"Шепот от отвъдното"

• 41 705
  • 601
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
Не го дават. Има го в Замунда, но нещо чета в коментарите, че не е съвсем наред.

# 136
  • София
Да,вторият сезон са 6 серии само,на американците нещо не им допадал  newsm78.Но сериалчето си е хубаво  Wink и наистина ми напомня за Шепота...

# 137
  • UK
Тоест Шепота напомня на Тру, защото е от преди него. Simple Smile

# 138
"Привидение в замъка"- нов сериал по АХН с Джак от "Изгубени" Първи епизод ще се излъчи в неделя 12.10 от 22 ч.

Детектив Франк Тейлър осъзнава, че притежава способност да вижда и общува с мъртъвци. Той придобива необикновената си дарба, след като вижда смъртта в очите по време на служебна акция. От този момент, напътстван от душите, Тейлър търси истината за тяхната смърт.
 Hug

# 139
"Привидение в замъка"- нов сериал по АХН с Джак от "Изгубени" Първи епизод ще се излъчи в неделя 12.10 от 22 ч.

Детектив Франк Тейлър осъзнава, че притежава способност да вижда и общува с мъртъвци. Той придобива необикновената си дарба, след като вижда смъртта в очите по време на служебна акция. От този момент, напътстван от душите, Тейлър търси истината за тяхната смърт.
 Hug
Благодаря ти за инфото!  bouquet Ще ми е интересно да го видя.

# 140

Hug
Благодаря ти за инфото!  bouquet Ще ми е интересно да го видя.
гледах рекламата наистина изглежда обещаващ ХА ДАНО

# 141
Няма ли го в замунда?

# 142
# 143
  • UK
Pushing Daisies
Година: 2007 -
Жанр: Драма, Комедия

IMDb, tv.com, офиц. сайт

Ревю: Тази романтична драма ни разказва за света на Нед, най-обикновен човек, с изключение на това, че може да възкресява мъртвите чрез докосването си. Възкресените обаче могат да останат живи само 1 минута, ако не умрат пак до изтичането и, някой намиращ се наблизо ще намери смърта си. Нед решава да използва способностите си за да разгадава престъпления. Заедно с местния следовател Емерсън, възкресяват мъртви от неразкрити престъпления и прибират солени награди за работата си. Когато обаче Нед съживява стара любов, нещата започват малко по малко да се усложняват...

Инфото е от тема за сериала в друг форум, не съм го гледала, хвалят го.

# 144
  • София
Мърморанке, аз гледах две серии и не останах очарована, пък и не го превеждат  Confused

А Привидение в замъка и аз се наканих да го гледам, предимно заради Матю  Blush

# 145
  • UK
Аз нямам намерение да го гледам изобщо, просто копи пейст от другаде. Simple Smile

# 146
# 147
 newsm18 newsm18

"В  торента от миналия епизод момчето дето си превежда сериала каза че е до тук ?? кой  ще превежда ?". цитат от коментарите в Замунда... Tired

# 148
  • Бургас
Вече има субтитри за втори епизод http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=24975

# 149
Да, и аз току що ги видях! Flutter
Сега да имах време и да гледам... Tired

Общи условия

Активация на акаунт