"Шепот от отвъдното"

• 41 811
  • 601
  •   1
Отговори
# 435
  • UK
Мда, психиатъра. Аз харесвах повече Пейн, но и този е готин, отнесен някакъв. Simple Smile

# 436
За следващият сезон се спряга бременност на Мел, нали? Thinking

# 437
За следващият сезон се спряга бременност на Мел, нали? Thinking
Най-вероятно,
но от този сезон мисля, че ще има още малко серии,
намерих линк,където срещнах инфото за 5-ти сезон, което Мис Арк ни предостови. Има снимки на Дейвид Конрад, ама готин пич, много ми харесват като двойка с Мел, ама сладурката към друг се е насочила Wink Търсих инфо за Дейвид, щеше ми се да намеря нещичко за тях двамата и в живота Wink

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 16:30 от Rossoneri

# 438
  • UK
Винаги ми е било странно когато примерно двама от актьорите в сериал са двойка, а те играят двойка с други актьори в самия сериал, например в Изгубени Еванджелин Лили и Доминик Монахан...

# 439
Да, и аз съм се чудила как успяват да разграничат нещата. И все се вглеждам в очите им, за да видя някакво пламъче, присъщо за тях, актьорите, а не за героите им... Joy

# 440
  • UK
Понякога си личи химията между тях, не съм се заглеждала изобщо да видя нещо между Дженифър и Джейми, а Еванджелин и Доминик нямат мн мн сцени заедно, дори преди да убият героя на Доминик, но обикновено се усеща химията между тях. Simple Smile

# 441
Джейми Кенеди бил признал за връзката си с Дженифър Лав Хюит според последния брой на Хай Клуб.

Честно казано, аз бих се зарадвала да видя Джен и Дейвид заедно. На екрана изглеждат страхотно, много красива двойка са ... Simple Smile

# 442
  • Русе
Момичета, имам въпрос.  Blush
Обикновено гледам сериала, когато го хвана по бтв, не смея да започна да тегля да гледам всички, че само този сериал ми липсва. Но май така ще стане, понеже преди няколко дни хванах късно вечерта една серия по AXN, един разбит самолет. Всички пътници бяха загинали. Серията завърши как всички се насочват към магазина, тя излиза отпред и стюардесата й казва "Знам, че ни виждаш".
Та въпросът ми: Ако някой се сеща, може ли да ми каже коя е серията, за да намеря следващата. Не се смейте, даже не знам кой сезон дават сега по AXN  Blush Ако случайно не е новият това, и има следваща излязла серия, поне да си я дръпна, че много ме човърка какво стана.

# 443
Момичета, имам въпрос.  Blush
Обикновено гледам сериала, когато го хвана по бтв, не смея да започна да тегля да гледам всички, че само този сериал ми липсва. Но май така ще стане, понеже преди няколко дни хванах късно вечерта една серия по AXN, един разбит самолет. Всички пътници бяха загинали. Серията завърши как всички се насочват към магазина, тя излиза отпред и стюардесата й казва "Знам, че ни виждаш".
Та въпросът ми: Ако някой се сеща, може ли да ми каже коя е серията, за да намеря следващата. Не се смейте, даже не знам кой сезон дават сега по AXN  Blush Ако случайно не е новият това, и има следваща излязла серия, поне да си я дръпна, че много ме човърка какво стана.

Мисля, че е предпоследния епизод на първи сезон, т.е.21-ви...дано не греша де  Peace

# 444
  • UK
Той е. Но след това ще ти се наложи да изгледаш и първи епизод от втори сезон. Simple Smile

# 445
За серията не знам коя е,но иначе по AXN дават 1 сезон. Peace А ние коментираме 4-ти. Wink

# 446
  • Русе
Благодаря ви!   bouquet

Аз виждам, че коментирате 4-ти сезон, точно за това ви помолих за помощ, понеже предположих, че сте гледали и предишните  Wink

МГМ, няма как. Ще гледам. И после и следващата серия, и следващата... знаех си аз, че така ще стане. После да не се чудя защо мъжът ми като тръгна каза, че едно нещо положително имало и то било, че ще се отърве от сериалите и Фокслайф  Blush

# 447
  • UK
Ами... Сериите не са свързани помежду си принципно, но просто първия епизод на сезона обяснява последния на първи сезон и затова ще трябва да го гледаш. После ако искаш може и да не го гледаш, просто не са свързани особено, но сериала си заслужава. Simple Smile

# 448
  • Русе
Не, няма такъв вариант просто, да искам да не го гледам. Просто до сега устисквах с тв-то, а и имам какво друго да гледам, но знам, че започна ли и това да тегля, няма да спра  Crazy
Сега ще се върна да ви почета малко.

# 449
  • UK
Готин е сериала, заслужава си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт