Юнският бебок обича да го гушка мама, за него радост по-голяма няма!

• 13 588
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, едва изчетох всичко...

Т о н и,
какво е това което питаш наоследък - докога могат да се кърмят бебетата в легнало положение - докога бебетата се държат на ръце в легнало положение, или докога можете сда се кърмите и двамата лежейки на леглото. Ако е второто - до 2 г и 4 месеца, със сигурност.

Ние сложихме в петък сутринта първата Пентаксим - не знам дали е странична реакция, но оттогава Йоана не е акала 2 дни, не яде много и малко повече спи. Може би неакането идва от неяденето, но и пикането не е много, някой път имам чувството че за 3-4 часа памперсът е напълно сух и не го и сменям. Дано да е от ваксината и да се оправи утре вдруги ден, но пък използвам възможността да позаредя камерата с изцедена кърма, пък и тъкмо да не ми се занемари млекопроизводството.

Бяхме на море 1 месец, през всички хубави дни бяхме на плажа цялото семейство - Йоана спеше в количката под чадъра, чак и с одеяла завита, бая духаше, но й се броят за бани, сори.  Crossing Arms Виж, бройката каква е, вече не знам... Хората казват че е тъмничка, ама ще излезе тен това, не ген.

И друго щях да казвам ама... какво беше... а уж с бременността щяха да изчезнат и белите петна...

# 181
  • Miami
За секса да се изкажа и аз  Mr. Green Ние правихме още преди месец, но наистина не се чувствах комфортно и си ме понаболяваха шевовете. Ама аз кво искам, че то от там цяло бебе три кила излезе  Wink Още не сме повторили,  но мисля скоро да пробваме пак  Heart Eyes

# 182
А сега да ви се оплача  Sad От 25.08 до 12.09 ще има профилактика на топлата вода в нашия квартал  ooooh! Направо съм се видяла в чудо как ще се оправяме почти 3 седмици  Sad

Ако все още е жега, може да пробвате със слънчева вода  Peace Ние и сега така къпем Катето  Wink

Честито на всички Марии!!! Живи и здрави!!!

Ние през уикенда наваксвахме с разходките, но сега се залавям да ви изчета от петък, след като приспах малката бебонка!

# 183
Т о н и, какво е това което питаш наоследък - докога могат да се кърмят бебетата в легнало положение - докога бебетата се държат на ръце в легнало положение, или докога можете сда се кърмите и двамата лежейки на леглото. Ако е второто - до 2 г и 4 месеца, със сигурност.
за второто питах и точно това исках да чуя  newsm44
валя  Hug

за разстройство да споделя, че на мен често пъти ми помагат 2-3 настъргани моркова изядени наведнъж..
също ориз, оризова вода, картофи, препечени филии ...
и вода, за да не се обезводни човек

буболина - аз бих се консултирала с лекар
дълго ми се вижда това 70дни за лохии  Rolling Eyes

танита - недей наистина разчита прекалено на кърменето, че човек никога не знае Wink да не станеш бързо бързо мама за втори път Simple Smile освен ако не е по план де Simple Smile

уф, и нещо друго имаше, но какво ли беше  ooooh! и утре е ден
лека да е нощта, момичета  Hug

# 184
Ех, момичета, вие съвсем ме отказахте с този Кекс. Ми аз още не смея, пък сега още повече се разколебах. То и в тази жега - кусур ми още физически усилия да трябва да полагам. Като се поразхлади може да се пробваме Rolling Eyes. Аз май съм чувала за следродилна сухост на влагалището, ама не съм сигурна колко време продължава. Някой може ли да сподели newsm78

# 185
ГАли точно такова усещам,сухота на влагалището и явно затове ме боли,защото ме боли от страаната от която нямам шевовве...мн странно ,ама си боли ...

# 186
Здравейте,  bouquet
първо да кажа, че сега изчетох всичко и да направя опит да се включа по темичките (пиша всичко това от обяд  Embarassed) Съжалявам, че стана дългичко, но не съм се включвала отдавна  Embarassed

Чушливо Люте, сега прочетох какъв голям мъж имаш  Hug да ти е жив и здрав  Heart Eyes Честита годишнина   bouquet
моето Мите за 19 дни беше качило 1 кг (20ден-3900, 39ден-4900)и сега милото се мъча да му ограничавам храната, с една идея му разреждам аптамила, така каза педиатърката му, а не сме надвишавали по принцип 800мл на ден  Thinking

залъгалката я въведох много трудно! В родилно беше свикнал на онези грозни биберони за теленца и като се прибрахме - ядец! - не ще и не ще нито силиконовата, нито каучуковата на Нук! Баща му по спешност ходи до аптеката, т.к. педиатърката му обясни, че имала и друг такъв случай и да иска биберон без дупка за теленце  Embarassed, е излагахме се известно време така, но аз като си постъпих на краката излязохме на разходка и му намерих приличен - марсиански - на Nuby  Wink

Лапа си юмручето когато е гладен, с маниер изхвърля бибата далече в креватчето.

По принцип заспива сам в креватчето - с биба през деня, но не винаги, а вечер - без. Баща му от известно време разваля дисциплината - застава до креватчето и започва да го клатушка, да заспивал по-бързо, а то детето си приказва врели-некипели и му се хили... Научи го на още един вреден навик - слага го в нашето легло, за да не се надига и да го поглежда...

За пампите - на Памперс - двойката - има още половин пакет, а вчера взехме тройка, че нещо взеха да му стягат.

Sleeping Beauty, в сряда съм на преглед и ще стане ясно какво точно ще ме правят  ooooh! Успех ти желая с намирането на количка. цунки на съкровището  Heart Eyes

pagadino, стискам палци всичко при теб да се оправи бързо  Praynig

panterkata66, дано да приключите бързо ремонта

bubolina06, за кървенето - не посети ли гинеколога си на 40 ден след раждането за профилактичен преглед? На мен ми спира, почва...едно никакво и след прегледа се оказа, че имам плацентарен полип. Сега пия 2х1 Примолут Нор 5 и в сряда съм на преглед, да го видим там ли е още или ще ме чистят...

За секса - нямам желание нещо, още ме болят шевовете, а и моя се чувства толкова много виновен, за тежкото ми раждане, че и дума не обелва  Stop

За ваксината - Пентаксим - на 11.09. ще слагаме първата. дано мине безпроблемно  Praynig

Лека вечер на всички Heart Eyes

# 187
Привет отнново!
Айде и аз да ви почерпя,че Борислава става на 2 месеца Hug

Нали ви казах,че днес бяхме на сватба.Много весло беше,но се наложи,аз да тръгна рано заради бебка (бяхме я оставили на майка ми)и сега с Борислава сме сами.Чакаме тати да се прибере,а кой знае как се е почерпил с приятелите... #Crazy Crazy
Малката заспа.
rallii и при нас през деня бибата ни върши голяма работа!
Чушливо Люте браво за големия мъж!Да ти е жив и здрав Hug
Някой беше питал за климатик ама не се сещам кой newsm78 Ние си го пускаме в стаята и отваряме стаите за да се охлади навсякъде така,че да не духа на детето.То иначе не се живее с тия жеги... Shocked
И ние вече си правим секс.Не ме боли,но и аз чувствам сухота Rolling Eyes Ще я видим тази работа Wink
На 19 ще ходим при педиатърката.Вече нямам търпение.Искам да видя колко е наддала Борислава,защото се притеснявам дали и стига кърмата newsm78

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 00:55 от MISHAa

# 188
Рали стискам палци да няма кюретаж ,пиши след прегледа  Peace
и на мен ми се ходи нА сватба  Mr. Green

Честита месечинка на Бориславка сладуранкааа Simple Smile

# 189
  • София
И Алекс е с памперс 2ка, но гледам, че му стяга на краката. Казах на мъж ми утре да купи 3ка. А имам 1/2 пакет памперси (98бр е пакета).

# 190
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

Да почерпя  и аз  party023 (нямам време да ровя за по-хубава тортичка), че ставаме на два месеца  Grinning

Честито на Борислава на MISHAa   bouquet  както и на всички празнуващи бебчета.

За сухотата във влагалището - ами продават се овлажнители  Peace На мен моята гинеколожка ми изписа един Gleitgelen, но то има и други видове  Simple Smile

# 191
Да, и аз се разтърсих за сухотата във влагалището и открих, че се дължало на недостиг на естроген, който изпитва в послеродовия период организмът на жената, в този случай е желателно да използва изкуствени овлажнители. Peace

Ама колко продължава, някой знае ли  newsm78

# 192
Ех, момичета, вие съвсем ме отказахте с този Кекс. Ми аз още не смея, пък сега още повече се разколебах. То и в тази жега - кусур ми още физически усилия да трябва да полагам. Като се поразхлади може да се пробваме Rolling Eyes.

Joy  Joy  Joy

И аз така!!!

За секса - нямам желание нещо, още ме болят шевовете, а и моя се чувства толкова много виновен, за тежкото ми раждане, че и дума не обелва  Stop

Да, ама моя това въобще но го притеснява това, безсрамника.  Joy Иди му обяснявай. Нали ви разправях, че и за второ ми говори. Затова и е заточен далеч от нас сега. Joy

Стига толкова, че ми се дояде кекс, а пък със стомаха още не съм се справила напълно. Само да кажа, че брашно+фанта=ВНЛ!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Кой го каза това не помня, Вери ти ли беше? Хиляди целувки на коктейл майстора, е гадно си е вярно, ама и другото не е приятно. Днес да чукна на дърво сякаш съм по-добре /пу-пу/, само още ракиите ме държат Пантерке, айде да си правим компания поне, така се чувствам като стар алкохолик!!! А кръвното ми не е ниско, чудя се да не ми е паднал още хемоглобина, но за лекари не ми се мисли...

# 193
ей, хора, не мога да не споделя с вас  Blush
една от трите ми най-добри приятелки, с които сме заедно от училище още, днес сутринта роди близнаци, момченца  newsm44 newsm44 newsm44
тя ми е като сестричка и просто такава радост ме е обзела  newsm68
а вчера пък една друга много любима дружка роди момиченце и въобще вчера и днес са ми много щастливи дни!

# 194
Инче, явно е от жегата ,и моето кръвно е добре и хемоглобина също ,нооо главата се мотаеее  newsm78

Оф моя ребосък днес иска само на ръ4и4ки  Whistling
Тони браво мн хубаво Simple Smile да са живи и здравиииии   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт