Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 46 020
  • 922
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте мили дюканеси и дюк/ ако все още пише/, не съм влизала доста време , бях морска девойка , но отпуската свърши и сега отново съм тук Wink

Накратко- мина добре почивката, не бях 100 % дюканка, мислех , че ще е лесно, но не беше. Предварително си бях направила солени и сладки кексчета на микровълнова за достъчно дни, но последните се развалиха, заведенията предлагаха храна , която на мен не ми допадаше, почръчвах едно , идваше друго и т.н , в магазините 2 пъти случих на мляко 0.1% и нищо друго нискомаслено или обезмаслено.  Изкарах все пак с отклонения от "правия път". Открих хляб от пшеничени трици и макар и не най -препоръчителен, хапвах на филийки със сирене екскузия лайт , което си носех със себе си. Не съм се мерила още, утре сутрин ще направя това, очаквам  плюс, но знам ли newsm78

Както и да е , върнах се и съм отново в режима , приемам , че бях в 3-та фаза, не знам за повечто ходили на море как е било, но при мен не се получи точно както исках.

Ето някои морски снимки Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274767

На всички много  Hug Hug Hugи   Kiss  Kiss  Kiss!

# 541
Здравейте момичета/момче! Hug
Добре дошли на новичките
Звездопад и на мен майка ми казва непрекъснато" стига, да не съжаляваш"(т.е. да не се разболея) Един ден и обясних подробно какво ям, че не гладувам и сега е много спокойна жената. Аз преди, т.е. зимата носих дънки 34, а сега 31. По ЕВР № 40- вече, талията ми е 85. Абе то от № до № - разлика бол. СлаБе как бе мило да не си знаеш № на сУТена?
Аз няма да давам отчетни данни поне 1 месец, защото:
 1.Вчера прегреших - с какво и колко няма да казвам, сами се сещайте
2. Пия вече Премолут нор с цел нормално мореплуване, морегмуркане и слънцепекане
3. Отлагането на МЦ с Примолутчето, ще ми задържа водичката.
МалИИИИ ooooh! ужасТ
към първия учебен ден, надявам се да съм вече в нормите.

# 542
Амси Hugмного добре изглеждаш. Peace
ivon4e ,изкарай си режима до край и не бързай,за да стане -един път и завинаги.  bouquet

# 543
ЧРД на рядко пишещата, но редовна на срещи, режимна и много весела ПРАВДА  nbirthday
Да си здрава, щастлива, обичана и да се справиш с лекота с оставащите килца!  Hug
rien Hug , аз по бг номерация съм 46-48 номер...иначе като мерки, към момента, съм талия-68см, ханш-105см, бедър-62см почти... абе то от р-р до р-р има огромни разлики...
Амси, мн хубави морски снимки. изглеждаш чудесно-свежа и хубава Hug
re-sol, добре дошла и успех с режима!  Peace Трици, може да намериш в диетичните магазини, в някои аптеки или в по-големи хипермаркети.
ивонче, успех Peace   bouquet

# 544
Момичета smile3511 направих си кръвоизлив под двете вежди. Оле ужас! Реших вместо с пинсета да ги дръпна с кола. Парафинова в тубичка с рол-он. И сега посинява. newsm45

# 545
Момичета smile3511 направих си кръвоизлив под двете вежди. Оле ужас! Реших вместо с пинсета да ги дръпна с кола. Парафинова в тубичка с рол-он. И сега посинява. newsm45
Oo ужас, скоро гледах реклама на подобна кола за вежди, мисля че беше veet и си мислех, че тези трябва да ги дадат под съд, защото рекламират подобно нещо  #Cussing out. Там кожата е толкова нежна и чувствителна, ако не друго със сигурност подобна кола ще предизвика увисване на клепачите при по-продължителна употреба.
VK, сложи нещо студено и мажи с противовъзпалителен крем (Бочко или някакъв подобен). Дано се оправиш бързо   bouquet

Аз си задържам 59 кила, които зърнах преди 2 дена на кантара и съм много доволна, от сряда минавам в 3-та фаза. Отиваме на почивка и дано задържа постигнатото.
Лека и прохладна неделна вечер на всички!  Heart Eyes

Здравейте момичета!Днес ми е 5 ден на режима,спазвам го стриктно -само пилешко месо ,мляко 0,1%,много вода  и кола лайт.Кантара показва -2,400кг,но днес ми е много зле,нямам сили,отпаднала съм.Лошо ми е ,при вас случвало ли се е ?Възможно е и защото съм  втори ден в цикъл....Мислих си да изкарам 7 дни  първа фаза ,но от утре ще включа и зеленчуци.
Нормално е да ти е зле, и аз бях така на петия ударен ден. Като включиш зеленчуците ще се оправиш. Виждам обаче, че май за втори път стартираш Дюкан, което не е препоръчително. Организма се стресира много. Почвай втора фаза, 5/5 или 4/3 и УСПЕХ!

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 18:42 от Elanor

# 546
  • Варна
Здравейте момичета!Днес ми е 5 ден на режима,спазвам го стриктно -само пилешко месо ,мляко 0,1%,много вода  и кола лайт.Кантара показва -2,400кг,но днес ми е много зле,нямам сили,отпаднала съм.Лошо ми е ,при вас случвало ли се е ?Възможно е и защото съм  втори ден в цикъл....Мислих си да изкарам 7 дни  първа фаза ,но от утре ще включа и зеленчуци.

# 547
  • Варна
Вярно  е,че опитвам за втори път ,но първия път не успях да издържа.За 9 месеца качих 14 кг и трябва да ги сваля .Този път се надявам да успея .

# 548
Здравейте ! Аз съм нова  както се вижда Grinning .Видях много добри постижения от жените във форума.Правила съм диетата ,но на 4-та седмица се омазвам(ина´е имам доста добри резултати -към 7 килограма, но това е защото съм многооо дебела и имам много за сваляне.) Интерисуваме коя от вас е постигнала най много свалени на килограми и най важното за мен  как се справяте с продължителноста на диетата (аз си оби´ам месото  ама понякое време  ве´е ми омръзва и пак си по´вам старите навици)
Надявам се и аз   да мога след време да се похвяля Simple Smile

# 549
Здравейте мили ми момичета и Тунинг! Hug
БЛАГОДАРЯ ви много за честитките и пожеланията за нашата годишнина!   bouquet Hug Зарадвахте ме и ме трогнахте много!  Heart Eyes   bouquet Направихте празника ми вчера, още по-хубав!

Боби1973 - морето те чака, миличка  Wink
Zvezdopad...ейййй, голям кеф с тия дрехи бреее newsm44 - поздравления! Аз още нищо новичко не съм заслужила, ама ви се радвам много на всички, които сваляте мерки и сантиметри...за мен това е дори по-важно от килограмовото изражение на диетата. Ама ти пък и много килограми си свалила, та шопинг-празника е напълно заслужен!!! newsm10
Билянче, първия ден и на мен ми беше много зле на стомаха...после всичко премина и сега съм ОК и в протеинови дни и в ПЗ дни. Изчакай мъничко да свикне стомаха на липсата на нишестени продукти и ще се оправиш. Стискам ти палци утре да си добре вече Hug
VK..ужас, мило spoko...много кофти се е получило Sad Hug...опитай с бучици лед да масажираш newsm78 Стискам ти палци да премине бързо и безпроблемно! Hug
Всички завърнали се от почивки - добре сте си дошли!!!  bouquet
Всички новички - успех момичета!!! Peace Изчакайте няколко дни за първите резултати, но пък бъдете уверени, че режима работи...тук всички имат резултати ще ги имате и вие!   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ПРАВДА, с пожелания за всичко най-добро!  bdbaloni

А сега да ви докладвам що е стършил свършил на вчерашната празнична вечеря Wink Изядох си шопската салатка, неовкусена, но с част от настърганото сирене. След това хапнах салата миди, овкусена само с настърган лук, лимон и черен пипер. Последва сьомга на скара, от която не съм очарована честно казано (когато си правя в къщи я пека на фурна)....дотук - супер! Но - съвсем съзнателно (не е ГГЗ от лакомия) изядох две маслинки и няколко панирани миди. Преди да ме почнете с тиганя, да кажа отново, че го направих нарочно - искам да видя как ще ми се отразят тези нещица newsm78
Иначе аз също задръжма вода - усещам си го, а и кантара го потвърждава - варира с над 500гр. вече два дни...не му се впечатлявам особено, а и от утре следват 4 П дни. Освен всичко, аз вече свикнах с режима, готвя си доста и П дните не ми тежат с еднообразие. Съветвам и аз всички нови момичета, да си готвят от прекрасните рецепти в блога  chef

цАлуФки на всички Hug
Лек път на отиващите на почивка и приятно изкарване! Hug

# 550
Здравейте, сладури!
Аз от три дни не съм се включвала и имам доста за четене  smile3529
Честит имен ден на патерица на всички именници newsm51 – да сте живи и здрави и много щастливи!
Наирнянка, радвам се, че се появи – страхотен резултат и изглеждаш много добре smile3525
Добре дошли на новичките  welcome
това е от мен за сега - приятна вечер  wavey

# 551
Ани1,има страшно много рецепти на този режим-сладки,солени,всичко.
Направи си така ,че да ти е разнообразна храната.И не бързай,важен е крайния резултат. Peace

# 552
Саричка,като количество прегрешението не ти е много, утре няма да имаш увеличение, лошото е, че си мислиш, че като си позволяваш това или онова, нищо няма да ти стане - истината е, че сега стресираният организъм прави чудеса от храброст и ако преди режима нямаше да обърне внимание на тези неща, то сега ще изсмуче всичко, което може - не се пускай по тази плоскост, следвай правилата, много често всички прегрешения си оказват влияние - рано или късно  Peace
И другото гадно е, че видиш ли, че дадена храна не ти се отразява, след време ще установиш, че не си на режима на Дюкан и дори да отслабнеш, какъв план за задържане ще имаш? Wink

Говоря принципно, използвах само повода на твоя пост!

# 553
Привет на всички новички и успех. Момичета и аз задържам вода май, и моето тегло варира  и крачетата ми последните 2 дни отичат ,дори леко намалих водата. Преди диетата ядах много солено и си мислех че е от това но е възможно и да е от невероятната жега. Може ли един въпрос.Ако задържаш вода,защото този проблем го имах и от преди,то тогава това ще ми се отрази ли на ефекта от диетата?

# 554
.................
И другото гадно е, че видиш ли, че дадена храна не ти се отразява, след време ще установиш, че не си на режима на Дюкан и дори да отслабнеш, какъв план за задържане ще имаш? Wink

Говоря принципно, използвах само повода на твоя пост!

Мдааа newsm78 - ето с това съм съгласна!!!  Peace
Права си, Боби, спор няма - или трябва да се спазва именно Дюкан, най-вече заради ІІІ-та фаза, или трябва да се мине на нисковъглехидратно хранене завинаги, но пък отслабването е под въпрос...
Иначе евентуално забавяне не ме притеснява, наистина!
И до днес не мога да си обясня защо теглото ми варира с килограм и отгоре, БЕЗ причина (внимавам в картиката с вида на храната). Имам подозрение, че просто няма да стане бързо, заради многото години с тези килограми, които имам зад гърба си newsm78...пак казвам - това не ме притеснява особено. Наистина не ми е важно дали ще сваля тези килограми за 3, 4 или 5 месеца.
Дори, подтикната идеята за ІІІ-та завинаги, обмислям тук едни неща, ама ме е страх, че ще ми се карате много, та засега ще си замълча Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт