кола и аз се зарибих. Никога досега не бях я пила, ама НИКОГА, а сега си пия доволно по 2-3 чашки на ден, много ми вдига настроението и ме изкарва от съзнанието, че съм на строга диета. Психологическият й момент е много важен... Peace

# 539
Благодаря за бързите отговори.Наистина се радвам,че ви открих.Все друго си е да знаеш,че пътя който те очаква е дълъг но има с кого да го вървиш.Благодаря още веднъж за подкрепата.
Снимките,линийките и коментарите във форума са наистина мотивиращи.

Общи условия

Активация на акаунт