Юнският бебок обича да го гушка мама, за него радост по-голяма няма!

• 13 603
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Честити месечинки на всички празнуващи бебончета! Много късмет, радост, весели и щастливи мигове!

T o n i, да са им живи и здрави рожбите, а за теб все така щастливи да бъдат дните!  Peace

Ние ходихме на консултация, за 1 месец Деяна е наддала 1050 гр и е пораснала с 4 см, което много ме радва, защото засега върви като по учебник (аз се моля  да няма рязко наддаване, защото смятам, че то вреди на детето).  Hug Heart Eyes

Желая на всички ви хубава и усмихната седмица!   bouquet

P.S. abv, виждам те горе на балкончето, драсни някой ред как сте вие с малчо!  Hug

# 196
Здравейте и от мен Party

Днес Пепо доста си поспива. Направо невероятно Thinking
За Кекса ( Crazy) да кажа и аз. Преди няколко дена най-накрая се реших да ощастливя мъжо, не беше лошо да ви кажа честно. Обаче за сухотата и аз потвърждавам.  Ама нещо много рядко ме завладява желанието...

Тони, да са им живи и здрави бебчетата на твоите приятелки.  bouquet

# 197
  • И аз не знам къде...
И аз да почерпя, че днес пораствам с още една годинка Христова възраст направих, а малчо става на 3 месеца  Laughing!

party023 beer3 Drunk

Наздраве!

Честито на всички порастващи бебчета   bouquet!

П.П. Инче, майка ми е коктейл майстора   chef bowuu!

# 198
Здравейте и от нас, честито на всички, които днес празнуват месечинка baloni

Ние с Крис сме добре, но не успявам да пиша често, даже на моменти ви се възхищавам момичета колко организирани сте, за да можете да пускате и мнения тук,  и да ходите на разходки, и  да домакинствате, и да обръщате внимание на мъжете си, и да ходите на екскурзии и т.н.
Моето мишле ми остава време само да пусна компа сутрин и след това цял ден не мога да седна да прочета какво пишете, пък какво остава да напиша и някое мнение. Сега обаче освен, че маристута ме призова, мога да драсна някой ред, защото майка ми е тук.

Както казах добре сме, но Кристиян много трудно заспива , т.е той досега никога не е заспивал сам, само на ръце и с гушкане, а това си е доста трудоемко. Не иска да стои нито в кенгуру, нито да се люлее в люлка, нито да легне в количка (купуването на кош за новородено се оказа напразна инвестиция). Това е и причината да не можем да излезем навън, но вече се примирих и се отказах да опитвам. Нека детето да поотрастне и ще започне и навън да му харесва, засега обаче разходките са ни на балкона  Crazy

Имам направление за ортопед, но не знам къде да отида, моля споделете впечатления, защото мисля, че повечето от вас вече бяха.

Толкова от нас, че дойде часът за хапване и малкият ми оперен певец пак започна да се проявява.

# 199
  • София
Явно не съм само аз сбърканата, за секса става дума. А и нещо желанието ми никакво го няма.

abv аз още не съм водила Алекс на ортопед. Разбрах се с педиатърката да мина за направление. Мисля да го водя при Алексиев в Горна Баня.

# 200
Здравейте, момичета  Hug

Честити месечинки на всички бебоци   bouquet

dari75newsm59, да си жива и здрава и бебчо все повече да те радва   bouquet

точно такова усещам,сухота на влагалището и явно затове ме боли,защото ме боли от страаната от която нямам шевовве...мн странно ,ама си боли ...

Същата работа и при мен - боли от страната, където нямам шевове. Докторът ме предупреди, че може да има нещо такова и ми препоръча да ползваме лубрикант  Peace

Леле, Марти колко беше нервна снощи  ooooh! От жегата изобщо не успя да заспи до 2 часа, направо луднах. Добре че поне после пак направи 2 пъти по 5 часа сън, че да си почина и аз  Peace И по този повод се сетих да ви питам... Вие как обличате бебчовците си в тези жеги, когато спят? И колко градуса е температурата в стаята? Ние нямаме климатик и сега в големите горещини понякога стига дори 28 градуса  #Crazy А под 25 не е падала, няма как да охлаждаме. И вече я оставям да спинка с къс ръкав през нощта, иначе много мрънка и плаче  Confused

ryan, мерси за информацията   bouquet И на мен ми направи много добро впечатление, но се радвам, че го потвърждаваш  Hug

Лек ден и целувки   bouquet

# 201
Дари, Честит Рожден Ден!!!  Много, много щастие и здраве занапред!!!

newsm67  Party Time

Целувки на бонбончето ти за 3-тата му месечинка!!!

И на майка ти специално!    bouquet

# 202
  • София
Честит празник Дари! Днес юбилейно на 3-ка празнувате Simple Smile

В Горна Баня не работят с направления. Тъпо, но факт.

Нощем наша беба спи с тънко боди с дълъг ръкав и по голи кълки. На отворено спим. Комай цяла нощ е отвита - всеки път завивам щом я погледна, а при нас нощем е прохладно смея да кажа, аз съм с олекотена завивка, но нека се калява - да не е като мен зиморничава.

Днес сме като по учебник и ние - яде на 3 часа, после около час кикот и бърборане и след това си заспива. Забелязвам, че когато не излиза сутрин, цялия ден си влиза в такъв някакъв режим, но ако е била на разходка следобедите са ни много трудни - кокорене, по-нервна е, по начесто яде. Странно ми е, че е така, но мисля че е точно заради излизането. И понеже свеки сега не идва ще я извеждам само следобед/вечер.

# 203
Здравейте  Simple Smile

Днес Кристиан спи  Simple Smile, събужда се само за хранене. Много е топло, чудя се как спи на тези температури. През деня е с бодита с къс ръкав или по-често с боди тип потниче. През нощта е с боди с къс ръкав и постоянно се открива.

marvele, и аз извеждам Криско късния следобед, понеже ние с него спим до към 10.30-11.00 ч. Прибираме се за къпане, после хранене и започва дъъългото приспиване  Crazy

tanita_83, както са ти писали marvele и ryan, раждах при д-р Цанов.  Simple Smile Накратко мога да кажа, че съм изключително доволна, вниманието, отношението и пр. Бременността ми не беше лека, полежах доста, а и имаше опасност от преждевременно раждане - Цанов винаги, когато го търсех или когато бях в паника, беше насреща. А относно раждането - бих родила пак при него.

Честит рожден ден, Dari_75! Честито и на бебчо!

# 204
Tanita аз Алекс си го обли4ам или с боди потник или с боди с къс ръкав,но никога с дълъг 4е е мн горещо.В4ера следобед даже си спинка голи4ък само по памперс  Peace

# 205
Дари, честит юбилей, да си жива и здрава! Hug Честита месечинка на всички бебоци!  Hug

Какви 28 градуса, при нас в детската стая следобед стига до 32! Shocked Затова винаги следобедите Йоана спи в количката на терасата, която е от другата страна на блока и е сянка. Добре, че не е претенциозно детето и спи навсякъде където я сложим. Heart Eyes Иначе и на нея й е трудно да заспи от горещините, на всяка смяна на памперса сменям изпотено на гърба боди, а косичката й почти винаги се изпотява и става мокра. Crazy През деня й слагам бодита-потник, а нощем боди с късо ръкавче без чорапки, мятам й лека памучна пелена, но се отвива самичка. Peace

# 206
Честити ви празници Дари   bouquet да сте живи и здрави и много щастливи  Heart Eyes

За обличането - до към края на миналия месец мама нали ми беше на гости, та вечер слагахме боди, ризка или камизолка и ританки, но от известно време с баща му решихме, че на човечето му е топло и го обличаме с боди - къс или дълъг ръкав, а 3 вечери го тормозих с онези смешни пижамки:
http://media.snimka.bg/0346/006947656.jpg
http://media.snimka.bg/0379/007013040.jpg
втората я облякохме само веднъж, вече му е малка, а на първата й остават броени дни  Wink Само да уточня, че у нас климатика в кухнята работи почти непрекъснато, нищо, че не е с потенциал да охлажда такъв обем, но аз си го тормозя  Mr. Green, но нали трябва и да се проветрява и енергийната ефективност отива ...някъде  Rolling Eyes
Днес Митето се сдоби с нова придобивка, която тепърва ще опознава:
http://media.snimka.bg/0379/007013740.jpg

Това за сега, отивам да правя млякото, че стана време за хранене  Misc Baby Bottle

# 207
  • Пловдив/София
dari_75 hbday и Честита 3-та месечинка на бебчо ,много щастие и здаве!

Днес Йоана почти цял ден спи , ето и сега трябваше да стане в 5 , а още си спи .
Ние живеем на последния етаж и е зверска жега,въпреки изолации,щори и всякакви спиращи топлината приспособления става нетърпимо по някое си време  Shocked.
А аз като много прозорлива,избрах най -топлата стая за детска  ooooh!.
Пускам й климатика ,за да се поохлади и пак го спирам.Онзи ден така се е прегряла милата,цялото й личице е в ситни пъпчици , а акото ... зелено Rolling Eyes.
За обличането - караме само по боди-потник,така и си спи.Мятам й само една тънка пелена,ама Йоана и нея  маха  Crazy .

Започна малко да се захлажда сега,ама да видим  Peace.

Айде лека вечер .

# 208
И Пепо го обличаме с бодита потник и без чорапки. Вечер по принцип спи с боди къс ръкав и чорапки, завит с лека пеленка. Обаче в тези жеги го оставям да спи по боди потник само.

Айде отивам да слушам разговора между него и баща му че стана интересно Party

# 209
Bubolina, abv, maristuta, много сладки деца!

Общи условия

Активация на акаунт