"Шепот от отвъдното"

• 41 688
  • 601
  •   1
Отговори
# 555
# 556

Аднах си го, за да следя колко остава до новото начало, дай Боже, наистина да го има Peace

# 557
  • Разпиляна във въображението
Взех, че свали всички сезони и мисля през лятото да го гледам. Имам пропуски и съм гледала само това, което са пускали по бвт и малко по axn, но и там имам пропуснати епизоди.

# 558
Като гледам в събота по Битиви сериите, установявам, че имам пропуски и аз, от това, което съм сваляла и от Замундата.

# 559
До колкото разбрах премиерата на петият сезон ще бъде на 23 Септември 2009г.

# 560
До колкото разбрах премиерата на петият сезон ще бъде на 23 Септември 2009г.

Дай БОже Praynig

# 561
# 562
Привет, тази вечер гледах Шепота по БиТВ. Тази серия/в която Мелинда вижда духа на Чарли - съпруга на Делия/ не съм я гледала, има ли серии, които не са качени в Замунда, уж свалих втори сезон Confused

Hug

# 563
Нещо не ми хареса 23-та серия Confused Какво ще кажете?

# 564
Привет, тази вечер гледах Шепота по БиТВ. Тази серия/в която Мелинда вижда духа на Чарли - съпруга на Делия/ не съм я гледала, има ли серии, които не са качени в Замунда, уж свалих втори сезон Confused

Абсолютно всички серии са в Замунда. Ако не можеш да намериш нещо- пиши. Hug

Sober_Di , и аз останах с такова чувство...Остана ми някакъв вкус...не мога да обясня точно. Thinking

# 565
Ще потърся да видя имам ли пропуски... поне ще имам време, до 5-тия сезон. Последната серия остана загадъчна, за раждането, за детето/ че ще може повече от нейната дарба, че я закрилят много духове, присъстващи и на бракосъчетанието/, явно в новия сезон ще се развият, все пак не е края на филма за да има някакъв по смислен завършек.

# 566
Последния епизод наистина беше някак сух, но пък "по-мокри" епизоди следващия сезон Simple Smile

# 567
А на мен компа ми се развали, хард диска е счупен и сме на ремонт сега, не мога да си гледам филмчето...  Sad и всичко отиде по дяволите Twisted Evil

# 568
Нямам търпение да излезе новия сезон  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 569
  • България
Момичета,отново ли ще го дават по btv?Дано да го започнат отново,че ми е един от любимите сериали PraynigИмам малко пропуски,но ще наваксам Peace

Общи условия

Активация на акаунт