Т о н и, какво е това което питаш наоследък - докога могат да се кърмят бебетата в легнало положение - докога бебетата се държат на ръце в легнало положение, или докога можете сда се кърмите и двамата лежейки на леглото. Ако е второто - до 2 г и 4 месеца, със сигурност.
Ние сложихме в петък сутринта първата Пентаксим - не знам дали е странична реакция, но оттогава Йоана не е акала 2 дни, не яде много и малко повече спи. Може би неакането идва от неяденето, но и пикането не е много, някой път имам чувството че за 3-4 часа памперсът е напълно сух и не го и сменям. Дано да е от ваксината и да се оправи утре вдруги ден, но пък използвам възможността да позаредя камерата с изцедена кърма, пък и тъкмо да не ми се занемари млекопроизводството.
Бяхме на море 1 месец, през всички хубави дни бяхме на плажа цялото семейство - Йоана спеше в количката под чадъра, чак и с одеяла завита, бая духаше, но й се броят за бани, сори.

И друго щях да казвам ама... какво беше... а уж с бременността щяха да изчезнат и белите петна...