Юнският бебок обича да го гушка мама, за него радост по-голяма няма!

• 13 484
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  Добро утро!

Честито на всички, които празнуват имен ден днес! Много здраве, щастие и късмет!   bouquet

Днес ще се оттдам на почивка. Утре ще чакам моята голяма дъщеря да се върне. Беше при майка ми в Кърджали и от месец и половина не съм я виждала. Нямам търпение да я гушкам.
  Елито напоследък започна да заспива в столчето за кола като сме в къщи и спи по-дълго, иначе трябва да я разнасям на ръце. Може би и харесва да е по-свита, а и от време на време сама се залюшква.

# 91
  • София
Sleeping beauty и шезлонга ми е на chicco Laughing, но не съм го избирала аз, подарък ми е от няколко колежки. Аз лично съм много доволна, но наистина е хлътнал, но за мен това си е предимство, защото мойто шило така се върти. Така не може да падне. Иначе на него пише, че  е ергономичен, така че не би трябвало да има пробле за бебето. За другите шезлонги не знам, не съм се заглеждала за това

Честито на всички именнички, то и аз въртя перални, ама то това не се брои Laughing

# 92
... реших да се заредя добре и купих два кашона с по 216 (!!) памперса!  Crazy Сега сме едва на половината на първия.  ooooh! .
  hahaha hahaha hahaha
Ххехехе Трънче, ти направо изби рибата!!! 216 - ОК, ама ДВА кашона  Joy Той и моя дрисльо не може чак толкоз да изконсумира...
Мен ми писна да се занимавам с малките пакети от по 30-35 памперса, и днес взех на Либеро  3-ка (5-8кг) голям 88 памперса (Трънче, тук тези са едни от най-големите разфасофки, няма грандоманщина като в американските магазини явно) Дано са ни добре!

Джи-джи, наш Митьо има съъъъщия панталон като вашия! Мисля за есента да караме с панталони и блузки и жилетки, нещо гащеризоните с ританки не ме кефят.
К'во друго... Абе то и стези пишлета голяма дискусия излезе...  ooooh! Явно трябва да се търси отново златната среда... Ще му го поотварям лееекинко от време на време, пък ако видя червено или друг проблем, тогава ще действаме със смрадлика (примерно) за почистване  Peace

Отивам да дочета!
Абе тези жеги направо ще ни уморят дечицата! Явно всички са нервни... нашия снощи близо 2 часа се опитва да заспи, то не бе сучене, смукане на юмруци, киснене... ма поне като заспа, спа 5 часа и половина Simple Smile
Поздрави!

# 93
Здравейте,   bouquet
Признавам си без бой,че съм прочела преди дни само първа страничка и сега се включвам набързо
Мег, Благодарим  Heart Eyes цунки на красавицата   bouquet нас ни е срам да си поискаме мома, че сме малко малки  Embarassed

Да са живи и здрави именниците   bouquet

вчера моите митковци имаха гостенин (приятел на големия, който от няколко години живее в канада, и си идва веднъж на 2), казвам, че те имаха, а не всички, т.к. само за мен нямаше подарък  Cry Мишката се сдоби с обувчици, суперско синичко мекичко одеалце и дрешки. Снощи ги завъртях с пералнята и днес вече ги подносихме  Mr. Green
Ходихме на вечеря и Митето се държа като голям мъж, за разлика от останалите деца, които бяха там  Laughing Днес ходих с него да оставя един проект, а след това да се почерпим за добре свършената работа, добре, че го бях взела с мен (то и няма на кого да го оставя де, нали сме си мама, тати и аз) та първо викат Елате по-късно, а аз Ние ще чакаме и си сядам на едно столче, а Митето го паркирам пред мен на земята и чак тогава видяха кошницата и минахме, що годе бързо час и половина... Тук си почива блажено след добре свършената работа

хубав ден на всички и спокойни бебоци  Heart Eyes

# 94
  • София
Мдам, жегата много ги мори бебоците. Алекс е същият, спи му се, но няма заспиване.
Количката ми е голяма не мога да я изкарам на балкона. Но съм я бутнала плътно до балконската врата. Мога да изкарам люлката на балкона, но не знам на Алекс дали ще му е гот да спи там.

За памперсите... Алекс все още е на 2ка. Едвам преполових един пакет от 98броя на Памперс. Все се чудя дали да не му купя 3ка. Мъж ми вика "тея са му добре".

# 95
Здравейте!
Честито на именниците!
И ние сме на 2-ка памперс.AnMary и аз така си мислех да вземем 3-ката,ама моя каза,че сме си добре все още Simple Smile
Тези жеги наистина са много неприятни...
Вчера Борислава заспа в 21.30 часа и се събуди час в 6 сутринта Shocked После яде и заспа веднага и се събуди в 10 часа.Много се зарадвах,че се наспах,обаче.......като се събуди изпадна в истеричен рев около 30 минути.Много се притесних Sad Мислих на педиатърката да се обаждам даже...Детето си беше нахранено и чисто и не си обясних този внезапен плач.Сега спи!

# 96
  • София

като именничка днес да почерпя с любимия си коктейл Simple Smile

# 97
  • Вече в моята си приказка...
Честит празник на именичките днес!

# 98
Благодарим за поздравленията, момичета!   bouquet
Като именничка днес да ви почерпя и аз  Sunglasses.

За разхлаждане моля  Wink

И разбира се - нещичко за подслаждане  Mr. Green

Хубав ден, момичета!  Heart Eyes

# 99
Привет, момичета  Hug

Честито на всички именички   bouquet

И Марти се побърква от жегата. Снощи като се събуди в 21,30 за къпане и хранене и няма заспиване до 2,30  ooooh! То не бяха колики, после папане, после акане и най-накрая нервничене, което аз си обяснявам само с горещината. Иначе заспи ли, няма проблем, нощем откарва по 5 часа, че понякога и повече  Mr. Green Днес през деня съм решила да я държа максимално будна, за да спи добре тази нощ  Peace

А сега да ви се оплача  Sad От 25.08 до 12.09 ще има профилактика на топлата вода в нашия квартал  ooooh! Направо съм се видяла в чудо как ще се оправяме почти 3 седмици  Sad

Айде от нас чао и целувки   bouquet

# 100
  • Вече в моята си приказка...
tanita_83, и аз със страх очаквам тази профилактика. Все още не се знае датата, но няма да ни пропуснат и тази година. Какво поливане ни очаква... ooooh!

# 101
Вери   bouquet за темата.
Честито на всички именици. smile3525
Ние профилактика нямаме от няколко години.Иначе в тия жеги без топла вода си е направо кошмар.Андрей го обливам с вода под чешмата няколко пъти на ден.
Да ви се оплача,в понеделник най после ходих на гинеколог и резултата е 15мм. миомен възел и доста голяма матка.А аз се чудя що не ми се прибра корема като минали път.
Приятен и без бебешки рев ден.

# 102
  • И аз не знам къде...
Честито на всички именички   bouquet!

Моя човек се нахрани в 13.30 и като заспа ...... още спи! Такова чудо не се беше случвало скоро  newsm78! Аз нали си нямам късмет обаче не можах да легна, защото чаках да дойдат да ми ремонтират климатика. От 12.00 часа ги чакам, а дойдоха в 15.30. Ама поне го оправиха и си тръгнаха. Ама всики майстори еднакви, бе  Crazy! Ходят с обувките и хич не им дреме  #Cussing out! Избърсах подовете след тях и като се събуди малчо  ще пускам и прахосмукачка. То днес не се чисти ама какво да правя  Crazy!

# 103
ЧЕСТИТО и от мен на именничките  bouquet! ДА ви е живо и здраво името и да се споменава само по хубави поводи Hug.

Тони, ама разбира се, че ти се радваме на дългите постове. Аз хич не съм по тез работи. Прочитам всичко и каквото съм запомнила, отговарям Mr. Green.
Между другото, и аз вкъщи само легнала кърмя. То седнала вече си е наказание за гърба и ръцете ми Tired.

# 104
  • Miami
Привет майчета-зайчета  Grinning

Честит празник на всичик именици   bouquet Да сте живи и здрави и много щастливи   bouquet
Мама и тя е Мария и ходихме да се черпим на сладкарница "Неделя", бебчо си спа през цялото време  Heart Eyes

Жорето вчера като заспа в 22 се събуди чак в 6  Shocked Обаче аз пак ставах в 4 да се цедя, че щях да се пръсна  ooooh! Но друго си е като спи човек до 6. Тази сутрин ставам една весела, засмяна... Моя мъж ми вика: "Голяма си бъбрица, явно бебето е спало цяла нощ"  Mr. Green Инъче сутрин съм винаги заспала, когато той тръгва за работа, а тази сутрин и кафе му направих даже  Laughing

daniela nikolova и нашето момче се научи да спи в кошницата и дори сега докато пиша е в нея до краката ми и само да се размърда го побутвам. Инъче го слагам на паркета или теракота и той като ритка с крачета и се люлее сам  Mr. Green Много съм доволна от този кош!

Много хубави всички бебоци, пу-пу  Hug

И друго щях да пиша, ама забравих  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт