Юнският бебок обича да го гушка мама, за него радост по-голяма няма!

• 13 567
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
tanita_83, а в кои квартали ще има профилактика?

Джи-джи, наш Митьо има съъъъщия панталон като вашия! Мисля за есента да караме с панталони и блузки и жилетки, нещо гащеризоните с ританки не ме кефят.
Offioly, и на мен не ми харесват. За мен са си пижамки - само за спане ще слагам такива гащеризони, че Кристиан много се върти и открива.
mimchence, твоята Йоана е невероятна чаровница.  Heart Eyes
Toni,  Heart Eyes

# 121
Абе на Искрен рацете и краката в последно време са все потни и хладни при вас забелязвалили сте такова нещо или да се консултирам с ли4ната  newsm78

# 122
  • Вече в моята си приказка...
rozi_ozi, не се измъчвай, мила! Като не става с кърмене, нали има адаптирани млека, които не са лош заместител!
Ние днес няма да излизаме, поне през деня. Довечера, като си дойде мъж ми, ще се поразходим нанякъде... Ама при тази жега и вътре не е живот!
Хора, ще ме намразите, обаче пак се чудя за тези ваксини Mr. Green Embarassed! Сега пък си мисля, дали е добре да си закупя "пентаксим"-а. newsm78 Нали е за пет болести?! А от ЗК, онази, е за три мисля... Защо ми е да дърпам дявола за опашката с петвалентната ваксина, а? По-малко не е ли по-добре?!? newsm78
lina_viki, и на Калина са й все студени ръчичките, пък често и крачетата. Да, и потни! И то в най-големите жеги... newsm78

# 123
  Здравейте и от мен!
 Rozi ozi не се притеснява, само ти си неговата майка, бебо го знае това не се съмнявай. Аз като се цедя и давам с шише, но пък не ми минават такива мисли. Важното е да са живи и здрави.
  На моята принцеса ще слагаме ваксината по ЗК. За голямата ми дъщеря нямаше никакъв избор каква ваксина ще слагам, пък и доста скъпа ми се вижда тази Пентаксим. Rolling Eyes
  Ние пак сме по рекордите снощи е спала 11 часа, без да яде и без да се събуди, но за сметка на това предната вечер и вчера цял ден и беше топло и не искаше, нито да спи, нито да яде както трябва. Измъчихме се с тия жеги.

Пожелавам на всички приятен ден!

# 124
  • София
Абе на Искрен рацете и краката в последно време са все потни и хладни при вас забелязвалили сте такова нещо или да се консултирам с ли4ната  newsm78
На моя ходилата са така.  Thinking Не съм се консултирала с педиатърката.

# 125
MiRa_55 за ваксините наистина се писа много , но ли4но аз се консултирах с ли4ната и когато я попитах тя ми каза ,4е според всеобщо мнение и на неини колеги колкото по многофункционално е едно нещо то толкова е и по несигурно(не се е опитвала да ме агитира нито за едните нито за другите).Предимството на новите ваксини вклю4ва уж липсата на страни4ни ефекти но въпреки това пак не са рядкост температурите и при тях.Аз за себеси реших да заложа на сигурното(изпробваното) до колкото може да се каже така.Все пак вси4ко е строго индивидуално и е въпрос на ли4ен избор.rozi_ozi и ние постепенно минаваме на АМ по4ти на всяко ядене се дохранваме ама какво да направя( каквото зависеше от мен го направих или поне така мисля )по важното е да са нахранени и спокоини де4ицата така 4е това не те прави по лоша майка.И не си мисли 4е някой с шише в ръка ще я заблуди, 4е е мама  Hug

# 126
Лелеее колко сам Зле не  е 5,500 а 3,500 сега при последният преглед бяхме 5,500 ама това недоспиване си казва думата. Иначе живея в Галата.

# 127
Рози, другите са го казали, ама и аз - не се притеснявай за такива неща! Най-важното е да ти е живо и здраво и нахранено и да дебелее и да пълни памперсите, да го виждаш как гука и се смее и изобщо как расте щастливо дете! Hug Другото са излишни притеснения. Детенцето си знае кой е мама, няма начин да се обърка, не си ги мисли тия неща!  Hug

Лина, и на Йоана крачетата й са по-хладички от тялото й, но знам че е нормално. Ръчичките също, ама тях си ги плюнчи от време на време та затова.  Mr. Green

Джи Джи, благодаря, мила! Hug Аз пък си харесах вашите тръпчинки! Heart Eyes

Мира, и аз съм още в чуденка, докато все още имам време. newsm78 Това с дявола от една страна е вярно, ама пък от друга, ако не дай си боже детенце прихване нещо, дето не е включено в тази ваксина по ЗК, после ще съжалявам, че не съм взела Пентаксима, или пък че са ми се досвидяли парите. Naughty Аз повече клоня към Пентаксима, щом е по-нова, значи е подобрена, страничните ефекти зависят от всяко бебче и неговата имунна система, при някои ги има, при други - няма. Гаранция няма никаква. Thinking

Даниелче, браво на хубавата Елена! Откога си мечтая и Йоана така да спи, обаче все още не привиква. Tired Снощи например я къпахме в 11:30, яде към полунощ и заспа, при което аз доволно потривам ръце, че ще спя до сутринта, ама нейсе.. Събуди се точно след 3 часа освирепяла гладна. Crazy  И тъй, засега оставаме тя в групата на събуждащите се през нощта, а пък аз в групата на недоспалите. Laughing

Тирамису, маце, тъкмо щях да пиша ЛЕЛЕ как го роди това бебе, и гледам че си се поправила. Mr. Green

# 128
Много благодаря на всички за отговорите вече започвам да се примирявам то и без това нямам друг избор Rolling Eyes Ние минахме на НАН НА защото каката имаше алергия към белтъка вашите с какво се хранят освен кърма Party

# 129
  • София
Алекс все още е изцяло на кърма. Вода не пие даже.
Рози Дияна също беше на НАН, добре си наддаваше.

На Алекс му сложиха Пентаксим. Педито ме запозна и с двете ваксини.
Алекс от Пентаксима вдигна на следващият ден 37,в и това беше единствената реакция от ваксината.

# 130
И ние се дохранваме с НАН 1  Simple Smile  за сега проблеми няма,добре му понася и вси4ко си изяжда  Grinning

# 131
  • Miami
Привет  Grinning

И на Жорето крачетата и ръчичките са като потни и по-хладни.

Колкото за ваксините - имам чувството, че ако не бяха толкова скъпи(е, за някой може и да не са, за мен също са скъпички) или безплатни щяха доста по-масово да се използват и нямаше да има чак такива дилеми ЗА и ПРОТИВ.  Да не се засегне някой,  това е моето мнение  Peace

# 132
  • Пловдив/София
Здрасти.

И нашата Йоана от вчера е само на АМ,еми не стана с кърменето,много ми беше гадно,кви ли не опити правих,ама тва е.
Радвам се ,че детенцето е сито и не плаче,наддава си добре и е здравичко.По-важно за мен няма  Peace .
 rozi_ozi и аз минах през тоя етап,много ми беше криво и сега м Sadи е ама ще го превъзмогна .

И тука в Пловдив е страшна жега,направооооо кошмар. Йоана не може да спи милата и днес съм й пуснала климатика на 29 градуса и да духа нагоре. Този от другата стая е много далече и не достига до нейната и затова днес пуснах и при нея
Кажете вие пускате ли при бебоците климатик?  newsm78 .

За ваксините - аз реших да слагаме Пентаксим.

Йоана вече е доста активна,така се заглежда по играчките милата ми звездичка,и пуска едни усмивки - разтапя ни  Heart Eyes .
АМ ни е Friso HA .

Айде поздрави на всички  Hug

# 133
  • Вече в моята си приказка...
Колкото за ваксините - имам чувството, че ако не бяха толкова скъпи(е, за някой може и да не са, за мен също са скъпички) или безплатни щяха доста по-масово да се използват и нямаше да има чак такива дилеми ЗА и ПРОТИВ.  Да не се засегне някой,  това е моето мнение  Peace

Кори, скъпи са, да! И за мен са безбожно скъпи, но не там е въпроса! И не се притеснявам от временното неразположение на бебчето след слагането на поредната ваксина, като малко по-висока температура или пък зачервен участък. По-скоро ме притесняват проблемите, които биха се появили във времето, с израстването на детето! Иначе ще се опитам да отделя 180 лв. от бюджета за тази ваксина, по-скоро ме е страх да не навредя на дъщеря си закупувайки я! Точно затова ми се искаше тези ваксини да бъдат по желание на родителите, защото аз със сигурност нямаше да слагам - нито по ЗК, нито купена от мен...!!! Peace
И още нещо, със сигурност дори пентаксима да беше безплатен, дилемата ми щеше отново да си я има - да слагам ли ваксина или да не слагам!!! Ей за това се чудя... Имам още малко време до септември. Ще се консултирам поне с още един педиатър пък тогава ще реша дали да олекне джоба ми със 180 лв.

# 134
Алекс все още е изцяло на кърма. Вода не пие даже.
Рози Дияна също беше на НАН, добре си наддаваше.

Голямата ми дъщеря също се казва Дияна Laughing и тя беше на НАН но направи алергия и сега за това уж се презастраховаме с НА но не се знае дай боже да нямаме пак такива проблеми  Praynig. За ваксината и аз съм съгласна че е доста скъпичка но нашата педи каза че била по добра и ми я препоръча а тя ни е приятелка и се надявам наистина да е за добро newsm78

Общи условия

Активация на акаунт