"Шепот от отвъдното"

• 41 782
  • 601
  •   1
Отговори
# 495
  • Разпиляна във въображението
Градчето явно не е толкова малко, колкото го изкарват - вече колко епизода обяснява на колко хора че вижда духове, и все още има хора, които не го знаят.
Да наистина!И аз неколкократно съм се чудила как не й се е разнесла славата на Мелинда и то мълниеносно!Такава голяма дарба,а такъв малък отзвук  newsm78

Ни мисля, че хората са заинтересовани това да се разпространи. Те сами повярваха в дарбата й щом се сблъскаха са духовете, а преди това я гонеха и заплашваха. Това е нещо, в което можеш да повярваш ако ти се случи лично на теб. Винаги съществува вероятността някой да те изпързаля.

# 496
  • UK
Е, да, ама сметни на колко човека е казала, в тоя град няма ли вестници, нали се сещате какво става тук по вестниците като "Срещи от третия вид" и "Кристална топка". Simple Smile изобщо, малко странна е концепцията за тоя град техния, и море проима, и какво ли още не, а всеки път като снимат някакво място, което не е площада с магазина на Мелинда или къщата им, никога не сме го виждали, не е логично за такъв "малък" град, за какъвто го изкарват.

# 497
  • България
Спомням си,като редеше пъзела от катастрофи и виждаше падащи коли!Тя бягаше,пищеше,ръкомахаше и се прикриваше,а това ставаше на центъра на града и минаваха хора и коли покрай нея,но сякаш никой нищо не виждаше!Но като на филм и то много интересен  Hug

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 15:30 от velislava_f

# 498
Петък наближава  Simple Smile (тоест събота)

Трейлърът на следващия епизод и поне от това което видях, тогава Джим ще предложи на Мел да се оженят (отново) Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=Xh1UhvazIQI&feature=related

# 499
Добре, че детето е от Джим, иначе ставаше много зловещо  Sick
Аз още не мога да възприема факта, че Мелинда си ляга до напълно непознат човек  Rolling Eyes
Да, знам, че там някъде вътре е Джим, но отвън гледа абсолютно непознат  Shocked
Сигурно аз нещо не съм наред  ooooh!

ама това със забременяването е малко странно - явно е сценичен трик, защото нали затова умря Джим бързаше да се прибере при нея след провалената сватба, за да продължат с бебеправенето, което в началото на серията беше неуспешно  newsm78
не ми се търси серията, в която умря и предната преди нея, но нали бяха ходили на лекар точно тогава и нищо не беше станало, а преди следващия опит, го убиха Thinking

# 500
Dimi666,засега отзивите са,че 5-ти сезон няма да има,а до края на този има само още 4 еп.=>общо 23 еп.
А ето и поредния:

Ghost Whisperer S04E20
Еее дано да не си права, много ми се иска още едно сезонче  Grinning

# 501
Добре, че детето е от Джим, иначе ставаше много зловещо  Sick
Аз още не мога да възприема факта, че Мелинда си ляга до напълно непознат човек  Rolling Eyes
Да, знам, че там някъде вътре е Джим, но отвън гледа абсолютно непознат  Shocked
Сигурно аз нещо не съм наред  ooooh!

ама това със забременяването е малко странно - явно е сценичен трик, защото нали затова умря Джим бързаше да се прибере при нея след провалената сватба, за да продължат с бебеправенето, което в началото на серията беше неуспешно  newsm78
не ми се търси серията, в която умря и предната преди нея, но нали бяха ходили на лекар точно тогава и нищо не беше станало, а преди следващия опит, го убиха Thinking

Епизод 4 - пътешествието с кораба, когато след завръщането Мел бе леко неразположена, в следващият - 5 епизод - ходиха на лекар и той й предписа хормонални лекарства и чак в епизод 6 убиха Джим Simple Smile

# 502
 Не търсете сега под вола теле-направили са го преди да го убият, просто не са ни просветили нас зрителите кога...Mr. Green Те поне се целуват,прегръщат...да гледате "Бягство от затвора"...там нито се прегръщат,нито се докосват,нито се целуват,а бебета стават...там да се питаме какво и как стана...  Laughing

# 503
Еми то аз затова не гледам Бягство от затвора  Laughing

# 504
 Joy важното е хепи енд да има пък каквото станало станало hahaha просто ми стана чудно кога са успяли, ама нищо де, както говориха и по-нагоре добре, че е от него, че сега с този Джим/Сам щеше да е малко кофти Laughing

# 505
Ама вижте той няма и от кой друг да е ... щото на практика Мел не е спала със Сам  Rolling Eyes

# 506
  • София
Ама вижте той няма и от кой друг да е ... щото на практика Мел не е спала със Сам  Rolling Eyes

Е как да не е, от както си спомни, че е Джим нали спят заедно.

# 507

Е как да не е, от както си спомни, че е Джим нали спят заедно.

Хах, е виж за тоя факт го забравих  Laughing

# 508
Сладурки... и за мен бе неочаквано това с бремеността.. но много приятен завършек на серията. Аз си преинсталирах комп, разболя се нещо миличкия и сега ми е терсине, всичко наново си го правя, а в замундата не мога да си намеря точно 4-тия сезон серийките, а си го бях аднала  Sad, може ли помощ за линка към тях.. Praynig Praynig Praynig
а сега и субтитрите не ми излизат, абе тази седмица ми е толкова черна.. хич не ми върви Twisted Evil

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 21:24 от Rossoneri

# 509
Това изрових по-напред в темичката :
http://www.tv.com/ghost-whisperer/show/33483/episode_listings.html?season=4

Общи условия

Активация на акаунт