"Шепот от отвъдното"

• 41 803
  • 601
  •   1
Отговори
# 120
Ами иска регистрация за да изтеглиш тези субтитри. Мам4е мерси гледала съм го и сериала също, но не съм наясно със сезоните там трябва да се поразровя

# 121
  • Бургас
ПП:Как да си изтегля субтитрите,които Мърморанката е качила? Blush
Малко разбирам английския. Rolling Eyes
Не иска регистрация. Цъкаш на линка и после Download file

# 122
Не иска регистрация. Цъкаш на линка и после Download file
Аха,благодаря!  bouquet

Мам4е мерси гледала съм го и сериала също, но не съм наясно със сезоните там трябва да се поразровя
Пак заповядай! Hug

# 123
  • София, България
Само на мен ли не ми хареса първата серия от новия сезон...
Нещо постничка ми се видя..а колко добре завърши 3ти сезон  Rolling Eyes

# 124
  • UK
Нормално е финала на сезона да е от най интересните епизоди на сериала, иначе как ще те накарат да го чакаш толкова време. Simple Smile

# 125
много, много благодаря за субтитрите  bouquet
а кога излиза следващата серия?

# 126
11.10   18.10   25.10  1.11  Тоест през една седмица, всяка събота.

# 127
  • Ботевград
Момичета знаете ли подобни филми или сериали, като изключим Медиум, Шесто чувство?
SUPERNATURAL  Peace

# 128
Ех страхотно е.
Пак пред компа с любимия сериал.Макар и през седмица.
На мен ми хареса серията,но това си е лично мое мнение.Гадно е че Джим ще умре.А не се ли чува нещо като например Мелинда да е бременна от него?Нали се опитват да имат бебе?Как мислите може ли да има нещо такова а?

# 129
Хм. Съмнявам се. Това би попречило за следваща връзка. Но пък за да стане по-интересно, а и по -прочувствено, може и така да направят...Всъщност едно бебче би попречило и на обикаляне из тунелите и т.н.

# 130
Здравейте, Hug
знам че няма много връзка със сериала ,но снощи гледахте ли по БТВ Гласове.Почти като Шепот от отвъдното но беше като филм.Даже и доса работи бяха така хубаво изкопирани от сериялчето че само геройте да бяха същите можеше да се каже че си беше филм Шепот от отдвъдното Crazy

# 131
  • София
Много се радвам,че започна новия сезон  Heart Eyes
Момичета знаете ли подобни филми или сериали, като изключим Медиум, Шесто чувство?
Ясновидката ТРУ(Tru calling)  Peace

# 132
  • UK
Тру е страхотен, да. Много обичам Илайза Душку, трите с Дженифър Лав Хюйт и Сара Мишел Гелар са ми като сестри, приличат си на моменти. Имаше един епизод на Шепот-а, където Мелинда беше с една особена прическа и лкео на тъмно, и си беше същата Илайза, абсолютно същата. Simple Smile

# 133
Много се радвам,че започна новия сезон  Heart Eyes
Ясновидката ТРУ(Tru calling)  Peace
къде го дават?

# 134
Ясновидката Тру е много готин-заслужава си също да го гледате. Peace

Общи условия

Активация на акаунт