"Шепот от отвъдното"

• 41 694
  • 601
  •   1
Отговори
# 180
Джим още не е умрял до тук-чудно ми е кога е планувано да умре.Сега още мислят да правят дете... Rolling Eyes

# 181
Четох, че щял да се отърве на косъм. Thinking
Иначе ще им падне рейтинга... Joy

# 182
Четох, че щял да се отърве на косъм. Thinking
Иначе ще им падне рейтинга... Joy
Суперрр! Party Кефи ме! Heart Eyes
Много тъжно това с незабременяването на Мел... Cry,а и на мен ми е болна тема! Confused

# 183
И мен Джим ме кефи-такъв тип мъже харесвам аз Crazy-не руси със "сини очета"като онзи-преподавателя,дето замина на екскурзия-забравих му името.

# 184
  • UK
И аз не харесвам руси и светлооки, но преподавателя ме кефи много повече от Джим, точно Джим е от оня тип сладникави хубавци, като правени по калъп. Безличен ми е.

# 185
На мен пък онзи(как му беше името)ми прилича на типичните американци-светли,руси със сини очи,безлични.А Джим въобще не е "красавец",защото аз сладки"сладури" не харесвам въобще,така,че явно имаме дори различни разбирания за'красавци" ;-)Oт типа " красавци" ми е Брат Пит-толкова да ми е грозен този мъж,а бил най-красивият на планетата....,прoсто не защото не е хубав-сладникаво  хубав е,но му липсва чар,а на Джим не му липсва въобще.Онзи ден гледах пак "Бандата на Оушън"-ами там ми прилича във физиономия на маймуна-красив,красив,ама не ме хвана по никакъв начин.

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 22:24 от тутурутка

# 186
  • UK
Ъъ, типичните американци са руси?

# 187
Мда,ти не знаеш ли?

# 188
  • Бургас
Ghost Whisperer S04E06

Много хубаво, че Джим няма да умре. Мен ме кефи  Grinning
Последните серии наистина са интересни.

# 189
То ако умре найстина рейтинга ще спадне яко hahaha

# 190
Ok сори Sad

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 13:09 от nas

# 191
  • UK
Е, нямаше нужда да ни го казваш. Все пак повечето още не сме го гледали. Ако можеш си едитни мнението, прецака някои от нас, мен например, но не е нужно всички.

# 192
  • Бургас
Ех, аз затова не влизам по темите докато не гледам серията ...

# 193
  • UK
Ами то не е трудно да се сетиш, че не бива да пишеш нещо такова два часа след излизането на серията, щото никой още не я е гледал и му разваляш кефа, ама...

# 194
Ееее nas направо ми развали кефа да гледам новата серия. Хайде, следващия път някой като реши да пише нещо за серията да е в бяло  Rolling Eyes

И на мен Джим много ми харесва, не искам да умира. Много ми харесва филма, някъде обаче бях чела, че това ще е последния сезон, знаете ли нещо по въпроса  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт