Гали80, мерси за линка и че си се сетила за мен!
Тези столчета за кола, които предлагат, са към колите под наем
Иначе, аз вече си купих 2 ръка и вече е при нашите. Сега количка 2 ръка си търся за престоя ни в БГ, че нещо не ми се носи нашата, все ме е страх да не ни я откраднат по самолетите, че е доста скъпичка...раллии, твоето Мите много послушно!
Дано не ти се наложи да ти правят кюретаж! vesi21, ти като фен на chicco, да те питам - имаш ли техен шезлонг? Нашият е такъв, долу горе съм доволна, нали люлея малката в него, ама имам чувството, че като седне бебето, много хлътва надолу и някакси няма никаква свобода да се движи това дете. И това някакси ми се струва като недостатък. Всички шезлонги ли са така или само на Чико?
И ние с баща му смях, а то детето си суче така правичко, и се оглежда едно такова невинно...
Е, то тогава не ти е било смешно де... 
мимченце, моята госпожица понякога по цял ден пък не спи... Отде взема толкова енергия, не знам!
че като са по избор тук, ми е мн. трудно да реша къде има риск, къде не. Предпочитам да бяха задължителни, че така нямаше да се тормозя толкова...М за менструация и Т за температура са общо взето стандартни за този форум, затова и аз така ги пиша, аи както Прити Галина каза, по-кратко е. Та, аз лично нищо не цензурирам - и цица казвам, и дупе, квото ми падне

Сега почвам да чета новата тема...

благородно де
внимавай да не се обезводниш...

На всяко събуждане й сменяхме бодито, защото беше изпотено на гръбчето. А представям си какво й е на дупето, не само мокро ами и запарено.. Хубаво си я подмивах на всяка смяна, а и тя се радваше на водата. 
Една приятелка с опит дори ми даде съвет как се отучва детенце от бибата - режеш я надлъжно с ножицата и то като я засмуче тя се сплесква и не му харесва и я плюе.
Вярно - миризмата е страхотна! Чак се чудя как съм карала досега с Бюбхен-а, то направо мирише гадно в сравнение с Хип-чето. Мерси за споделеното!
. Все се надявах да изкара като миналата нощ до 3, ама много искам. Преди малко се размърка и като ме видя ме посрещна с такава невинна усмивка 

./Малко ме е срам, но не знам как става номера със снимките!!!
.