Юнският бебок обича да го гушка мама, за него радост по-голяма няма!

• 13 589
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Днес ходихме на консултация. За един месец Милена е наддала 1130 г и пораснала с 5 см. Храни се изцяло с Нан 1. Сега тежи 5420г и 60 см висока.  newsm10.
Пак повръща, но има добри дни, в които по-малко и по-лоши дни в които повече. Ама и голям апетит има, та може и от преяждане да го прави.  Опитах да давам Фризовом, но от него акото й е водно и се отказах. Голямата ми дъщеря беше с алергия към млякото, но не дадох НА.
Сложихме Пентаксима и сега е ми е малко притеснено как ще мине... Малко е неспокойна бебка, но Голяма жега е днес... Климатик пускам от другата стая, когато е много , ама ммного жега. Не бих оставила да й духа, защото аз стоя така ми се схваща врата и е ужасно...

# 136
  • Miami
По-скоро ме притесняват проблемите, които биха се появили във времето, с израстването на детето!

Ами то нищо сигурно няма на този свят. Ами ако пък се разболее  детето (да не става никога) и ако се окаже, че е можело да бъде ваксинирано и да се предотврати болестта  newsm78
За Ивайло така ли си се притеснявала ? Или щото преди е нямало никакво инфо и никой за нищо не се притеснява  Rolling Eyes Но да не влизам в спорове, че вече тази тема доста се коментира  Peace  Hug Да не дава Господ да боледуват сериозно дечицата ни  Praynig

# 137
  • Вече в моята си приказка...
Кори, тук си права - за Ивайло се притеснявах, но в рамките на нормалното! Всички ваксини са му сложени, да чукна на дърво, без особени последствия /с изключение на ларингичните му пристъпи, които се надявам, че вече е израснал!/
Сега имам много информация, която да си призная ми идва повече и често ме обърква! Точно затова постоянно залитам от едно мнение на друго и все се страхувам да не сгреша! Понякога възможността да имаш избор не е най-здравословното нещо!
А ти по ЗК ли сложи ваксина? /извинявай, ако вече си писала по-напред! Не помня!/

П.П. Благодаря, че отдели време на писаниците ми! Hug Мен в спор трудно можеш ме вкара, макар че в спор се раждала истината!

# 138
  • Miami
Кори, тук си права - за Ивайло се притеснявах, но в рамките на нормалното! Всички ваксини са му сложени, да чукна на дърво, без особени последствия /с изключение на ларингичните му пристъпи, които се надявам, че вече е израснал!/
Сега имам много информация, която да си призная ми идва повече и често ме обърква! Точно затова постоянно залитам от едно мнение на друго и все се страхувам да не сгреша! Понякога възможността да имаш избор не е най-здравословното нещо!
А ти по ЗК ли сложи ваксина? /извинявай, ако вече си писала по-напред! Не помня!/

П.П. Благодаря, че отдели време на писаниците ми! Hug Мен в спор трудно можеш ме вкара, макар че в спор се раждала истината!

И аз така залитам от едно мнение към друго   Peace
Аз купих Пентаксим, на 22.08 ще я слагаме. И аз се притеснявам от тези ваксини, но пък все си мисля, че щом са въведени е по-добре да се бият, знам ли ... Човек, ако можеше да предвиди всичко... Simple Smile
Не казвам, че с теб спорим  Simple Smile Имах предвид, че има хора и на двете крайности и пак може да захапем тази тема, а няма смисъл вече, щото в крайна сметка всеки сам си решава  Peace

Hug

# 139
  • София
Голямата ми дъщеря също се казва Дияна Laughing
Мислех, че само моята се цепи от колектива с това "Я" Simple Smile

# 140
  • София
Да се изкажа и аз за ваксините, въпреки че изобщо не ме вълнува дали да или да не. Щом са преценили, че трябва да се слагат няма аз да измислям новия ред я. Ако разбирах - да го мисля, ама като не разбирам - надявам се докторите повече от мен да знаят. В крайна сметка едва ли някой иска да ни умори децата с ваксини. Децата в третия свят биха се радвали да имат възможност за превенция, а ние тук пък - back to nature. Истината както винаги е някъде по средата, но както обичам да казвам аз - прекален светец и богу не е драг. А то си има и един друг лаф - който иска, съдбата го води, а който не иска, го бута.
А дали ще е от скъпата или от евтината комай наистина само от личната ни финансова преценка зависи, а и от страха ни също.

# 141
  • Miami
Да се изкажа и аз за ваксините, въпреки че изобщо не ме вълнува дали да или да не. Щом са преценили, че трябва да се слагат няма аз да измислям новия ред я. Ако разбирах - да го мисля, ама като не разбирам - надявам се докторите повече от мен да знаят. В крайна сметка едва ли някой иска да ни умори децата с ваксини. Децата в третия свят биха се радвали да имат възможност за превенция, а ние тук пък - back to nature. Истината както винаги е някъде по средата, но както обичам да казвам аз - прекален светец и богу не е драг. А то си има и един друг лаф - който иска, съдбата го води, а който не иска, го бута.
А дали ще е от скъпата или от евтината комай наистина само от личната ни финансова преценка зависи, а и от страха ни също.

Много добре казано  Peace Аз съм на същото мнение  Hug

# 142
Ехееееее, аз изпуснах края на темичките ни. Ама много сте напреднали, да нямате някоя рецепта за свободно време, която не знам? Joy Уф, как искам да се наспяяяяяяяяяяяя!

Видях, че топлото не е пропуснало и някой от вас. Аз вече трети ден се мятам от леглото до стола и обратно, не знам какво ми става. Беше си горещичко в четвъртък, ама аз като лудите тичах с количката цял ден и сега я втасах. Повечето симптоми сте ги писали, хахаха няма да ги повтарям  и аз (уф, това с газираното и брашното май и аз ще го пробвам, че иначе не се издържа). Обаче ми е интересно какво да правя със световъртежа. Като на 10 ракии съм. Така ми се вие свят, че ме е страх да вдигна малкия да го накърмя. А то само с препечен хляб и никакви сили нямам вече. Отслабнала съм 3 кг за 2 дни. Иначе температурата я свалям с течен аналгин, но пак не пада под 37,2. Около Божидар ходя с маска. Горкото дете, много странно ме гледа. Само се моля да е здрав, да не прехване нещо от мен случайно. Педито каза, че не съм заразна, ама... аз за всеки случай.

# 143
Здравейте
Аз за ваксините няам да коментирам,слагам тези по ЗК.
Аз съм малко по добре от вчера ,всмисъл по малко ми е лошо ,иначе ми се вие свят и ми е адски отпаднало,гледам да лежа когато мога ,но не мога постоянно....Инче ,наздраве и аз съм на десетина ракиики Simple Smile

(дрехите ми пак са мокри ,баси жегата вече ще се побъркам )

# 144
Инче ,наздраве и аз съм на десетина ракиики Simple Smile

Де да беше вярно, а?  Laughing Joy Laughing

# 145
  • София
Хехехе алкохоли виждам Simple Smile
Мен как ми се пие мухитоооо. Като бременеех си позволих една глътка. Изнудих мъж ми да си купи Дайкири, че нямали мента за Мухито. А моя мъж хич не обича Дайкири, ама нал е за бременната си 1/2. И си пийнах една глътка, а мъж ми остана да се поти над чашата Simple Smile

И нали уж за кърма може да се пие бира. Мъж ми ми купи безалкохолна. И така си остана. такова нещо не моа преглътна. Голяма гадост.

panterkata66 кръвно? настинка?

# 146
Аз от ония дни си пийнах 2 пъти Бейлис. Бяхме на гости по хубави поводи. Simple Smile

Оправила съм списъка на 1 стр. Който има забележки, да казва.

Прочетох днес, че е приет закон в БГ за препоръчителни ваксини. Но нямам повече инфо дали е премахнато понятието " задължителни ".

# 147
  • София
Не че искам да ви дразня, ама аз като безгрижна некърмеща така съм се пропила, че все едно не съм била бременна - демек върнах си тренинга. А преди не обичах сладки питиета, но сега даже и на тях не прощавам. Но все пак за мен Маргаритата си е най-готиното питие - днес даже си мислех да ходя да си купя съставките и да си бъркам вкъщи, ама се въздържах  Embarassed Embarassed

# 148
  • Вече в моята си приказка...
marvele, браво! Ей тия думи чаках! Mr. Green
Май ще си сложим от ЗК /че вярно - изпитано!/ и ще стискаме палци да ни се размине!

Аз бира си пия понякога, особено сега, в тези жеги! Сега на терасата ни е много приятно, леко прохладно. След малко се паркирам с чаша бира и ще релаксирам!

Леле, днес за първи път бях щастлива в собственото си тяло /разбирай, за първи път си харесах тялото с всичките му там целулити и закръглености!/ Гледах предаването на Мартин Карбовски по НТВ за Ния - момичето, болно от анорексия... Ужасна гледка, направо страшна! На никого не пожелавам!

panterkata66 и Инчето, бързо да ви минава! Praynig

# 149
Добър вечер  bouquetГледам за алкохоли говорите,аа не ви е срам Confusedтука и кърмещи има ей.Така ми се пие едно коктейлче,днес имаме 5 години от сватбата.Ама съм си сама с децата м..ка му #Cussing out
Нещо много съм се изнервила напоследък,жегата не ми понася,имам разни други проблеми,майстори ме ядосват не мжем да се преместим в къщата още а трябваше да сме там преди да се роди Калоян.На всичкото отгоре и мъжа ми се вясва все по-рядко у дома/от работа де не от друго чук-чук/
Добре че на бебето не му се отразява,супер спокоен е яде и спи,не плаче,чувам 1-2 пъти мрън-мрън през другото време се сме е и гука.
Онзи ден сложихме ваксина по здравната каса,с изключение на лек оток на гръбчето не му се отрази по друг начин.На сутринта отока го нямаше.А с дъщеря ми си спомням стоеше като топче по цял месец.
Ох искам да се напия чесно ви казвам,нещо яко се сдухах... Sick

Общи условия

Активация на акаунт