Юнският бебок обича да го гушка мама, за него радост по-голяма няма!

• 13 581
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • И аз не знам къде...
Благодаря на всички за пожеланията  Hug!

Ние спим по боди с къс ръкав, ама баба му от къде ги е намерила едни такива бели и съвсем обикновени, но много тънички и чорапки. Иначе на разходка сме или по боди потник, или по боди с къс ръкав или блузка и къси панталонки.  Когато е много топло без чорапи  Peace!

Това дето се похвалих за спането до 5 сутринта беше само една сутрин  Wink! Пак си ядем в 3 часа  Simple Smile!

# 211
Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes
Браво Валя!
Аз само си мечтая за моренце, камо ли пък цял месец.   
 grinning039
Добре, че една приятелка ми прати картичка от Бургас онзи ден Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Моят син, спи на корема на баща си, цял час вече, та успях да поровя малко в интернет и аз  Wink

........................................................

Момичета, аз ви чета непрекъснато (повечето пъти докато кърмя), но момента с писането нещо все се изплъзва и само го отлагам. Браво на вас, които успявате да се включвате често, полезни сте ми доста  Hug

Ето една снимка и от нас, да ни видите

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 22:22 от ryan

# 212
  • Miami
Честит рожден ден, Дари! Бъди жива и здрава и много щастлива!   bouquet
Честито и на бебчо, вече е голям  Hug

# 213
  • Вече в моята си приказка...
Честит празник на Дари!
Много здраве, късмет и щастливи мигове с малкия бебок!

Калина спи с много тънка блузка и панталонки, често без чорапки, с тънка пелена.
ryan, нещо не виждам снимката ти! newsm78

# 214
Добър вечер,най-накрая приспах децата Tired
Дари,честит рожден ден  bouquet

abv ,и моя Калоян първите седмици не искаше да излиза навън,не искаше в люлката,все едно в количката има бодли,реев.Постепенно се успокои и сега много обича разходките.Изкарвай го по малко и му говори през цялото време,спри го под някое дърво да гледа листата,все ще измислиш нещо
AnMary ,и моето желание хич го няма,а иначе не ме боли но аз раждах секцио де  Wink
tanita_83 ,ние имаме климатик но въпреки това в стаята на бебето не пада под 26градуса щото климатика е в хола.Откакто се е родил е облечен само с боди потник или боди къс ръкав или комплектче тениска и къси панталонки без друго отдолу.2-3 пъти съм му наметвала сутчър и дънки вечер когато сме били навън и е духало .Иначе в жегата го оставям и гол само по памперс или без покрит с пеленка да рита/ей това го обожава/
Чорапи обувам рядко
marvele в горна баня работят с направление!Мъжа ми води щерката за стелки преди 2 седмици С НАПРАВЛЕНИЕ!
rallii ,много сладък Митето Heart Eyes
ryan ,супер сте Heart Eyes

Моя великан пак е в криза на разтежа,от 2 дни яде през два часа направо откачам вече,включително и нощем.Ако пак качим кило и половина вече ще ни бият ooooh!

# 215
  • София
Люте, аз носех направление като ходихме, но в кабинета ми казаха, че не го искат, защото не работели с такова - струва прегледа 20 лв май. Иначе като ми оперираха пръста навремето по здравна каса минах, но за прегледа на детето не стана - явно за едни неща може, за други не. Или пък зависи от лекаря - те вече май индивидуално сключват договори с касата. Абе объркана работа.

# 216
  • Miami

Моето порастнало момче Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 10:50 от Kory

# 217
Раян, Кори, много сте сладки  Heart Eyes

Дари, честит рожден ден!!! И много радости с бебока!

Аз май вече успявам само да разгледам форума и да похваля някой сладур Wink
Но сега станах рано и даже опържих филийки за втората закуска на Катето . 
Та покрай тия филийки, като проверявах в нета как се правят, попаднах на една тема за пържените филийки от април 2006, пусната от Мира 55, където й е отговаряла Ан Мари  Laughing Много смешно - тогава едва ли са подозирали, че отново заедно ще обсъждат наакани бебешки дупета две години по-късно   Mr. Green
Аз не се оплаквам - ние почти всяка нощ спим от около 11 вечерта до 5-6 сутринта.
Но имам малък проблем с нослето - тази сутрин излезе ужасен зелен сопол от дълбините на нослето! Досега не сме имали такива работи - как чистите нослетата, тези аспиратори полезни ли са?
И още нещо щях да питам, ама какво ли беше?  newsm78
Ох, и аз ще се опитам да кача нови снимки, ама да видим!

# 218
  • Miami
Meg_H, аз чистя нослето почти всеки ден с клечка за уши натопена в преварена вода. Почти всеки път има нещо като сополки и от повърнато също(бебетата нали повръщат и от носа понякога).
Много сладко това с Мира и Ан Мари  Grinning

Жорко снощи от 12 чак тази сутрин в 6 се събуди, яде малко и пак заспа до 8, пак яде и заспа и още спи  Heart Eyes Душичка  Simple Smile

Аз пък имам друг голям проблем - като спя нощем много ме боли кръста, направо докато стана и се раздвижа е голям зор  Sad Чак ми се плаче. През нощта, ако ставам за кърмене, едвам вземам бебето, някой път ще го изтърва Cry Като се раздвижа обаче изобщо не ме боли кръста. Дали мога да го мажа вечер преди лягане с Фастум Гел или някакво подобно лекарство?  Дали ще пречи на кърменето  newsm78

# 219
КОри мн сте сладки с Жорко на снимките  Heart Eyes .СУПер снимчици Simple Smile Райън вие също Simple Smile а Митето как прилича на теб Simple Smile

КОри и Алекс така ,снощи заспа в 12  и се събуди в 6ч ,папка ,заспа и после в 8 и 30 папка и заспа и сега се събужда вечееее(всъщност кака му го събуди) И мен нощем мн ме боли кръста ,но да ти кажа не му обръщам внимание.Когато родих Моника също ме болеше и после отмина  Peace

# 220
Здравейте и от нас  Hug
на мен не ми остава никакво време да седна на компютъра и още по малко да пиша, но поне успявам да ви чета редовно  Grinning
Бяхме за два дена на море в Гърция, като малкия го оставихме на баба му да го гледа - лелеее така хубаво си починах, а и явно и на бебчо му е харесало при баба, щото е бил много кротък Grinning е поне така казаха  hahaha
Искам да питам - моя синковец от известно време насам ходи по нужда на два дни един път - това нормално ли е или да го считам като запичане  newsm78, въпреки че "акото" не е много твърдо  Embarassed/извинявам се за начина по който се налага да го кажа/

Ама много са ви сладки и пораснали бебоците  Hug Kory  малкия ти е одрал кожата  Grinning - много прилича на теб
Лек и спокоен ден от нас с Вики   bouquet целувки на всички бебенца  Hug

# 221
  • Miami
И мен нощем мн ме боли кръста ,но да ти кажа не му обръщам внимание.Когато родих Моника също ме болеше и после отмина  Peace

Деси, явно не те боли като мен. Аз едвам ставам, голяма болка, не мога да взема бебето, ужас. Няма как да не му обърна внимание!

Айде, че Жорко вече пищи от глад  Mr. Green

# 222
дари, честит рожден ден на патерици  newsm51  съжалявам, че чак сега, вчера така еуфория покрай тия близнаци, че направо не бях в час  Embarassed най-вече много здраве ти пожелавам, много щастие, късмет, любов, въобще всичко най    love001

теди пак поспа повечко тая нощ, обаче млекоцентралите преливат и аман от пране на чаршафи вече  Confused
добре че поне е топло, та калъфа на матрака съхне бързо
най-големия ми кеф тия дни е, че научихме тедко да заспива без кърмене  newsm44, че много ме доядяваше, че яде докато се приспива  Crossing Arms

някой за климатици беше питал - ние без такова ще пукнем с южната ни дневна, пускам си го най-редовно
малчо е винаги с боди къс ръкав/потник и чорапчета

галика - бравос, че добре си отморила, супер е това, благородно завиждам  Blush  Hug

кори - много сте хубави с жорко  Heart Eyes мен кръста ме боли само ако спя по корем, което като цяло избягвам да го правя, колкото и да ми се ще, защото после под мен е море от кърма  Confused явно като натискам млекоцентралите и стават пробойни Simple Smile

днес е по-хладничко тук и мисля да разходя теди малко повече
вече нямам търпение да мога да го возя на полулегналото положение  Tired (някой сеща ли се от кога можеше, от 4я месец?)
когато не пече и не му слагам сенните на количката е ок, голямо зяпане пада, но като има слънце и го пускам да не му пече, се сърди, че не може да види всичко гледа легнал и иска да го носят
вече няколко пъти се прибираме като тати кара количката, с някоя диня вътре, а аз нося бебето Simple Smile

айде толкова от мен засега, сигурно изпуснах нещо, но нямам много време  Confused

# 223
  • Miami
вече нямам търпение да мога да го возя на полулегналото положение  Tired (някой сеща ли се от кога можеше, от 4я месец?)
когато не пече и не му слагам сенните на количката е ок, голямо зяпане пада, но като има слънце и го пускам да не му пече, се сърди, че не може да види всичко гледа легнал и иска да го носят
вече няколко пъти се прибираме като тати кара количката, с някоя диня вътре, а аз нося бебето Simple Smile
Тони и ние сме така  Grinning Като го взема на ръце и гледа, кокори се, озърта се, голям образ  Laughing Но най-редовно си се прибираме на ръчички и таткото тика количката  Mr. Green Аз за това толкова искам кенгуру да си взема, само че не ми се дават 70 лв за Чико, а на бертони не ми харесват много, уф, ама май на бертони ще си взема Rolling Eyes

# 224
  • София
мен кръста не ме боли, но ръцете по едно време хич ми ги нямаше. Даже се смеех с мама по телефона, че таз брем. ме направи инвалид Simple Smile
И започнах да кърмя Алекс или полегнала в леглото, или седнала и той лежи на възглавница. Последният път когато го кърмих гушнат 3 дена не можех да си движа ръката и ме болеше в областта на лакътя, явно си бях претоварила мускулите.

Общи условия

Активация на акаунт