Дюканските теми на брой летят, а килограмите се топят - 119

• 46 009
  • 922
  •   1
Отговори
# 555
Добре дошли на новичките в нашите редици и успех  Peace

А за задържането на водата, до колкото зная, колкото повече вода се пие толкова повече се отделя от организма  newsm78 нали така беше?

# 556
re-sol   за Свищов не знам, но в Търново - Пикадили и магазин Здраве до пицария Ла Скала.

Днес чета доста сте поговорили за болежки, това ме подсеща да споделя нещо интересно за себе си.
Та за пръв път заради нетърпими стомашни болки влезнах в болница на 6 години и така до 18-тата /сега съм на 32/ периодично изпадналите ми в паника родители ме водеха по болници, а бяха в паника защото кризите бяха ужасни и траеха от 2 дни до почти седмица. Както се оказа в последствие доста по силни от родилните-без да преувеличавам.
Когато започнах аз да вземам решения за себе си спрях болници, лекари, баячки и билкарки - заключението на умните глави беше "нервен стомах" каквото и да означава и аз го приех и си търпях кризите.
И така до започване на диетата - вярвате или не но болките изчезнаха newsm17. П-слаби в първите дни - днес 3м. след старта дори не мога да си спомня кога последно бях в криза.
Стана много дълго но ще добавя, че получавах кризи поне 2 пъти месечно, а ме болеше в границите на нормалното и търпимото всеки ден. Без да преувеличавам!

# 557
А за задържането на водата, до колкото зная, колкото повече вода се пие толкова повече се отделя от организма  newsm78 нали така беше?
[/quote]
Рене и аз така мисля и досега твърдо го спазвах това,пиех по 3-4 литра на ден но като намалих на 2.5-3 литра,сутрин кантара веднага пада(не съм си оправила линийката). От утре ще си пия пак много литри,сигурна съм че при всички положения това е хубаво,колкото и кантарчето да ми се двоуми.Ако греша някъде надявам се да ми кажете.

# 558
Това с водата, ако някой е спец да вземе да го обясни, то и аз много не го разбирам....защо от жегите се надуват краката и това нормално ли е?

# 559
Нищо не съм направила със сиренето, ще има втори опит - сега четох какво точно е нужно да се прави, но ме съмнява обезмасленото дали става...следва продължение...
ето нещо за водата - продължавам да търся:
http://www.bb-team.org/articles/1014

разбрах, че има много причини за задържането на вода, които за съжаление са следствие на заболявания, за това, ако смятате, че не в солта е причината за вашите отоци, задължително се консултирайте с личния си лекар

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 21:11 от Боби1973

# 560
На мен днес ми беше 3ден и резултата сутринта беше -800грама,което е супер обнадеждаващо. Mr. GreenА да питам този Хляб от трици цял ден може ли да се хапва  Blush

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 21:11 от Vania_84

# 561
Толкова глупаво съм се държала преди диетата,ехх..По цял ден не пийвах глътка вода освен кафетата а вечер като камила изпивах колкото мога а пък соленото беше ПРЯСОЛ (ако сте чували този лаф) Благодаря за материала.

# 562
  • Пловдив
На мен днес ми беше 3ден и резултата сутринта беше -800грама,което е супер обнадеждаващо. Mr. GreenА да питам този Хляб от трици цял ден може ли да се хапва  Blush

Дали ще го ядеш веднъж или на сто и веднъж пъти - ти си знаеш Wink , само трябва да прецениш количеството трици, които се падат в изяденото от теб - да не надвишават 3 с. лъжици - това е дневната доза, препоръчана от Дюкан.
Принципно е добре също приемът на трици да става до обяд...
Успех! Simple Smile

# 563
здравейтеееееее
 Hug Hug Hug
моя кантар не мърда ама не ми пука
гледам че говорите за сиренето
аз мисля че ако млякото е като това тук при мен би седвало да стане защото аз съм правила от пр.мляко 0%  кисело мляко и стана при това доста добро
и аз размери говорите аз съм смъкнала от 40 сега съм 36 и съм newsm44
УбичЪм вЪ

# 564
Сладурки...абе на мен ли ми се струва, или говорите за различни сирена? newsm78
Доколкото знам, Боби се опитва да направи сирене от прясно мляко и мая за сирене...пък другото е една благинка с извара и желатин от блога Wink...

За триците - хапвам сутрин 2 с л-ци с кисело мляко със степче, за да мога след това да хапна нещо печено с трици през деня и така ги докарвам до 3 л-ци...

# 565
аз говоря за това с маята
а искам да пусна една бомба
защо пр.мляко е ограничено при условие че кисетото се право от такова   bouquet hahaha Joy

# 566
Коте, в прясното мляко има лактоза (млечна захар) и затова е ограничено. При преработката до кисело мляко, извара или сирене тя се маха.

# 567
Здравейте,момичета и момче! Hug
Да се отчета и аз -700гр. Heart EyesМного съм щастлива,още повече,че бях в мц.
Но малко съм притеснена. SadТози път мц беше само 3дни.Предполагам,че е от диетата.На някой случвало ли му се е?
О щях да забравя.Правда Ч.Р.Д.  много щастие,здраве и много много любов!  bouquet
На всички с повод  bouquet

# 568
Прливет момичета!
ПРИЗЕМИХ СЕ И ОТИВАМ В РЕАНИМАЦИЯ.......... smile3524

# 569
izaura9 - същата работа с МЦ-то, ама аз пък се зарадвах на това "намаление" Wink (на режима съм от 21 дни)
baci , ха добре завърнала се! Hug Hug

Лека и отслабваща на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт