"Шепот от отвъдното"

• 41 715
  • 601
  •   1
Отговори
# 585
Хайде размърдайте са малко, само 5 дни останаха до 23  Grinning Grinning Flutter

# 586
Хайде размърдайте са малко, само 5 дни останаха до 23  Grinning Grinning Flutter
newsm44 newsm68GHOST WHISPERER SEASON 5 COUNTDOWN

# 587
# 588
Хайде размърдайте са малко, само 5 дни останаха до 23  Grinning Grinning Flutter
newsm44 newsm68GHOST WHISPERER SEASON 5 COUNTDOWN

Hug Етоооооо какво ни очаква следващия петък, това е от сайта на филма,ПРОМОЦИЯ НА ПЪРВИЯ ЕПИЗОД ОТ СЕЗОН 5 :
Season 5 Ghost Whisperer Episode 1 Promo "бебето идва /ражда се, момче/, но Мелинда не е единствената, която очаква това бебе...", на ръката се изписва надпис "Той е мой "

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 00:14 от Rossoneri

# 589
Ей, проклети духове, не я оставиха на спокойствие... fight fight fight

# 590
от къде да я изтегла тази серия и този дето дават по битиви  кои сезон е?

# 591
E остана малко.  Crazy
Утре ще го излъчат , а ние ще го теглим други ден на 24 нали така  Rolling Eyes.
Вече нямам търпение да я видя Мелинда. Hug

# 592
Утре ще го излъчат , а ние ще го теглим други ден на 24 нали така  Rolling Eyes.

Не, ще го излъчат на 25-ти (петък), а ние ще го теглим на 26-ти (събота) Simple Smile

# 593

Не, ще го излъчат на 25-ти (петък), а ние ще го теглим на 26-ти (събота) Simple Smile

Мм, нз, но и аз мисля че ще го излъчат на 23 Wink

# 594
от къде да я изтегла тази серия и този дето дават по битиви  кои сезон е?

Сериите ги има в замунда, това е 3-ти сезон, който върви по Битиви.

# 595
Относно излъчването - петък - 20.00 ч. американско време и то за щата, а нашето е 6.00 ч. сутринта на съботата, казвам, защото съм ставала рано една събота да го гледам онлайн по CBS и на обяд си го свалих от Замундата. Дори и на самия промо клип се изписва и казва - петък вечер, така че, теглим на 26-ти.

# 596
...Дори и на самия промо клип се изписва и казва - петък вечер, така че, теглим на 26-ти.
Благодаря за инфото.  bouquet Значи както обикновено.

# 597
Относно излъчването - петък - 20.00 ч. американско време и то за щата, а нашето е 6.00 ч. сутринта на съботата, казвам, защото съм ставала рано една събота да го гледам онлайн по CBS и на обяд си го свалих от Замундата. Дори и на самия промо клип се изписва и казва - петък вечер, така че, теглим на 26-ти.
Моя грешка  Embarassed Rolling Eyes

# 598
Здравейте, и аз съм фенка на Мелинда Гордън, както и на Дженифър  Laughing
Чакам с нетърпение новия сезон. Надявам се да приемате нови хора тук.

# 599
Надявам се да приемате нови хора тук.
Разбира се!Колкото повече,толкова повече. Laughing Добре дошла,lili! Hug Приятни мигове в темичката!
ПП:Не е ли време за нова тема,че тази доста набъбна?А и ще следим по-лесно новият сезон... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт