Юнският бебок обича да го гушка мама, за него радост по-голяма няма!

• 13 494
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ Simple Smile ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ   bouquet  Hug

# 106
эдравеите от мен и руми.сега по темите слагаме ваксини по эдравната каса много мислих и в крайна сметка се спрях на тях,эа памперсите сме с 3та active baby,първия месец  качихме 1кило а эа следващите 20дни 450гр.педито каэа че не е много но не е и малко,а ние сме доста элояди,на фриэолак сме и с триста эора иэяждаме по 90мл,много се притеснявам с това ядене но явно се наяжда с по малко.на консултациа сме чак на 30ти,та эа месец и 20дни бяхме 4550.ами това е от нас,честито и весел праэник на всички именици  newsm51.и много целувки на бебчовците Hug

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 22:58 от agi2008

# 107
Ето ни и нас! Mr. Green Тъкмо се върнахме от разходка, излязохме след 8 часа, то иначе не се дишаше.. #Cussing out Какви са тия жеги, какво е това чудо.. ooooh!
И аз да честитя малко със закъснение именния ден на всички Марии!  bouquet Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани!
Моето майче се казва Мария, и днес се отнесохме в приготовления, че й дойдоха малко гости. Simple Smile

Отивам да хапна преди да се събуди мойто слийпинг бютенце. Mr. Green Heart Eyes

# 108
Здравейте ,нямам думи адска жега еееееее  #Cussing out   #Cussing out
Мен днес ве4ерта като ми стана лошо и ме хвана и едно разстройство Sad и сега ядох препе4ена филиика но пак ми е лошо ,само да не заразя малкия.Някоя от вас знае ли какво мога да пия за да се пооправя малко  ......Мн ме боли стомаха горе под гърдите
уф опаках ви се ,ще се оправя ама е мн неприятно и мн ме е страх да не заразя децата  Cry

Ние ще се местим в нова квартира и от утре започваме голям ремонттттт  ooooh!,4е за две седмици трябва да приклю4им.Така 4е тия дни яко ми пуши главата Simple Smile
Лека ве4ер на всички и да спте спокойноооооо ,че тия жеги ни измарят много ,че и др седмица ще е така -АД !!!

# 109
  • София
И у нас е ад, в детската не се дишаше следобеда. Алекс мрънка и не спи.
Мъж ми се прибра от работа и рече да излизаме. Връчих му двете деца, а аз пошетах малко. Мъж ми се прибра мрънкайки, Алекс не бил спал навън. Заспа на прага на външната врата.
До сега готвих в кухнята, съдове мин... вир вода съм.
Чудя се Алекс да го будя ли за бяна и ядене.

# 110
И във Варна е ужасна жега. Въобще не сме излизали днес. Седим си вкъщи на прохладно. Съвестно ми е, че държа детенцето вкъщи, ама то в това време, по-голямо престъпление ми се вижда да я изкарам. И като си представя, че всяка година ще става все по-горещо... Направо не знам Rolling Eyes

Аз ей сега я измих малката и я приспах. Баща й пак е на работа, като на всеки празник #Cussing out и аз пак съм сама Sad

# 111
И моя Петун спи, баща му е нощна, аз вместо да лягам стоя на компа. Снощи спа от 21.30 до 4 , 15 не пробудно та и тая вечер си мисля дано да спинка пак толкова. Утре ще ходя на мама нагости кеф ... за 2 дни, но нищо следващия пътще е  за по вече.Голяма жега е как ще спя не зная , явно на малчо не му е толкова жега защото си спинка сладко на мама ревльото. Инъче и той суче юмрук и плюе биба, само ако много му се спи я суче , но аз май му я натискам лекичко в устата. Лека нощ.

# 112
  • И аз не знам къде...
То и в Стара Загора е ужасно горещо  Shocked! Няма въздух за дишане. А за утре го дават още по-горещо  Shocked! Кошмар! Ние излизахме и сутринта още в 8 часа и вечерта към 18.00. Ми дребчо си иска разходката! Вашите бебчета страх ли ги е от тъмното? Моя мъж все още е ужасно страхлив  Mr. Green! Като се стъмни и започва да плаче. Само ако го гушкам мълчи и се кокори страхливо   Wink! Малък пъзльо си имам  Mr. Green!
А днес се опитах да отида на църква с него. Влязохме, а то пълно с хора и задушно. Дребния се огледа, огледа и както си чакам на опашката да запаля свещички, хората взеха да говорят "Ох това миличкото", "Ох какъв е мъничък. Сигурно му е горещо" и като го поглеждам, той подложил устничката за рев. Докато се опитвах да успокоя и излезна малееееееее какъв писък нададе  Crazy! И аз бързо излетях от църквата. После пак отидох, но баща ми го гледа отвън  Peace!

# 113
и моя мъж е на работа както винаги Sad
оле какво ще правим утре щом ще е още по огрещо не ми се  мисли........и не ми се ляга 4е и сега  жега вкъщи
дари и моят е голям пъзльоооооооо мн го е страх,не само от тъмното Simple Smile ами и като го къпяяяяяяяя Simple Smile абе ужас Simple Smile

# 114
Здравейте на всички мамчета  Hugаз от както родих сам влизала в форума един единствен път ние сме с ужасни колики обаче от няколко дена сме по добре  Joyтака че днеска намерих време. НиШто обаче не съм чела май няма и да мога обаче още в началото прочетох че малта има проблеми с запек ние имахме проблеми с разстройство  #Crazyдоки каза че хипа който давах е много мазен един анти алергичен има feat 27 така че пробвай с по мазна добавка ако не кърмиш разбира се
чао за сега това е   аааааааааааа и можели да ме пишете и мен на парва страница дъщеря ми се казва Йоханна и се роди на 16 уни 5,500 кг и 51см терминът ми беше на 16 уни

# 115
Tiramisu75, Честита ти принцеса  bouquet
Сериозно ли се роди 5500г малката. Браво на момата - отгледано бебе Hug
Ти къде във Варна живееш?

# 116
Брей Тирамису -голямамома бе Simple Smile браво да е жива и здрава Simple Smile

# 117
Здравейте и от нас днес ми е много криво вече сме само на АМ и ми е гадно  Cry  Cry Cry . Все едо че някой ми е взел детето сега за нея всеки който държи шишето е МАМА много ми е кофти цяла нощ плаках и не спах а тя добре нахранена си поспа блаженно .  Пожелавам на всички кърмещи мами да не изпитват това чувство скоро Praynig . Оплаках ви се а сега отивам да преварявам повечко вода че ще ми трябва #Cussing out #2gunfire

# 118
  • София
Жега, жега, обаче пак я предпочитам пред зимата. Как искам да е вечно лятоооо. Ние сложихме климатик и сега съм доволна, въпреки че бях твърдо против - не ми се даваха пари и за това, но поне сега не съжалявам.

Беба излезе сега с татко си на разходка - аз мислех, че днес е на работа, даже съм поканила една колежка да ми дойде на гости, а той пък не бил. Ама нищо де - тъкмо ще ми помага днес с детито.

Хайде лесно да изкараме деня.

# 119
  • София
Рози успокой се мила   bouquet
Дияна успях да я кърмя едва 5 месеца.
С Алекс имах доста проблеми. Направих мастит. Той не можеше да се храни нормално от тази гърда, почти не ядеше де. След операцията ме болеше главата от рев "не мога да храня детето си".
Важното е децата да са живи и здрави. Всичко останало... няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт