"Шепот от отвъдното"

• 41 801
  • 601
  •   1
Отговори
# 450
Аз нали съм си нощна птица в събота срещу неделя се разрових, снигнах и до сайта на филма, срещнах инфото за април месец, срещнах и коментарите и клипове от 18-ти еп. както и от предходните, та се абонирах и по мейла за новини от филма. Тази сутрин пак си го пуснах, сега гледам по-стари серии, май ще си свалям и втори сезон. Wink

# 451
Много харесвам сериала,а последната серия в замунда е....Уау!!!Невероятна просто Two Hearts  loveuuu newsm18

# 452
E, свалих си го и 2-ри сезон, 2-рата серия не я бях гледала, ами залисвам се, какво да правя, докато дойде заветната дата през Април Peace

# 453
То не остана много. atwork ku-ku Joy

# 454
Момичета знаете ли какво става с 19-та серия от две седмици я чакам  Tired

# 455
И ние я чакаме. На 11- ти април ще излезе. Hug

# 456

Иииии то ще ми се изчака чакалото  Laughing Hug

# 457

Иииии то ще ми се изчака чакалото  Laughing Hug

Хубавите неща стават бавно Wink

не е с филма свързано, ама ето нещо да да споделя с Вас  Wink

# 458
# 459
Привет сладурки Hug

Ето какво получих по мейла от сайта на филма/регистрах се за получаване на новини/ ТРЕЙЛЪР за новата серия, където се и съобщава, че неостана - Очаквайте и гледайте в петък от 20,00 ч. по CBS

# 460
Супер е!
Ще гледам. Ако не забравя де. Embarassed  Hug

# 461
Доколкото разбрах от сайта, сериите ще са 23 в сезон 4 Thinking

# 462
Сериалчето е много хубаво.Бях позабравила за него и сега от темата ви се сетих- почвам да дърпам 4-ти сезон.  bouquet

# 463
Добро утро,

успях да стана рано, но не и навреме за съжаление, сънят надделя, изгледах края на  серията някъде около 15 мин. /имаше и два пъти реклами/. Интересуваше ме и отношенията с Джим най-вече, който видях в края. Така, че ще чакам с нетърпение да го качат в Замундата да го дръпнем и изгледаме целия.

# 464
Добро утро!Най-накрая епизод 19-ти. Whistling
Ghost Whisperer S04E19

Общи условия

Активация на акаунт